Tomek1623 46 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, voltq napisał(a): @Tomek1623 pasuje do Playstation 5 pro ? Tak 1
voltq 128 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Tomek1623 dzieki kupiłem za 16zł się przyda na przyszłość 19 minut temu, Geble napisał(a): To co robimy zrzutę? 10% ceny ładunku przy 9 osobach (tyle można maks zamówić z ich strony) to dodatkowo ~45 zł do zamówienia per osoba. https://pl.polandtoua.com/dostavka-s-ukrainy-v-polshu a konkretnie ? 1
ntt_system 21 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu jakbym mieszkał w miarę blisko wschodniej granicy to bym tam zrobił tripa z zamówieniami tu z forum
voltq 128 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @ntt_system ja chętnie kupie nawet dwa napędy w takiej cenie , tylko jak to zorganizować i jak mi dowiozą do Wrocławia ? Edytowane 1 godzinę temu przez voltq
Tomek1623 46 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Też bym się pisał na taki napęd.
voltq 128 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu niezła przebitka , dzieki jeszcze raz @Tomek1623 1
Geble 2 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu A ja pytanie laika, jak robicie że macie wysyłkę za darmo? Mi cały czas nalicza 22 zł za przesyłkę
voltq 128 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @GebleJa nowe konto założyłem , zapłaciłem blikiem + paczkomat inpost i za darmo Edytowane 1 godzinę temu przez voltq
Tomek1623 46 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tak w ogóle to nie wiem czy to nie idzie z jakichś magazynów w europie. 8 dni i dotarło. E gdyby tak napędy były dostępne na ali za śmieszne pieniądze 1
SethJames 35 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu Godzinę temu, Tomek1623 napisał(a): Tak Daje cos ta podstawka, oprocz lepszej stabilnosc? Ma duzy wplyw na przeplyw powietrza?
SethJames 35 Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu (edytowane) Jakie waszym zdaniem na chwile obecna najlepsze ulepszenia na ps5 pro. ? U mnie najlepsze wrazenie jak narazie. Baldurs gate 3 Forbbiden west Podoba mi sie tez ze jak mamy vrr TV to mozemy zagrac teraz w the last of us 1,2 w trybie fidelity ( natywne 4k z odblokowanym klatkarzem w granicach 50-60fps) 12 minut temu, Kowal_ napisał(a): Nie ma żadnego wpływu. Teoretycznie powinien byc troszku lepszy przeplyw powietrza, nietestowslem osobiscie dlatego pytam. Pro chodzi ladnie pod wzgledem kultury pracy, wiec mi sie niespieszy. Pozatym do czasu jak niewydadza czarnych talerzy I tak bedzie siedziala za TV Edytowane 23 minuty temu przez SethJames
Tomek1623 46 Opublikowano 7 minut temu Opublikowano 7 minut temu 37 minut temu, SethJames napisał(a): Daje cos ta podstawka, oprocz lepszej stabilnosc? Ma duzy wplyw na przeplyw powietrza? Nie, nic poza tym.
Rekomendowane odpowiedzi