ODIN85 146 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 59 minut temu, azgan napisał(a): Nie mam za bardzo po co odbierać bo nie ma za bardzo w co grać na tej konsoli 😉. Dla nowego Astro Bota nie kupię Daj potem parę fot 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 155 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Daj potem parę fot Czekam na Twoje 🤭 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoomehsak 16 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, Joloxx9 napisał(a): To jest chyba wlasnie sprzet dla takich ludzi, ja mam zamiar odeslac pro i kasa ktora byla na niego pojdzie na AMD 9800x3d chyba. Wez sie zlituj, homo parade odpalac w domu Skończyłeś tego Dragon Age ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 127 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu https://www.ppe.pl/news/356598/playstation-szykuje-duze-gry-single-player-producent-potwierdza-plany.html https://www.ppe.pl/news/356597/ps5-ze-swietnym-wynikiem-jak-sprzedal-sie-astro-bot-i-inne-gry-playstation.html https://www.ppe.pl/news/356590/ps5-pro-z-ekskluzywnym-prezentem-dla-graczy-fani-sa-zachwyceni-niespodzianka.html 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 146 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Astro bot jest chociaż też gratis na Pro? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiank 5 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Playroom jest 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 155 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Astro bot jest chociaż też gratis na Pro? Nie 😏 Teraz, damiank napisał(a): Playroom jest On o tego nowego pyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 146 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Serio? Nie no. Pewnie po cichu będą wygaszali produkcję fata żeby sztucznie podbić sprzedaż Pro 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 155 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Serio, serio. Nawet tego w cenie prosiaka nie dali do nowej konsoli tylko trzeba dokupić osobno 29 minut temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/356590/ps5-pro-z-ekskluzywnym-prezentem-dla-graczy-fani-sa-zachwyceni-niespodzianka.html WOW ale prezent co za szczodrość 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiank 5 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, ODIN85 napisał(a): Serio? Nie no. Pewnie po cichu będą wygaszali produkcję fata żeby sztucznie podbić sprzedaż Pro Fata to chyba od roku nie produkują już 1 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmogSmok 7 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 3 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 155 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Fatalnie to wygląda zresztą w Marvel's Spider-Man 2 też 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 127 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, ODIN85 napisał(a): Serio? Nie no. Pewnie po cichu będą wygaszali produkcję fata żeby sztucznie podbić sprzedaż Pro Przecież fata już się nie produkuje odkąd wyszła Slim. Więc nie siej teorii spiskowych wyssanych z palca. 9 godzin temu, voltq napisał(a): Jak ocenianie ten PSSR w Porównaniu do FSR i Intel xess ? Amatorskim okiem , bo te filmiki na YouTube pokazuja że jest słabo a była taka euforia, do DLSS to nawet nie ma startu Porównania na YT są kiepskiej jakości, sama jakość zależy mocno od implementacji i ta bywa lepsza lub gorsza, DLSS do dziś w wielu grach wygląda jak kupa. Póki co ta gorsza implementacja to jest mniejszość. 5 minut temu, azgan napisał(a): Fatalnie to wygląda zresztą w Marvel's Spider-Man 2 też A co w spiderku źle wygląda ? Na co zwracać uwagę ? Zaraz sprawdzę z ciekawości. 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 155 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Sony ma poczucie humoru zwłaszcza teraz jak jest problem z napędami reklama pudełka 🤭 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 127 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, SmogSmok napisał(a): Ta gra nie ma natywnej implementacji PSSR i jest to wina deweloperów że nie ogarnęli a nie samej implementacji, której nie ma Bez dodatkowego trybu nie powinno PSSR się odpalać. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 155 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 18 minut temu, Phoenix. napisał(a): A co w spiderku źle wygląda ? Na co zwracać uwagę ? Zaraz sprawdzę z ciekawości. Np. migotanie na szybach oddalonych budynków Przy czym Marvel's Spider-Man 2 to przykład złej implementacji PSSR a najlepiej wygląda to w Final Fantasy VII Rebirth oraz Stellar Blade przynajmniej na ten moment Edytowane 2 godziny temu przez azgan 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 127 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, Joloxx9 napisał(a): Ceny w PS store mnie wywalily z butow Ceny sa chore bo nawet stare gry sa full price za 339zl dlatego trzeba czekac nawielkie promocje, kotre sa dosc czesto w PSN Store, ja do czau zakupu napedu bede ogrywal gieri z Plusa Premium. