Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
Hmm. Ja zwykle dobieram ludziom karty do podzespołów pod kątem wydajnosci. Cena dyktuje przedział który mnie ogranicza, lub nie. Wiesz, żeby bottlenecka nie było Ty patrzysz tylko na zasobnosc portfela więc idac tym tropem policz mu NOWE 14600kf ramy i mobo i reszte, skoro skladasz mu NOWY komputer z NOWĄ grafiką. wypadałoby dopytać o resztę sprzętu bo moze miec np plytķę ROG za 2.5k. Nową. A tak sie sklada ze do 14600 podejdzie i 5070ti i 5080 a i znam paru co 4090 mają tak sparowane. To dopiero blamaż. Karta za 10k do kompa za 3. No plebsy. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
PNY zdecydowanie nie jest taka sobie. Grube, 3-slotowe chłodzenie. Miałem przez pewien czas wersję bez świecidełek i zrobiła na mnie bdb wrażenie. -
Przez sideband · Opublikowano
Co to ma wspólnego z układem zasilania na karcie? Poza tym jak zmieni się standard(aktulizacja) to zabezpieczenie wleci do zasilaczy, a nie do kart. -
Przez Kyle · Opublikowano
To ja wiem ... ale zmniejsza prawdopodobieństwo. -
Przez Kyle · Opublikowano
Test procesorów w np. 1280x720 powie, czy dany procesor dłużej wystarczy i który jest szybszy (bo mam gwarancję, że GPU nie jest wąskim gardłem). To że dzisiaj dla tego CPU moje GPU jest wąskim gardłem w 4K, nie oznacza, że przy którymś kolejnym GPU też tak będzie w 4K. ... ostatecznie ja chcę wiedzieć, który CPU jest szybszy. No ale rób sobie testy porównawcze procesorów w 4K skoro to dla Ciebie ma sens.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi