pieciak 3 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) "Assetto Corsa Evo to pełnoprawna kontynuacja symulacyjnej gry wyścigowej autorstwa studia Kunos Simulazioni z 2014 r. Tytuł stawia na realizm, oferując szeroki przekrój samochodów drogowych i wyścigowych z różnych epok" Kontynuacja tematu z laba Edytowane 30 Października przez pieciak
KiloKush 21 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Będzie rzecz za którą ludzie kochali Gran Turismo! Będzie można kupić samochód w różnych wersjach silnikowych i wyposażenia. Na przykład możesz mieć dane auto z wolnym dieslem lub z mocną benzyną! 1
pieciak 3 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) mega sprawa, już nie mogę sie doczekać 16 stycznia 2025. Fakt że to tylko wczesny dostęp ale dobre i to. Oby nic nie przełożyli Edytowane 11 godzin temu przez pieciak
Tomek1623 41 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Na luzaku, na start w styczniu, nie mniej niż 5 map i 20 samochód.
galakty 128 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 1 godzinę temu, KiloKush napisał(a): Na przykład możesz mieć dane auto z wolnym dieslem lub z mocną benzyną! No ale nie będzie tam zmiany silników, tylko wybór konfiguracji? Ogólnie fajnie to wygląda, ale obawiam się że zatracili zapał do fizyki i FFB, a poszli w Gran Turismo / Forza
Tomek1623 41 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Godzinę temu, galakty napisał(a): Ogólnie fajnie to wygląda, ale obawiam się że zatracili zapał do fizyki i FFB, a poszli w Gran Turismo / Forza Ci co mieli okazję już pograć, mowią zupełnie co innego. AC zawsze force feedbackiem stało, tu ma być lepiej niż w ACC. 2
galakty 128 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Żeby było lepiej niż w ACC to oni nie musieli robić NIC tylko skopiować AC Wiem że Jardier zachwalał Evo, a on jest fanatykiem ACC i nie ukrywa że takie LMU ma lepszy FFB, także racja, jest nadzieja.
Tomek1623 41 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Będzie grzane, wsparcie modów, ahh szykuje się gra na lata! Aż się zaopatrzyłem w swojego pierwszego direct driva
NotQuite 0 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 4 godziny temu, galakty napisał(a): Żeby było lepiej niż w ACC to oni nie musieli robić NIC tylko skopiować AC Wiem że Jardier zachwalał Evo, a on jest fanatykiem ACC i nie ukrywa że takie LMU ma lepszy FFB, także racja, jest nadzieja. Bez przesady, poza grafiką jest cała lista rzeczy wymagających nazwijy to aktualizacji. Ale sam przepis rzeczywiście tylko do skopiowania, no może jeszcze bym dodał driver rating.
Zas 18 Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu 6 godzin temu, Tomek1623 napisał(a): Aż się zaopatrzyłem w swojego pierwszego direct driva Co kupiłeś? Jakąś Mozę czy innego Aseteka?
Rekomendowane odpowiedzi