Tomek1623 25 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Czyli dokładnie taki jak w premierowej wersji, specyficzny. Nie mam do czego innego tego porównać, tylko w plejkach wentylatory wydają taki dzwiek. Nieduży plus dla pro, że nie słychać szumu powietrza w porównaniu do fat. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 30 Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, DżonyBi napisał(a): Czyli jaki? Takie delikatny bzyczenie, nie każdy słyszy. Moja luba np. w ogóle nie słyszy takich dźwięków, mnie do spazmów doprowadzają. Wrzucę filmik na yt to usłyszysz o co chodzi. Edytowane 3 godziny temu przez Qrdello 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi 41 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Coil whine. Słychać cewki. Miałem to w facie. U mnie bylo slyszalne z kilku metrow. W slimie mialem cisze. W pro gpu dostalo wiecej watów i byc moze cewki delikatnie sie odzywaja. Jak to slychac tylko z bliska to nie ma co wnikac. Edytowane 3 godziny temu przez DżonyBi 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1623 25 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Ja na szczęście cewek nie słyszę. Pod tym względem lux. 12 minut temu, Qrdello napisał(a): Takie delikatny bzyczenie, nie każdy słyszy. Moja luba np. w ogóle nie słyszy takich dźwięków, mnie do spazmów doprowadzają. Wrzucę filmik na yt to usłyszysz o co chodzi. Dokładnie jak na tym filmiku, o to chodzi. Fat doprowadzał mnie do szału, wymieniłem w nim nawet wentylator. Teraz jestem przyzwyczajony i mnie to nie rusza. A wspominam tylko dla tego, bo spodziewałem się zmiany w tym temacie, zwłaszcza po przesiadce z premierowej wersji. Edytowane 3 godziny temu przez Tomek1623 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik 95 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Moja konsola fat jest cicha, tu na filmiku nie mogę rozróżnić o co chodzi, bo za duży hałas który to zagłusza. Moją konsolę słyszę w przypadku włączenia i wtedy płyta się odpala, którą mam cały czas w konsoli, ale jak przestanie mielić, konsola cichutka. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamcioGF 1 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Ja swoje ps5 mam niecałe 2 lata i jak dla mnie to chodzi już zauważalnie głośniej niż zaraz po zakupie, mimo, że regularnie czyszczona. Możliwe żeby ten ciekły metal po półtora roku już się tak zdegradował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadd 64 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 17 minut temu, Qrdello napisał(a): Takie delikatny bzyczenie, nie każdy słyszy. Moja luba np. w ogóle nie słyszy takich dźwięków, mnie do spazmów doprowadzają. Wrzucę filmik na yt to usłyszysz o co chodzi. Tragedia jak tak to brzmi już z youtuba to w realu przy tym bym nie wysiedział mając konsolę tak blisko siebie 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi 41 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) @KamcioGF Zdejmowales panele? Moze trzeba z kurzu przedmuchac. Edytowane 3 godziny temu przez DżonyBi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYCONE 14 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): No taki co ma Oleda 83 i Ps5 Pro Jak mam 85" TV z jasnością o połowę wyższą niż OLED to też jestem entuzjastą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltq 95 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu ja tez słyszę tragedia ten dźwięk uniemożliwia grę bez słuchawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi 41 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) @LYCONE Nie, musi być oled Edytowane 3 godziny temu przez DżonyBi 2 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamcioGF 1 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @DżonyBi Czyszczona co miesiąc dwa, przy tym zawsze wyjmuję wentylator ale w sumie to i tak zawsze tam jest czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadd 64 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, voltq napisał(a): a tez słyszę tragedia ten dźwięk uniemożliwia grę bez słuchawek Sieczkarnia A nagrywanie smarfonem jeszcze obcina tego typu dźwięki, w realu będzie jeszcze gorzej to brzmiało. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 37 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Dołączam do klubu 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 131 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, LYCONE napisał(a): Jak mam 85" TV z jasnością o połowę wyższą niż OLED to też jestem entuzjastą? Nie bo lcd jest dużo tańsze 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 30 Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Na gorąco: Konsola sprawia wizualnie znacznie lepsze wrażenie niż FAT, lepsze też niż SLIM. Pierwsze odpalenie bez zastrzeżeń, update 1,3gb do pobrania, restartuje konsolę jak zwykle. Nie importowałem danych z FATa, bo mam mieć za chwilę kupca, z neta 1GB i tak sie to w miarę sprawnie pobiera. Kontroler po kilku rewizjach wydaje się solidniejszy niż fabryczne i oryginalne pady (jeden z moich 3 to oryginał, 4 lata - zero dryfów). W spoczynku poziom głośności konsoli porównywalny z FATem, czyli praktycznie głośność ambient pomieszczenia. Podczas gry jest o stopień głośniejsza niż FAT po wymianie wentylatora, ale to wciąż akceptowalny dla mnie poziom. Słychać cewki w moim egzemplarzu. A teraz parę fotek i zdjęcie ekranu w AW2 tryb perf, jak będę miał więcej czasu dorzucę filmy i screeny lepszej rozdzielczości. Edytowane 2 godziny temu przez Qrdello 2 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 131 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu To w sumie po co ta podstawka jak stoi w pionie bez niej? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 30 Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jak dla mnie po nic ja nigdy nie planowałem kupować, jak już to sobie wydrukuję jakąś oryginalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYCONE 14 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): To w sumie po co ta podstawka jak stoi w pionie bez niej? Żeby się lepiej wentylowała, a przede wszystkim, żeby Sony mogło sprzedać coś czego produkcja kosztują 3 zł za 20x tyle 1 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi 41 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 minutę temu, LYCONE napisał(a): żeby Sony mogło sprzedać coś czego produkcja kosztują 3 zł za 20x tyle O, to, to! Edytowane 2 godziny temu przez DżonyBi 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 119 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu https://www.ppe.pl/news/356527/80-fps-i-jakosc-lepsza-niz-natywne-4k-imponujace-mozliwosci-nowej-technologii-sony.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYCONE 14 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Też się mogę pochwalić w końcu. Zobaczymy co to warte. Dzisiaj The Last of Us part 1 sobie zacznę. Jakoś mnie naszło Była to pierwsza gra jaką ograłem na PlayStation Gdzie jest Wally? Edytowane 2 godziny temu przez LYCONE 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 131 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Zacna jaskinia 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYCONE 14 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Chciałoby się lepiej, zawsze mi się marzyły duże fronty Klipscha, ale za mało miejsca. Myślę, że wymaksowałem warunki jak mogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1623 25 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 31 minut temu, Qrdello napisał(a): Na gorąco: Konsola sprawia wizualnie znacznie lepsze wrażenie niż FAT, lepsze też niż SLIM. Zgadzam się, ale tylko do czasu aż podepnę napęd 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi