Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez duniek · Opublikowano
jest duzo do roboty: - srubki - sledz gpu (troche overkill) - kable eps (cpu) - mocowania chłodzenia cpu - przykrycie czarnych elementow na płycie - np białymi radiatorkami - biały riser a jak sie full biały znudzi to mozna np dolozyc dolozyc drobny akcent w innym kolorze kiedys widzialem dwa fajnie zrobione białe PC 1. na wodnym gdzie doslownie wszsytko było białe w tej sposob ze gosc pomalował płyte/gpu/złaczki - to bylo bardzo dawno temu jeszcze przed erą białych czesci - jedynie zostawił węze przezroczyste i nalał krwisto czerwonego płynu 2. to juz z nowszych ale tez chwile temu - wszystko białe na AC, custom kable zrobione w tej sposob ze 2-3 żyły miały kolor fioletowy a reszta oczywiscie biała, nie zlewało sie tak wszystko -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Vegety nawet nie chcę... 1050 kamieni i wuja(ale rainbowałem m.in Gohan Beasta i tego nowego STR SSJB Goku)... zaraz te coinsy zdobędę i sobie go kupię mam jeszcze 1500 kamieni, 1000 chcę zostawić na part2 ale z drugiej strony jeszcze mam ich wwuj dużo do wydropienia, no nic z rana kolejna próba Kojarzysz może jaką miałeś animację jak dropło Daime SSJ4? Bo już kilka razy się Glorio czy ten dziad nameczan pojawił, ale lipa -
Przez Camis · Opublikowano
Już się tak nie obruszaj, nie śledzę powiadomień i nawet nie widziałem że odpisałeś. Wybierz jakieś współczesne DE zamiast starego Mate, najbardziej polecam własnie KDE, Gnome też może być ale nie każdemu podejdzie Wypróbuj CachyOS własnie z KDE. //edit, widzę że już wybrałeś pisałem w nieodświeżonym oknie, mam otwartych z 60 kart -
Przez wallec · Opublikowano
Pamiętaj, ta karta ma strasznie nierówną wydajność i w grach, w które nie grasz w wyselekcjonowanych miejscach występujących w 0.05% czasu trwania rozgrywki wydajność będzie na poziomie radeona 7600 @Art385 b580, 4k, generator klatek, sync na 60fps, detale dokokszone z raytracing - widać na końcu video ma mało fps bo nagrywane darmowym programem ze sklepu ja tu nie widzę artefaktów jak gram, mogę normalnie ciupać na padzie i mam nonstop 60fps, na 4080 było jeszcze lepiej! record_2026-01-30_22-56-06.mp4 -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Tworzenie gier przez AI to chyba by się nigdy finansowo nie spięło, skoro bot claude dla support center gdzie tylko odpisuje i to najczęściej na pulę powtarzających się pytań, czyli wchodzi caching i nie żre tak tokenów, wychodzi ponoć ponad tysiąc dolarów miesięcznie (~10 milionów tokenów dziennie) przy dzisiejszych niskich cenach. Za 20 lat to majkrosoft będzie prosił, żeby Beatrice przyszła odpisywać na maile, bo AI będzie wielokrotnie droższe od niej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi