Titan Quest II
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Tryb wspomagania chyba jest tylko po to, żeby trochę podkręcić poziom trudności, bo na normalnym jest za łatwo. Ja poszedłem w prawie full summoning + zapłon i krytyki, i teraz siekam po kilka tysięcy obrażeń. No chyba jednak zrobili. Jest jeszcze jedna strefa. W samym Archiwum mam 46 wpisów przeciwników (23 + 12 + 11). To, że część z nich później pojawia się również w innych lokacjach, nie oznacza przecież braku różnorodności. Chyba że oczekujesz, że każdy przeciwnik ma mieć przypisaną jedną lokację na sztywno. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Bo we wrześniu miałeś masę gier i nie ograli. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ale ten... jak monitor 4K jest bity, to uczciwie można powiedzieć, że jest to 3,9K albo nawet 3,8K Wiesz jak ktoś chce się bawić za grosze to jakaś opcja jest. Najbardziej czego się obawiam - czy od "bicia" wada się nie będzie jakoś pogłębiać. Bo jak nie to tam kij. Bity OLED 3,8K jako monitor do samochodowej stacji diagnostycznej - jego stan odzwierciedlałby stan badanych aut w kraju Ja sam z wygody wolę zapłacić raz a dobrze za nówkę i mieć spokój, chociaż jak widać ostatnio mi to trochę nie wychodzi hehe. -
Przez Art385 · Opublikowano
Nie zrobiłem chyba ze 6 pobocznych. Tłukłem je bo myślałem, że są potrzebne do fabuły, bo mi się znacznik z głównej misji nie pojawiał a trzeba było śmignąć do fabryki i utłuc resonanta. Nastawiaj się, że całość skrócisz do 20h a dobrze zacząć rushować na trybie wspomaganym po misji w zapadlisku, bo ci się uleje. W niektórych miejscach przegięli jak otwórz 1 drzwi, 2 drzwi aaaaa zasuwaj 3 otworzyć Jedyne czego nie mogę zrozumieć po co oni próbowali ja na siłę przedłużać tu by 12h starczyło aż nadto. Z resztą teraz to już olewka mam już preordera na Star Warsa Galactic Racera i będę męczył do porzygu tak samo jak poprzednika ćwierć wieku temu. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Czytam że w dzisiejszym patchu zmniejszyli liczbę wrogów na ostatniej dzielni a ich i tak jest mnóstwo
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi