Silent Hill 2 Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GTM · Opublikowano
Dodatek prawdopodobnie był wcześniej zaplanowany i stworzony, a teraz po prostu go wypuścili, przy czym nikt specjalnie nie zastanawiał się, co on zawiera. W takich korporacjach jest jak w tym starym dowcipie o policjantach – jeden pisze, drugi czyta. Każdy ma swoją działkę do zrobienia, którą ktoś inny z góry narzucił, więc po prostu ją realizuje, nie zastanawiając się, jaki będzie odbiór, bo to nie jest jego zadanie. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
mogly na sygnale korzystac caly czas, teraz beda mogly nimi jezdzic bez sygnalow przeciez sam caly czas piszesz, ze BEV nie kupuja mieszkancy miast, bo nie maja sie gdzie ladowac, wiec do czego pozostalym buspas? a jak skoncza sie doplaty, to pojawia sie inne "promocje sprzedazowe" . tego akurat jestem pewien ostatecznie zawsze bedzie mozna kupic chinczyka -
Przez jagsulek · Opublikowano
Hej. Znalazłem taki budżetowy WUQHD 34" Jest w bardzo atrakcyjnej cenie. Warto się nim zainteresować, czy dopłacać do czegoś lepszego? https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-gigabyte-mo34wqc-34-3440x1440px-175hz-0-03-ms-gtg-curved -
Przez Grolshek · Opublikowano
Ktoś jednak Wasze pamięci dostał, widać Avans nie wszystkie anulował... https://www.olx.pl/d/oferta/pamiec-ram-adata-xpg-lancer-blade-32gb-2x16gb-6000mhz-CID99-ID18tHJM.html -
Przez tgolik · Opublikowano
No tak. Nie jestem fanem czerni. Wolę odcienie szarości z lekko podbitym kontrastem czy ostrością. Nie zauważyłem problemów z HDR w Cronosie. P.S. W RDR2 HDR na PC poprawiono i gra wygląda rewelacyjnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi