Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Nikt nikogo nie pogoni, temat zostanie zakopany, dziewczyna zmarla w piatek a info wyszlo dopiero dzis. Ale jak jakis czas temu bylo inne zabojstwo to wszystkie portale na glownej stronie POLAK ZABIL -> PATRZCIE, POLAK ZABIL, NIE UCHODZCA/IMIGRANT - POLAK.

A ten pewnie za chwile dostanie latke chorego psychicznie, co zapomnial leki, i beda w studiu siedziec ci tzw. eksperci "musimy wyjasnic, jak do tego doszlo"...

Pisałem już kilka stron wcześniej, że to nie był żaden imigrant! Może by tak łaskawie przeczytać coś więcej niż tylko hasło "Wenezuelczyk"....

To jest zaśmiecanie tematu i SPAM bo temat jest o imigrantach.

Otóż jeszcze raz: matka Polka, rodzina niezbyt ciekawa, dosyć jednak zamożna jak było ich stać na wykupienie biletu na samolot, facet chory chyba psychicznie. Mógłby być Polakiem, Francuzem, Eskimosem i Nowozelandczykiem i nie ma to ZUPEŁNIE NIC WSPÓLNEGO z imigrantami.

Sprawa straszna, ale to chyba trzeba założyć jakiś wątek kryminalny na forum i tam umieszczać.

Edytowane przez hubio
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Dimazz napisał(a):

największy problem z migrantami i lewactwem w Polsce mają migranci którzy wyjechali z Polski do lewackich krajów

A jak mam jeszcze większy problem, a mieszkam w Polsce to co?

2 godziny temu, Winter napisał(a):

Przecież ja jestem tłumoku pierwszy do ich krytyki i chętnie sam bym ich stąd wypierniczył :E

Nie przegadasz. Ci ludzie nie potrafią zrozumieć, że ja swoje poglady odnoszę do każdego na tej planecie.

Czyli tak - Polaka w Holandii latającego ze śrubokrętem Holendrzy również powinni zakopać żywcem i zrobić z tego live stream.

Pomijam już, że on nawet tych swoich danych poprawnie nie zinterpretował. xD

Edytowane przez crush
Opublikowano
8 godzin temu, hubio napisał(a):

Otóż jeszcze raz: matka Polka, rodzina niezbyt ciekawa, dosyć jednak zamożna jak było ich stać na wykupienie biletu na samolot, facet chory chyba psychicznie. Mógłby być Polakiem, Francuzem, Eskimosem i Nowozelandczykiem i nie ma to ZUPEŁNIE NIC WSPÓLNEGO z imigrantami.

Ciężko jest się czegokolwiek dowiedzieć, większość mediów podaje że to Wenezuelczyk 19 lat, jest w Polsce nielegalnie, pozwolenie na pobyt wygasło. Na początku informowano że jego matką jest Wenezuelka i zabił śrubokrętem, potem narzędziem okazał się nóż itd.

• Upvote 1
Opublikowano

Jak dobre kordony postawią to już żaden imigrant się nie prześliźnie z Polski do Niemiec. W końcu Niemcy nie będą musieli ich zawracać z granicy, bo wszyscy zostaną w Polsce.
Pisowcy będą szczęśliwi. 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, lukadd napisał(a):

Jak dobre kordony postawią to już żaden imigrant się nie prześliźnie z Polski do Niemiec. W końcu Niemcy nie będą musieli ich zawracać z granicy, bo wszyscy zostaną w Polsce.
Pisowcy będą szczęśliwi. 

Nom, bo ich elektorat i ogólnie ten konserwatywny elektorat dalej nie przyjmuje do wiaodmości, że chodzi o tych, których Pis już do nas wpuścił. Nie mieści im się to w ich malutkich główkach. :) 

• Like 1
  • Upvote 6
Opublikowano

cieszy mnie jak bardzo was dupka boli ze premier zareagowal tak jak ludzie chcieli a nie jak bojowkarze ktorzy tlumaczyli ze nie mozna bo pis :hihot:

jednego az tak zabolalo ze sam sobie memy robi do swoich urojen XDDDDDD

Cytat

„Obywatelskie kontrole” Holendrów na granicy. Rząd reaguje

Polityka migracyjna wywołuje spory również w Holandii. Jak donosi DPA, niektórzy Holendrzy sami organizują kontrole na granicy z Niemcami, aby zatrzymać migrantów.

https://www.dw.com/pl/obywatelskie-kontrole-holendrów-na-granicy-z-niemcami-minister-reaguje/a-72845930

Cytat

Niemiecka policja przyłapana. Zostawili migranta w Holandii

Niemiecka policja federalna została sfilmowana, jak wysadza migranta w holenderskim mieście Venlo wczesnym rankiem, bez wiedzy lokalnych władz w Holandii.

https://www.o2.pl/informacje/niemiecka-policja-przylapana-zostawili-migranta-w-holandii-7171511742233504a

czym ta Holandia zawinila zeby musieli otrzymywac dar pisowskich imigrantow XDDDDDD

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, lukadd napisał(a):

Pisowcy będą szczęśliwi. 

Podziękuj waszej Makreli.

Czas solidarności się skończył. Teraz każdy dba o własną dupę.

Więc tak. Chcemy wypychać do was i nie brać od was. 🤗

Edytowane przez crush
  • Like 2
Opublikowano

Dokładnie czas Makreli się skończył. I dokładnie każdy dba o własną dupę.

Dla tego właśnie Niemcy w ramach umów EU cofają z granicy do Polski nielegalnych. Dla tego też Polska cofa na Litwę, Słowację czy Czechy. Na Białoruś też, ale to już nie oficjalnie :E itd. 

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

No ja generalnie jestem zdania, że kraje które rozpoczęły takowy proceder, zachęcały do tych najazdów, promowały multikulturalizm, etc. powinny teraz w pełni samotnie ponosić konsekwencje.

Ba... Powinni brać od nas tych biednych ludzi żeby nie gnili w tym skrajnie ksenofobicznym I rasistowskim kraju bez perspektyw socjalnych. 😩

Edytowane przez crush
  • Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Nom, bo ich elektorat i ogólnie ten konserwatywny elektorat dalej nie przyjmuje do wiaodmości, że chodzi o tych, których Pis już do nas wpuścił. Nie mieści im się to w ich malutkich główkach. :) 

Ty za to nie dopuszcza myśli, że Niemcy mają już przybyszy pełną dupę i mogą nam podrzucać co gorszy element wyłapany w dowolnym miejscu ?? Naturalnie statystyk na ten temat żadnych nie ma ale czasem warto samemu ruszyć głową ;)

Mają mobilne patrole, które łapią podejrzanych typów, mogą to robić poza pasem granicznym, makumby języka kompletnie nie znają, kto wie ilu z nich potrafi porządnie pisać, mogą im każdy kwitek podsunąć- czy taki scenariusz jest naprawdę nie do zaakceptowania?

• Thanks 2
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

Ty za to nie dopuszcza myśli, że Niemcy mają już przybyszy pełną dupę i mogą nam podrzucać co gorszy element wyłapany w dowolnym miejscu ?? Naturalnie statystyk na ten temat żadnych nie ma ale czasem warto samemu ruszyć głową ;)

Mają mobilne patrole, które łapią podejrzanych typów, mogą to robić poza pasem granicznym, makumby języka kompletnie nie znają, kto wie ilu z nich potrafi porządnie pisać, mogą im każdy kwitek podsunąć- czy taki scenariusz jest naprawdę nie do zaakceptowania?

A czy do zaakceptowania jest scenariusz w którym to nie są ludzie z Afryki, tylko kosmici zagubieni w czasie i przestrzeni? Podrzuceni przez swoich pobratymców za przestepstwa dokonane w innej galaktyce?

Rozmawiamy o faktach i udokumentowanych przypadkach czy o urojeniach tępej prawicy?  :) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@GordonLameman

Kurde no nie porozmawiamy...albo inaczej nie wierzę, że nie dopuszcza możliwości, iż na granicach mogą być odstawiane różne wałki i postanowiłeś tego bronić jak niepodległości. Twoje prawo- nie można Ci tego zabronić. Powiem Ci w tajemnicy, że jeżeli jednak dopuszczasz taką możliwości to mrugnij dwa razy :E - nikt Cię przez to za tępego prawaka nie weźmie ;)

Edytowane przez Klakier1984
Opublikowano
21 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

@GordonLameman

Kurde no nie porozmawiamy...albo inaczej nie wierzę, że nie dopuszcza możliwości, iż na granicach mogą być odstawiane różne wałki i postanowiłeś tego bronić jak niepodległości. Twoje prawo- nie można Ci tego zabronić. Powiem Ci w tajemnicy, że jeżeli jednak dopuszczasz taką możliwości to mrugnij dwa razy :E - nikt Cię przez to za tępego prawaka nie weźmie ;)

Bo to jest ten typ człowieka który wierzy w skuteczność działań z którymi się zgadza, do momentu aż ewidentnie nie wyjdzie na jaw, że nie działają.

A wtedy usłyszysz banał w stylu "czynnik ludzki zawiódł! 😩".

Mnie najbardziej uwiera jak takie jednostki jednocześnie są w stanie widzieć ułomności własnego kraju - prawa, ludzi, jednocześnie zakładając i wierząc, że w tym ułomnym kraju uda się rozwiązać tak skomplikowany problem. Gdy te sprawniej działające kraje poległy.

Idiotyzmy typu "wszyscy jesteśmy ludźmi, globalna wioska, kumbaya" pomijam, bo to jest syndrom zbawcy. Więc po prostu jakaś forma choroby psychicznej.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
28 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

@GordonLameman

Ależ mogą. 
tylko ja chce dowody na nie, a nie „samą możliwość” wystąpienia takich wałków. 

Bo przecież ty masz „sprzęt do gwałtów” czyli masz możliwość. Czy z tej możliwości możemy robić pewnik? 
No nie możemy. 

Dlatego - chce dowodów, że robią to niezgodnie z prawem Ci źli Niemcy. Dopóki ich nie ma - czemu robisz z tego pewnik? 

• Confused 3
Opublikowano

Dobra zamykając ten wątek za pewnik tego nie biorę. Jednak tu wkracza polityka, a tam jak wspominałem ludzie mają dość i nie trudno mi sobie wyobrazić, że tamtejszy obóz rządzący troszkę się różni w skuteczności realizacji oczekiwań elektoratu w stosunku do naszych sejmowych asów. 

Zobaczymy jak się ruszą statystyki po wprowadzeniu kontroli z naszej strony.

Opublikowano
3 minuty temu, Klakier1984 napisał(a):

Dobra zamykając ten wątek za pewnik tego nie biorę. Jednak tu wkracza polityka, a tam jak wspominałem ludzie mają dość i nie trudno mi sobie wyobrazić, że tamtejszy obóz rządzący troszkę się różni w skuteczności realizacji oczekiwań elektoratu w stosunku do naszych sejmowych asów. 

Zobaczymy jak się ruszą statystyki po wprowadzeniu kontroli z naszej strony.

I miałby podjąć działania nielegalne? :)