Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
Jeśli oczekujesz, że faktycznie zrobi to wszystko w tym samym czasie no to fakt, nie da się. Ale wystarczy być średnio rozgarniętą małpą, żeby sobie ziemniaki/kaszę/ryż ugotować w "normalny" sposób, surówkę tak samo - chociaż ja po prostu wyciągam słoiczki od babci Ale zupę i drugie (podstawę) w tym samym czasie da się. -
Przez galakty · Opublikowano
Hmmm tak porównuję sobie Aurisa i Santa Fe plugin to wychodzi: 82KM i 207NM 91KM i 304NM Nie wiem czy to aż takie różnice w silnikach czy raczej napędzie, bo Toyota ma eCVT, a Hyundai "normalny" automat. -
Przez bergercs · Opublikowano
Powiedz mi, jak jednocześnie na nim robisz zupę, gotujesz ziemniaki (lub smażysz frytki) smażysz schabowego i surówkę z marchewki z jablkiem. Bo może po prostu nie ogarniam, że się nie da. -
Przez Send1N · Opublikowano
Dopytaj w wiadomości do sprzedającego jak to w końcu jest po prostu jak daje 12miesiecy to też nie jest zle, więcej i tak pewnie nigdzie nie dostaniesz. -
Przez szafir00 · Opublikowano
Wszystkie graty działające, piszę ponieważ mieszkam w Niemczech i jakoś dziwnie Niemcy nie zabijają się o moje podzespoły robiłem rozeznanie na niemieckich ebay, oraz alledrogo, gdyby komuś zechciało się pochylić nad tematem i wyceniłby mi te podzespoły byłbym bardzo wdzięczny MSI 3080 Ti SUPRIM X 12G 12700K MAG Z690 TOMAHAWK WIFI DDR4 G.Skill Trident Z RGB 32GB Kit, DDR4-3600, CL16-16-16-36 4x8gb Liquid Freezer II 360 załączam link do niemieckiej strony gdzie wystawiłem graty, oczywiście więcej zdjęć możliwe w każdej chwili https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/msi-suprim-x-3080ti-12700k-msi-z690-tomahawk-ddr4-wifi-32gb-ram/3275320324-228-4635 Problemem może być to, że chciałbym sprzedać całość, bez zabawy w rozkompletowywanie Naprowadźcie mnie proszę z jaką ceną mogę się liczyć, a może w Polsce szukać nabywcy?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi