Assetto Corsa EVO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Szczerze to nie wiem czy to nowy czy używany. Pudełko nie wygląda na otwierane, naklejka główna cała i ta mniejsza też, ale na skrzydełkach ihs widać delikatne ślady od montażu ale zero pasty itp. Tanio puścili bo pudełko obite i brudne z jednej strony. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Panie, takie myślenie minimum po roku czasu, to jest DICE. -
Przez sideband · Opublikowano
@bofff Kit wcale nie jest lepszy od dobrych padów, ale aplikacja jest łatwiejsza - brak dobierania grubości/twardości padów. W kwestii żywotności to ciężko powiedzieć kity termiczne też są oparte na silikonie. GB przesadziło z ilością. Kit staje się miększy pod wpływem ciepła, ale nie wycieka. Tylko jak GB nasrało "2kg" na kartę to co się dziwić. Sprawdzałem u siebie to ilościowo tego jest akuratnie i jest znacznie mniej niż to co na zdjęciach z netu. Ta mieszanka zwykłej pasty z ciekłym metalem to chyba tylko na Gamingu i Aourusie stosują. Ale to był kiepski pomysł i tak istnieje możliwość powstania zwarcia. -
Przez VRman · Opublikowano
Tym razem mi chodziło o sterowanie. Myszką w gry FPP/TPP się gra po prostu do dupy przy 60fps. Padem jest OK, ale myszka chodzi od słabo do tragicznie (zależnie od gry, v-synców itp) A tym bardziej w kaszanach jak Stalker 2 czy B4, gdzie na takim procu się grało na premierę w 35-45fps, albo trzeba było wrzucać taki pop-in, że imersja siada kompletnie. Są oczywiście ludzie, którzy grają w 40fps myszką i twierdzą, że dobrze chodzi. Ale co z PCMR? Mamy grać w cinematic experience jak jakiś plebs konsolowy? (zawsze przy tym muszę dodać, że to mem, bo niektórzy nie łapią i myślą, że uważam konsolowców za podludzi)
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi