Tombycz 30 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Były prezydent Rosji grozi użyciem broni jądrowej. "USA się mylą" 1
crush 271 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Weekend jest. Znów 0.5 obalił i bredzi. 1
Tombycz 30 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Turcja przeszła do historii. Takiej maszyny nie ma nikt inny na świecie Kultowe bombowce USA polecą na Bliski Wschód. Zapadła decyzja Działo się w nocy. USA nie będzie w stanie powstrzymać Izraela Trzy niesamowite myśliwce oferowane Polsce. Potężny ból głowy dla MON 1
TheMr. 192 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada https://x.com/shashj/status/1852799184153255973
Tombycz 30 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Wojska Korei Północnej w Rosji. "Dla Chin to nie do przyjęcia" Dziennikarze z USA alarmują. Termobaryczne głowice z Rosji
Camis 257 Opublikowano 3 Listopada Autor Opublikowano 3 Listopada https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/militaria/kultowe-bombowce-usa-polecialy-na-bliski-wschod-zapadla-decyzja/hc8jzfz
Tombycz 30 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Ukraiński wywiad: 7000 gotowych do walki żołnierzy Korei Północnej na granicy z Ukrainą. Jest lista broni, którą mieli otrzymać od Rosjan
Camis 257 Opublikowano 4 Listopada Autor Opublikowano 4 Listopada Cytat Apelują do Europejczyków. "Powinniście być gotowi na pierwsze 72 godziny" Do gromadzenia zapasów żywności, wody i artykułów pierwszej potrzeby wzywa mieszkańców Unii Europejskiej doradca Ursuli von der Leyen. Sauli Niinisto, były prezydent Finlandii, apeluje o gotowość na wypadek wojny lub innego poważnego kryzysu. "UE powinna zalecić przygotowanie się na co najmniej 72 godziny sytuacji awaryjnej" - alarmuje Niinisto. Żywność i woda, leki, latarka oraz radio zasilane bateriami powinny znaleźć się w każdym gospodarstwie domowym w Unii Europejskiej - czytamy w raporcie na temat gotowości cywilnej i wojskowej Europy, przygotowanym przez doradcę przewodniczącej KE. Były prezydent Finlandii Sauli Niinisto wezwał także państwa członkowskie, by przygotowały szczegółowe wytyczne dotyczące ewakuacji czy dostępu do służb ratunkowych. Sytuacje kryzysowe w Europie. "Unia Europejska musi być gotowa" https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-11-01/apeluja-do-europejczykow-powinniscie-byc-gotowi-na-pierwsze-72-godziny/
Tombycz 30 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Armia szuka specjalistów. Na wojskowej liście ponad 20 zawodów. Te osoby mogą liczyć na pracę w polskich siłach zbrojnych
Tombycz 30 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Dlaczego Rosja się boi? Samolot szturmowy 10C Thunderbolt 2 „Warthog”
Tombycz 30 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Powstanie europejska unia bezpieczeństwa i obrony? Padła propozycja przewodniczącej PE
Tombycz 30 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada USA wysłały nowe siły na Bliski Wschód. To jasny sygnał dla Iranu
Winter 357 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) Nie przypominam sobie, żeby Iran zaatakował USA. Oh no przecież, Żydki w regionie walą do wszystkich bez opakiętania, więc wujek Samuel musi pomóc. Edytowane 4 Listopada przez Winter
Spychcio 105 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 2 godziny temu, Winter napisał(a): Nie przypominam sobie, żeby Iran zaatakował USA. Oh no przecież, Żydki w regionie walą do wszystkich bez opakiętania, więc wujek Samuel musi pomóc. Bez kitu, Izrael taki mądry bo ma "plecy" w postaci USA. Bez nich by się tak nie napinali.
AndrzejTrg 110 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Bez klasyka się nie obejdzie "Najbogatsi w swoim kraju: Polak, Niemiec i Amerykanin poszli do baru po nieudanych negocjacjach pokojowych w Tel Awiwie. Każdy zamówił sobie po czymś mocniejszym no i oczywiście doszło do nieuniknionych przechwałek. Polak mówi: stać mnie na to, żeby przejąć większość udziałów w Orlenie! Niemiec: to chuj, ja mogę kupić w całości Volkswagena i Siemensa. Amerykanin: Dajcie mi 5 minut, 3 telefony i mam na własność Microsoft i Apple. Przysłuchujący się im od dłuższej chwili kelner Mojsze podszedł i skomentował: - Nie nie, panowie, ja wam nic z tego nie odsprzedam." 3
galakty 139 Opublikowano Wtorek o 11:16 Opublikowano Wtorek o 11:16 W dniu 1.11.2024 o 01:13, Spychcio napisał(a): Wojna Światowa to będzie jeszcze pół biedy... Apokalipsa nastąpi jak, ktoś będzie zdesperowany i odpali atomówki a za nim wszyscy inni. Przy dużej ilości państw w globalnym konflikcie takie ryzyko wzrośnie wielokrotnie. Jak walną atomówki to większość problemów przestanie mieć znaczenie
Camis 257 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) https://wiadomosci.onet.pl/swiat/nieoficjalnie-izrael-zniszczyl-iranski-osrodek-nuklearny/6494sqb Edytowane 2 godziny temu przez Camis 2
Rekomendowane odpowiedzi