PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Ja nie Troll i też przewiduje 2000$, ale lubię miłe niespodzianki. Ludzie wykupią w tej cenie karty z 32gb ddr7 na premierę, NVIDIA się tym naprawdę nie martwi. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Bzdura. Rzekomi prawnicy z Konfederacji powinni mieć takie kompetencje. Ja kilka projektów napisałem, opiniowałem, zgłaszałem uwagi i poprawki. A nie jestem po aplikacji legislacyjnej. Posłowie z Konfederacji udowodnili, że nie ogarniają nic. Nawet tego czym jest kwota wolna od podatku. Poziom najgłupszych posłów PiS i KO. -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
https://biznes.interia.pl/emerytury/news-zmiany-w-wieku-emerytalnym-czesc-panstw-juz-to-zrobila-co-z-,nId,7858599 "Polska powinna powiązać minimalny wiek emerytalny z oczekiwaną długością życia, a także zrównać wiek emerytalny mężczyzn i kobiet - takie kroki rekomenduje nam Międzynarodowy Fundusz Walutowy. Ekonomiści popierają oba rozwiązania. " "Jak podał w lipcu br. Główny Urząd Statystyczny, w 2023 roku przeciętne trwanie życia mężczyzn w Polsce wyniosło 74,7 roku, natomiast kobiet 82 lata. " Kotuli się styki poprzepalają Zrównujemy - 65 lat dla mężczyzn i 65 lat dla kobiet. Dodatkowo wiążemy minimalny wiek emerytalny z długością życia czyli mężczyźni żyją krócej o +/- 7 lat więc finalnie mamy - 65 lat dla mężczyzn i 72 lata dla kobiet -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Jak zaktualizujesz po premierze to Cię czeka ponowna kompilacja shaderów. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To nie są ściany tekstu, a ledwie kilka zdań. Widać, że nie nawykłeś do czytania i analizowania. Nie ma to znaczenia. Standardem jest, że bierze się odpowiedzialność za to co się podpisuje. Ja wiem, żę w Konfederacji pojęcia honoru, prawdy i odpowiedzialności są obce, ale dziwi mnie, że ich wyborcy są na to tak bardzo ślepi. Czemu usprawiedliwiasz podpisywanie czegoś na ślepo, bez rozumienia? To my potrzebujemy posłów czy podpisywaczy? Bo jak to drugie to faktycznie - kompetencje nie mają żadnego znaczenia, ale strach pomyśleć co taki podpisywacz może bezmyślnie podpisać. Podpisywanie na ślepo oburza mnie w każdej partii. Ciebie pewnie też oburzało jak robił to PiS, a w przypadku konfederacji to usprawiedliwiasz... Widzisz już hipokryzję, czy wciąż nie? Biorąc pod uwagę to co piszesz, twoje zmartwienia są irrelewantne. Nie sądzę. Żaden klient ode mnie nie odszedł, a wielu takich, którzy zaczynali ze mną dalej wszystko wysyła do mnie mimo, że zajmuję się tematami na wyższym poziomie. Co więcej - nigdy nie spowodowałem strat u klienta
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi