KiloKush 75 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Nowy wywiad, dużo szczegółów oraz materiałów z gry 1
galakty 403 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Jakieś skrócenie najważniejszych info?
Dominix 50 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Timestampsy do tego filmu sporo wyjaśniają o czym gadają, więc to w takim dużym skrócie można sobie przeczytać do tego planują wersje 1.0 na jesień Ogólnie dużo i grubo, a i najważniejsze, nie planują żadnych płatnych DLC podczas trwania EA. Można? Można 1
galakty 403 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Pytanie jak chcą zarabiać żeby to rozwijać, ja wiem że liczą na sentyment i mnóstwo ludzi kupi, ale jednak bez DLC czy abonamentu żeby się utrzymać na samej sprzedaży... Chyba że sponsoring jakiś mają?
zozolek 65 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie jestem przekonany czy dobrze mierzą siły na zamiary. Poczekajmy na pierwsze recki.
galakty 403 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu A dobra, doczytałem że nie będzie DLC w EA, spoko. Ma sens. 2 minuty temu, zozolek napisał(a): Nie jestem przekonany czy dobrze mierzą siły na zamiary. Poczekajmy na pierwsze recki. Taaa, za dobrze to wygląda wszystko
Dominix 50 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zaczną zarabiać po wydaniu wersji 1.0 i możliwe że będzie tych DLC więcej niz jak do AC i będą bardziej się do tego przykładać, w sensie przez dłuższy czas. Do tego możliwe że jeśli mody mają być jakoś tam sprawdzane to kto wie czy oni w zamian za udostępnienie np możliwości rozprowadzania ich z poziomu gry nie będą na tym zarabiać.
zozolek 65 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Najważniejsza kwestia to FFB i MP. Szata graficzna mnie nie interesuje, otwarty świat i 200 aut tymbardziej - od tego mam forzę na padzie. Wygląda jakby chcieli to połączyć, dotrzeć do szerszego grona odbiorców. Póki co, mam nowy sezon w irku.
galakty 403 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ciekawe czy gość od CSP im pomaga albo go zatrudnili Ja od ścigania się mam LMU obecnie, więc AC to będzie jedynie rozrywka żeby polatać bokiem autami cywilnymi, albo zrobić wycieczkę jakimś starociem po otwartym świecie. Odpalić VR, retro formułę i polatać po mieście, może być ciekawe
Dominix 50 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No ja mam F1 głównie, akurat w tym tygodniu kończe sezony w dwóch ligach to pewnie na AMS2 więcej sprawdzę. Wczoraj pierwszy wyścig jechałem po tym patchu 1.6, nie w LFM a w lidze co tez F1 mam i dość ciekawa sytuacja. Setup z TT jest ok na 40min wyścig, ale przy włączonych realistycznych uszkodzeniach, jakieś ustawienie od chłodnicy nie było pod wyścig, olej się przegrzewał aż doszło do uwalenia silnika i tyle było z jazdy https://www.twitch.tv/dominiksden/clip/NeighborlySneakyGorillaOMGScoots-NoSBD-YCSQN6vnBC 1
KamcioGF 18 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ciekawy projekt, forza na padzie już dawno mi się przejadła a zawsze marzyłem o czymś dobrym na kierownicę i z otwartym światem do tego w europie Marka sama w sobie jest mocna więc powinna przyciągnąć sporo osób i liczę, że uda się zrobić z tego narzędzia do modów pełnoprawną grę.
galakty 403 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Niewiele już zostało do EA, więc zobaczymy
Dominix 50 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak uda się zrobić jedno okrążenie na nordschleife bez crasha to będzie sukces xd 1
galakty 403 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu W EA na bank będą crashe, ale jeśli silnik gry i FFB będą dawać radę, to można im wybaczyć i trzymać kciuki za rozwój.
Rekomendowane odpowiedzi