Ja mam o tyle komfortową sytuację, że brat zajmuje się wykończeniówką od A do Z, więc poza "dachowcami" nie uganiam się z ekipami w gruncie rzeczy z pierwotnego domu (sprzed 4 lat) zostały tylko zewnętrzne ściany, cała reszta została rozwalona, wywalona i wybudowana/zrobiona od zera.
Dostałem bojowe zadanie od swojej psychofanki, zbudowanie kompa w stylu K-pop. Czuję że to zadanie doprowadzi mnie do Choroszczy ale zrobię to na własnych warunkach.
Specyfikacja:
Ryzen 3100
ASRock a520 itx
2x8GB 3000MHz
GTX1070 gainwarda (2x Magma)
OCZ 600W (fajny bo małe gabaryty, niefajny bo przewody na stałe)
chłodzenie CPU AMD Prism
Napęd DVD
2xHDD
Założenie jest proste, tanio, cicho i dobrze. Za bazę posłuży jakaś nonejmowa obudowa z Niemiec, na tyle masywna, że można ją ciąć i spawać. Po złożeniu pod wymiar gratów, malowanie na biało. Na sam koniec stworzenie panelu przedniego i maskownice na drukarce 3D w kolorze fioletowym.
Ma wyjść styl Korei Południowej ale metodami rzemieślniczymi rodem z Korei Północnej.
Zacznę od tego, że twój nowy nick jest dla mnie totalnie anonimowy więc nie wiem skąd wiesz co przez 8 lat pisałem
Wracając do teraźniejszości to kiepsko śledzisz wątek, bo jak najbardziej pisałem nie raz, że liczę na rozliczenie przestępców i odzyskanie pieniędzy tylko zgodnie z prawem i wysokimi standardami, które koalicja obiecywała.
Rekomendowane odpowiedzi