pieciak 44 Opublikowano 3 Stycznia Autor Opublikowano 3 Stycznia Szkoda ze od samego początku nie będzie otwartego świata:( ale i tak się jaram
galakty 3 306 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Mnie interesuje dobry FFB i fizyka opon, a potem niech rozwijają powoli
galakty 3 306 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Też się nie mogę doczekać, mimo że mam w co grać i raczej mi czasu brakuje niż gier, ale jakoś... No chcę już odpalić Wiadomo jakie tory będą? Nie śledziłem zbytnio, wiem że Nordschleife i Imola bo foty widziałem. 1
Dominix 403 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) 39 minut temu, galakty napisał(a): Też się nie mogę doczekać, mimo że mam w co grać i raczej mi czasu brakuje niż gier, ale jakoś... No chcę już odpalić Wiadomo jakie tory będą? Nie śledziłem zbytnio, wiem że Nordschleife i Imola bo foty widziałem. https://www.overtake.gg/news/everything-we-know-so-far-about-assetto-corsa-evo.2532/ Jako ze multi nie bedzie, mozna sprobowac w starym stylu, wybrac tor i auto/a i walczyc o najszybszy czas i zapisywac na tabilcy Edytowane 8 Stycznia przez Dominix 1
galakty 3 306 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 488 Challenge, F40, 911 CUP, Morgan - tym pewnie najpierw pogram Tory w sumie spoko, ale nie wierzę że Monzy nie ma :O
Dominix 403 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Nie no, powielanie tego samego tyle razy, jest juz w zwyklym ac, acc i jeszcze tu. Nie zdziwie sie jak kiedys dodadza, ale na poczatek moga byc zwykle furki, tym tez da sie jezdzic Podali tylko 4, jeszcze 16, moze jakies z nich bedzie GT3, a moze GT2 lub podobne. Edytowane 8 Stycznia przez Dominix
galakty 3 306 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 296 GT3 było w AC bez modów? Mi chodzi o to, że fajnie jakby dali coś co dobrze znam z innych symulatorów, bo inaczej to ciężko ocenić co im wyszło
Tomek1623 266 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Ciekawe jaką cenę sobie krzykną na start. Wiadomo coś?
halfi 4 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Jak myślicie cena za pre-order będzie taka sama jak za pełną wersję w dniu premiery?
Tomek1623 266 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 34 minuty temu, halfi napisał(a): Jak myślicie cena za pre-order będzie taka sama jak za pełną wersję w dniu premiery? AC była sporo niższa, ACC 25 euro, w tym przypadku zakładam że będzie podobnie. 1
Dominix 403 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Mazda będzie znowu na multi popularna. 1
galakty 3 306 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia W dniu 8.01.2025 o 20:51, halfi napisał(a): Jak myślicie cena za pre-order będzie taka sama jak za pełną wersję w dniu premiery? Preorder będzie tańszy, mówili o tym. 1
galakty 3 306 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 2 godziny temu, Dominix napisał(a): druga ferarka Przecież już dawno była potwierdzona
Dominix 403 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Wczesniej byla jakas lista ale tam bylo ponad 20 aut i nie wiadomo co mialo byc na start.
tekkno 27 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Zależnie od fizyki, upalanie będzie na wszystkim, może poza Morganem. A110, MX5 i Giulia świetnie się prowadzą w innych simach. To w EVO też może być fajna jazda niemainstreamowymi autami. W AC po wielu latach i po przygodach z innymi simami i simcadami, mocno doceniam fizykę i prowadzenie samochodów, stale tam wracam. Mam duże nadzieje co do fizyki ACE. Edytowane 10 Stycznia przez tekkno 2
Rekomendowane odpowiedzi