azgan 160 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Niestety ale CPU jednak nie jest wystarczające do tego PRO Station i widać to wyraźnie na tym przykładzie Teraz, DżonyBi napisał(a): W wzwyklej wersji byl przeciez napis 8k Trzeba podchodzic do marketingowej papki z dystansem. Do 4k trzeba potwora, PS5 Pro nim nie jest. 8K* potwierdzone https://planetagracza.pl/ps5-pro-3-gry-8k/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SethJames 21 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 16 minut temu, azgan napisał(a): Baldur's Gate III ma natywne 4K ale w 30fps w 60k/s jest skalowane z 1440p czyli tak jak z DLSS-Q. Inna kwestia że i tutaj jest * bo widać co mamy w 3 akcie przez CPU ten test był robiony przed patchem next gen może jest teraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 77 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Znalazłem kolejny mega plus pro, można go spakowac z powrotem do pudełka w 5 min 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 134 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 29 minut temu, voltq napisał(a): @azgan Nie podobają mi się te kłamstwa w tych artykułach o tym że gry działają w 4k , równie dobrze mogę napisać ze gra działa w 4k na rtx 4060 bo włączony jest DLSS Jak wyszlo 10at temu PS4 to tez dzwoniles, ze ci sie nie podoba kiedy konsola reklamowana byla jako 4k, a przy jej mocy wiemy jak bylo?? Nvidia dzis tez reklamuje gry w 4k z DLSS i dlaczego tam w dziale z gpu nie wolasz glosno tez,ze ci sie to nie podoba??? Tragedia jak oni wszyscy oszukujom! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 160 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, SethJames napisał(a): ten test był robiony przed patchem next gen może jest teraz lepiej Przecież CPU jest to samo a 3 akt siedzi na procku to co tutaj ma być lepiej? FG nie ma bo jest szansa że mogłoby wyglądać to lepiej 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi 50 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, azgan napisał(a): CPU jest to samo Zrobili zabójcze OC, bo podnieśli zegar o 350Mhz. Całe 50MHz wiecj niz w Xbox Series X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SethJames 21 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) "I own Forbidden West on PC. I've been switching back and forth between the PC version running on a 4090 (maxed out, DLDSR), and while it's still a better image on PC, the Pro version holds up shockingly well. It's a pristine image" zobaczymy na ile takie komentarze to prawda wracam do domu może sie uda zainstalować wszystko dziś, ponioslo mnie trochę, wpadło jeszcze kilka gadżetów Edytowane 2 godziny temu przez SethJames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 134 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltq 103 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) jakby konsola miała napęd , podstawkę i gry z ps4 dostały boost fps do 60 i wyższa rozdzielczość takie jak bloodborne to sprzedaż by była niesamowita nawet jakby ta konsola miała kosztować 3999zł , Microsoft potrafił to zrobić z xsx i xox Edytowane 1 godzinę temu przez voltq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik 101 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Przypomniało mi się, z racji tego że cały czas "męczę" nie do końca to oznacza coś złego, ale dosyć długo gram odpalając konsolę od czasu do czasu, chodzi o Final Fantasy 16 i gram w trybie 30fps, bo w trybie 60fps to jest kaplica, choć aktualnie tak przełączyłem, bo jednak póki nie ma wielkich walk to jakoś ujdzie, a przecież gram na monitorze, gdzie jednak te ułomności widzę, i jestem ciekaw jak działa ten tytuł na prosiaku, jakby ktoś sprawdził prosiłbym o cynk. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 77 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 18 minut temu, voltq napisał(a): jakby konsola miała napęd i gry z ps4 dostały boost fps do 60 i wyższa rozdzielczość takie jak bloodborne to sprzedaż by była niesamowita nawet jakby ta konsola miała kosztować 3999zł , Microsoft potrafił to zrobić z xsx i xox Nie żeby cos ale, tutaj brakuje zwyczajnie system selerów. Mamy PS5 któryś rok z kolei, wydali PRO a gier, dla których wręcz trzeba kupić konsole zwyczajnie nie ma. Zaczęli wydawać je na PC, wiec ludzie zwyczajnie czekają. Nie będę tutaj zhejtować tych co kupili, jak ktoś ma zamiar traktować Pro jako główny sprzęt do grania, i nie szkoda mu kasy to rzeczywiście może to mieć sens. Za to upgrade ze zwykłej konsoli kompletnie się nie opłaca. Przeprosiłem swojego FAT'a i poszedł z powrotem na swoje miejsce, pewnie będzie zbierać kurz kolejne 2 miesiące nim znowu go użyje Sprawdziłem też na TV jak wygląda i działa hogwarts legacy, wersja z pleya wygląda zwyczajnie biednie PS jakby ktoś kiedyś chciał sobie umilić grę na TV to polecam DisplayFusion - rewelacja jedno klikniecie i zmienia monitory ustawia inne wyjścia dźwięku etc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ 19 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 23 minuty temu, voltq napisał(a): jakby [...] Jakby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem. Serio, nie musisz pisać dziesiąty raz tego samego w kółko, szczególnie, że nie jesteś w ogóle zainteresowany. Wystarczy raz. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaycob 18 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 33 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Tryb jakości wciąż w 30fps? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ 19 Opublikowano 59 minut temu Udostępnij Opublikowano 59 minut temu 1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a): Nie żeby cos ale, tutaj brakuje zwyczajnie system selerów. Myślę, że te czasy już bezpowrotnie minęły i zwyczajnie nie wrócą. Tak po prostu, to się już nie opłaca. Poszło w uniwersalność (jak największą ilość tytułów multi, wsteczna kompatybilność) i konsolę jako główny sprzęt do grania, a nie sprzęt, który się kupi dla exów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 134 Opublikowano 57 minut temu Udostępnij Opublikowano 57 minut temu 4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): hogwarts legacy Ja odpalam w trybie performance i wygladalo dosc dobrze, ale tylko poczatek gry, jak mowisz ze na PC duzo lepiej to tez pewnie ogram to na PC bo RTfajni wyglada na konsoli ale 30fps nie przejdzie 5 minut temu, Joloxx9 napisał(a): brakuje zwyczajnie system selerów. U mnie konsola tez raczej bedzie sie kurzyc bo niektore gry na konsoli wole jedna ograc na myszcze ale nadchodzae exy wole ograc jednak na premiere na konsole bo z gier dla mnie jest straszna posucha wiec troche na konsoli i troche na PC bedzie Zaczalem dzis samuraja i dosc przyjemnie sie gra, Death Stranding zaczalem na PC ale chyba zaczne od nowa na konsoli jak dwojka ma wyjsc tez wpierw na konsoli Yotei moze byc bardzo ciekawe patrzac na Samuraja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 77 Opublikowano 48 minut temu Udostępnij Opublikowano 48 minut temu (edytowane) Mam dziwne wrazenie, że za konsole odpowiadał Walaszek, upgrade o 30% a żąda 2x więcej Edytowane 47 minut temu przez Joloxx9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 134 Opublikowano 41 minut temu Udostępnij Opublikowano 41 minut temu Wgl dziwna sprawa bo odpalilem Samuraja i w trybie rozdzialki dziala tak samo plynnie jak w trybie wydajnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slafec 13 Opublikowano 29 minut temu Udostępnij Opublikowano 29 minut temu @Joloxx9 Wybacz jak gdzieś przeoczyłem, ale po co kupiłeś PS5 Pro jak na konsoli prawie wcale nie grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi