Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z jednej strony fajnie, że tak tanio z drugiej mogli sobie troszkę podnieść poprzeczkę cenową bo ja liczę, że faktycznie fajnie rozwiną tą gierke. 

Hype gigantyczny jak na sima do tego w wersji bieda na start.

Mam nadzieje, ze będzie to jako tako działać na moim gracie.

Edytowane przez Morv
Opublikowano

To mogą przebić moje wróżenie z fusów że dobija 30k ;)

Ja na moment odpaliłem i przerwa bo kolacja, za godzinkę siądę już na dłużej.

Ale miałem dziwne odczucie jak w FM, taki deadzone z ffb przy lekkim ruszeniu kierownica.

Opublikowano

na razie jeszcze nie mam jak zakupić i pograć ale oglądam streamy z tej gry i grafika mam wrażenie z poprzedniej epoki albo to tak słabi bitrate...? a miało być tak pięknie i cudownie? ma to jakiś podjazd do gran turismo 7? kurde grafika w tej grze to dla mnie ważna sprawa bo wpływa u mnie na immersję...

Opublikowano

@everyone

We're aware of network issues which are causing the game to go into offline mode. 

This means that the number of cars in game are restricted to the 6 starter cars, until it is resolved. 

We're working on this as a matter of urgency and hope to bring a resolution to you as soon as possible.

Opublikowano (edytowane)

Jest potecjal ale sporo jeszcze przed nimi. Jak dziala i sie jedzie to jest calkiem przyjemnie.

Pierwszy patch:

@everyone

Version 0.1.1 of Assetto Corsa EVO is now live. Your support has been overwhelming, thank you! While we resolve the server overload issues to enable online mode for all, we have enabled all cars in offline mode, so that your experience is less limited.

You will now be able to choose from all 20 car models contained in Early Access v0.1 in the Garage.

We are working non-stop in order to bring the game online again and allow for Special Events, Driving Academy and game economy to be playable as well.

Thank you for your patience

The KUNOS team.

Edytowane przez Dominix

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Demo już od dawna było dostępne.
    • Ja musiałem wczytać save bo założyłem wielką złotą wazę na plecy i też nie mogłem zdjąć
    • Niby parodia Johna Wicka a praktycznie jak John Wick    
    • @Keleris U mnie również występuje rozbieżność napięć procesora względem ustawień w BIOSie, ale jest ona przeważnie niższa i wynosi około 38mV, czyli jak ustawię w BIOSie 1.3875V to z poziomu Windows'a otrzymuję 1.35V. Dodatkowo przy mocniejszym podkręceniu (4.2GHz+) miałem aktywny Loadline Calibration, aby nie musieć właśnie ładować wysokiego napięcia na procka   Te moduły GEIL'a robią tRFC 35 z lekkim zapasem bezpieczeństwa/stabilności, bo są one zdolne do zejścia w okolice tRFC 32, nadal przy prędkości DDR2-900 i CL4:     Nie ma to już większego wpływu na wydajność, a ewentualna różnica mieści się w granicach błędu pomiarowego.   Im niższe tRFC chcemy osiągnąć, tym wyższe napięcie zasilające moduły będzie potrzebne do ich ustabilizowania, a to z kolei wymusi konieczność lepszego ich chłodzenia, aby tę stabilność zachować   tRFC 31 również zadziałało, ale wymagało już podniesienia napięcia do 2.3V, gdzie powyższe tRFC 32 zadowoliło się napięciem 2.2V.   ...   Polecam Ci również ustawiać pamięci za pomocą MemSet'a z poziomu Windows'a   Ja ostatnio robię tak, że w BIOSie ustawiam FSB Strap na 400MHz (o ile mam taką opcję i wyłącznie przy okolicach 400-500MHz faktycznego FSB), wybieram dzielnik pamięci (prędkość modułów) na 1:1, ich napięcie, cztery pierwsze timingi (te podstawowe) i ewentualnie tRFC.   Później jedynie szukam dodatkowych opcji dotyczących zwiększania wydajności podsystemu pamięci. W tym modelu ASUS'a na X38 nazywają się one: DRAM Static Read Control -> daję na Enabled, Ai Clock Twister -> przestawiam na Strong, Transaction Booster pozostawiam na Auto, jeżeli używam opcji DRAM Static Read Control. DRAM Static Read Control oraz Transaction Booster używa się zamiennie. Obie opcje aktywowane jednocześnie nie zadziałają - platforma nie uruchomi się.   Dopiero na koniec, z poziomu Windows'a, dopieszczam resztę, czyli ustawiam lub sprawdzam niższe tRFC, Performance Level i całą resztę, a tREF ustawiam na maksymalną wartość (aby pamięci spędzały jak najmniej czasu na odświeżaniu tabeli komórek).   W najgorszym przypadku platforma się zawiesi (zrobi tzw. freez'a) i trzeba będzie ją ręcznie wyresetować przyciskiem Reset   .........   Przetestowałem przy okazji ten egzemplarz GTS'a 250 w wersji OC od Gigabyte'a, chcąc sprawdzić jego potencjał:         Karta mega zaskoczyła mnie jeżeli chodzi pamięci GDDR3  Pozwoliła na dodatkowe +15GB/s przepustowości przy prędkości 1333MHz, co mocno sprzyja starszym benchmarkom. Jednakże rdzeń oraz shadery okazały się przeciętne, kończąc się szybciej niż na wcześniejszym egzemplarzu Gigabyte'a w wersji bez dopisku OC:  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...