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 65 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Ceny sa chore bo nawet stare gry sa full price za 339zl dlatego trzeba czekac nawielkie promocje, kotre sa dosc czesto w PSN Store, ja do czau zakupu napedu bede ogrywal gieri z Plusa Premium. Szczerze strasznie się czuje zniesmaczony ta konsola, serio nie potrafię uzasadnić sobie dokładania do tego modelu tyle kasy, temu zarzadalwm zwrotu. Kupiłem nowy hdmi i dzisiaj będę testowac to co ostatnio ograłem czyli hogwarts legacy, bez generatora klatek powinienem na luzie 60fps mieć w grze przy wyglądzie dużo lepszym niż konsola, tak, że tego no... 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 127 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ja na kompie glownie gram w Multi ale odpalilem warzone na padzie i porazka, nie wiem czy do 50tki bym sie nauczyl na padzie grac wiec konsola tylko do singli na kanapie. Do PC wrzuce cos pokroju 5060/5070. PC to jednak PC ale na konsoli milo sie gra w exy i inne gierku multiplatformowe. Nie ma exow to nie ma motywacji, to samo jest w sprzecie PC, guano gryto nie ma tej podjarki na wymiane gpu czy czegos innego pod konkretna gre. W 2025/2026 w koncu wyplyna wszystkie nowe exy robiona od lat, ktore nie ujrzaly swiatla dziennego. SOny troch stracilo czasu na te live service produkcje ale cale szczescie poszli po rozum do glowy Idziemy juz ku koncowi generacji wiec powinny pojawiac sie same najlepsze exy. Swoja doga te klasyki z ps3 na streaming ale to wzbudza sentyment jak przegladalem biblioteke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 65 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Ja na kompie glownie gram w Multi ale odpalilem warzone na padzie i porazka, nie wiem czy do 50tki bym sie nauczyl na padzie grac wiec konsola tylko do singli na kanapie. Do PC wrzuce cos pokroju 5060/5070. PC to jednak PC ale na konsoli milo sie gra w exy i inne gierku multiplatformowe. Nie ma exow to nie ma motywacji, to samo jest w sprzecie PC, guano gryto nie ma tej podjarki na wymiane gpu czy czegos innego pod konkretna gre. W 2025/2026 w koncu wyplyna wszystkie nowe exy robiona od lat, ktore nie ujrzaly swiatla dziennego. SOny troch stracilo czasu na te live service produkcje ale cale szczescie poszli po rozum do glowy Idziemy juz ku koncowi generacji wiec powinny pojawiac sie same najlepsze exy. Swoja doga te klasyki z ps3 na streaming ale to wzbudza sentyment jak przegladalem biblioteke! Ja na razie nastawiam się na stalker i msfs 2024, szczerze żeby w pełni pograć na telewizorze brakuje mi tylko kabla hdmi 2.1, który jest juz w drodze. Do tego ogarnąłem displayfusion, on się zajmie wczytywaniem profili ekranów więc jednym kliknięciem przerzucę się na tv więc wygoda powinna być taka sama. Zostawiłbym sobie ta konsole i kupił naped ale czuję, że znowu będzie leżeć 6 miesięcy i w nic na niej nie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 127 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Zwroc, zawsze mozesz kupic jak cos ponownie i nie mrozic kasy Ja np nie lubie tych zabaw z pc i tv dlatego wole na monitorze grac ale mamy juz oledowe monitory wiec nie ma problemu. Na TV tylko i wylacznie konsola, klikam i gram : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik 98 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Nie wiem czy było na pclabie, czy znacie, ale co do cyfr, to używam taką stronkę: https://psprices.com/region-pl/index Jest ona wyszukiwarką, pokazuje rekordowe niskie ceny i nie tylko, lista gier, można ustawić alert z powiadomieniem, nie używam wersji premium, która jest dostępna na stronie, nie jest moją intencją nikogo tu namawiać na takie praktyki. Korzystam z tej strony by na przykład sprawdzić czy dana gra ma lepszą cenę, czy warto poczekać, bo niektóre wyprzedaże na PS Store mają niższe % obniżki niż np w święta itp. Może ktoś skorzysta, dla kogoś kto szuka oszczędności to wydaje się dobra stronka. edit: Tak wygląda w przypadku Dragon's Dogmy 2 Edytowane 1 godzinę temu przez Reddzik 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 127 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Dziena obadam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SethJames 19 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, azgan napisał(a): Fatalnie to wygląda zresztą w Marvel's Spider-Man 2 też Powtarzam kolejny raz sh2 niedostal patcha pro jeszcze. A spiderman wyglada podobno genialnie z tym calym pssr z tego co pisza Edytowane 1 godzinę temu przez SethJames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik 98 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi