Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie jest jego zdanie ,mieszka tam od 83, co ci sie nie podoba

blallblla bla to było po tygodniu  w polskiej prasie gdzie ukraińcy mieli same sukcesy i byli pod moskwą

A putina to morduja ruscy raz w tygodniu a umierał raz  w miesiacu.

Bzdury dla tych co mają kisiel  zamiast mózgu

Opublikowano
23 minuty temu, Radziuwilk napisał(a):

Bla bla bla.

Znajomy z niemiec... swietnie poinformowane jakies niemieckie media, nie to co polskie...

Atak rosji na ukraine jest ich wielkim bledem, a nie zadnym przemyslanym planem.

Im nie zalezalo na zadnych terenach czy mineralach, bo tego maja u siebie od groma.

putin powiedzial wyraznie jaki jest jego cel. i w tym planie Polska jest pod jego butem forumowi analitycy.

Dla Polski w swoim wymarzonym planie putin ma miejsce o wiele gorsze niz dla ukrainy.

Jak by rosja byla choc troche "madra" to by szla droga chin i wykorzystywala swoj potencjal. Jednak sa tacy tepi, ze nie potrafia nic orucz pchania masy pod lufy i zajmowania tym sposobem terenu. 0 szacunku dla wlasnego narodu.

Tak, tak. Jutro uderza a Polacy ofiarują Szwedom Niderlandy.

Opublikowano

Tez lubie sobie pogladać te filmiki.Widząc jak skuteczne sa drony i tanie az sie dziwie ze te głaby ze sztabu zamawiali setki czolgów na ktróre nie ma załóg obecnie i zadnego serwisu w czasie działań wojennych.Chyba na prawde chcą nimi jechać na moskwe xD

Te z 2 drutami to czesto wystepuja,chyba jakieś samoróbki czy coś .Skuteczne

Opublikowano
8 minut temu, Karro napisał(a):

To są zwykłe składane zabawki dla hobbistów co lubią polatać tak, że przy okazji 10 rozwalą. Nie ma tam żadnej magii w nich ;) 

Opublikowano
13 minut temu, Karro napisał(a):

Tez lubie sobie pogladać te filmiki.Widząc jak skuteczne sa drony i tanie az sie dziwie ze te głaby ze sztabu zamawiali setki czolgów na ktróre nie ma załóg obecnie i zadnego serwisu w czasie działań wojennych.Chyba na prawde chcą nimi jechać na moskwe xD

Drony akurat zamawiali. To głupie poloki za darmo dawały czołgi. 

Opublikowano
2 minuty temu, MaxaM napisał(a):

To są zwykłe składane zabawki dla hobbistów co lubią polatać tak, że przy okazji 10 rozwalą. Nie ma tam żadnej magii w nich ;) 

No i takich poiwnniśmy mieć z milion a nie kupiwać K2 ktore nam w tydzień rozwala albo nie beda jezdzić bo nie bedzie serwisu w polu.Nie wiem te generaly to chyba na etatach u ruskich muszą być

Opublikowano
3 minuty temu, Karro napisał(a):

No i takich poiwnniśmy mieć z milion a nie kupiwać K2 ktore nam w tydzień rozwala albo nie beda jezdzić bo nie bedzie serwisu w polu.Nie wiem te generaly to chyba na etatach u ruskich muszą być

Jak Ty chcesz zdobyć pozycję wroga dronem? Żołnierz fizycznie musi tam wejść najlepiej pod osłoną takiego K2. A po drugie takie drony można zagłuszać co już wielokrotnie miało miejsce.

Opublikowano

Nie wiem to co jest pokazywane jest ultra skuteczne.Na pewno nowy gatunek czołgów w obiegu to był zly pomysł

Na poczatek to by trzeba przypisać kałacha do pesela i rozproszyć a nie trzymać w 2 miejscach i przeszkolić 18-30 a nie ściagać 40+ bo nie odmówią .Papier wszystko przyjmie

Opublikowano
2 minuty temu, Karro napisał(a):

Nie wiem to co jest pokazywane jest ultra skuteczne.Na pewno nowy gatunek czołgów w obiegu to był zly pomysł

Na poczatek to by trzeba przypisać kałacha do pesela i rozproszyć a nie trzymać w 2 miejscach i przeszkolić 18-30 a nie ściagać 40+ bo nie odmówią .Papier wszystko przyjmie

Kałach do pesela i co dalej, wybucha konflikt i Józek ze Staszkiem wyciągają swoje AK z piwnicy i lecą z nimi na ruskie BWP?

Opublikowano
3 minuty temu, Karro napisał(a):

No nie wlasnie nie,kalach ma być do pesela a nie do domu

Tak nie bedzie kolego,zostaniesz sam z problemem i z kijem polecisz

Tylko po co Ci ten kałach jak nie będziesz brał czynnego udziału w walce. Co Ty chcesz w tym samym czasie wysłać wszystkich ludzi na front? Przegrał byś wojnę w tydzień bo by ci gospodarka padła.

Opublikowano

TAK ?ukrainieć jak wyjedzie to nie jest ścigany listem gończym a polak tak.Najpierw sie zorientuj w przepisach kto moze sobie pleczaczek spakować

1 minutę temu, sk09372 napisał(a):

Przegrał byś wojnę w tydzień

Po tym co ty piszesz to penie tak bedzie.Przecież ty broni w reku nie mialeś

Opublikowano
1 minutę temu, Karro napisał(a):

TAK ?ukrainieć jak wyjedzie to nie jest ścigany listem gończym a polak tak.Najpierw sie zorientuj w przepisach kto moze sobie pleczaczek spakować

Po tym co ty piszesz to penie tak bedzie.Przecież ty broni w reku nie mialeś

Swoje odsłużyłem.

Opublikowano
2 minuty temu, Karro napisał(a):

Ale inni nie i nie sa przygotowani.Durnie ściagaja pobory do roku 2009 bo sie boja poprawności politycznej.

Ale to Ty mi zarzuciłeś że nie miałem broni w rękach.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, sk09372 napisał(a):

Ale to Ty mi zarzuciłeś że nie miałem broni w rękach.

bo gadasz jak potluczony,trzeba sie przygować realnie a nie na papierze i uciec.Niektorzy maja pleczacki popakowane

7 minut temu, Mar_s napisał(a):

@Karro Rambo 1 i @sk09372 Rambo 2, dajcie już spokój, na dzisiejszym polu walki to czy ktoś obsługuje broń lekką czy też nie i tak nie ma większego znaczenia.  :) 

staw wars,ukraina pokazala ze jednak ludzie decyduja a nie miecz świetlny

Edytowane przez Karro
Opublikowano

Siedzisz w tym wątku ale chyba za bardzo o tym konflikcie nie masz pojęcia, najwięcej ludzi tam ginie od wybuchów broni o dużym polu rażenia, czyli rakiety i artyleria.

Powodzenia przy zestrzeliwaniu Grada albo pocisku 152 mm za pomocą AK.