Godlike 880 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego A tam kebsa trzeba jeść zdrowo, warzywka, soczek z slerka naciowego pic, itp. Bo skończysz jak @Pentium D
Pentium D 1 159 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 15 minut temu, Godlike napisał(a): A tam kebsa trzeba jeść zdrowo, warzywka, soczek z slerka naciowego pic, itp. Bo skończysz jak @Pentium D Nie kojarzę Cię.
miro 702 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 48 minut temu, ODIN85 napisał(a): Kurde 20zł więcej dałem przepłaciłeś ja byłem gotów nawet i 120 dać, jak mi ktoś to aktywuje 29 minut temu, ODIN85 napisał(a): Już by na kebsa było u nas już nie ma takich tanich kebsów, 30 >> trza dać 1
Stjepan 2 376 Opublikowano 8 Lutego Autor Opublikowano 8 Lutego Ubisoft zapowiedział prequel Assassin's Creed Shadows. Bez Yasuke 2
Czubatka Boża 176 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Obejrzałem kilka filmików i powiem szczerze że gra wygląda ciekawie. Murzyn kawał chłopa z ciężką bronią będzie taranował wrogów jak buldożer. Kobitka Japonka będzie pocichutku eliminować cele i jest mistrzem skradania. Krytyka graczy jak widać podziałala i pewnie Ubisoft zrozumiał że chcemy zagrać w dobrą grę a nie fuszerkę. Ja pre -order biorę i daje Ubisoft szanse. Jestem fanem serii Assassin's Creed i mam nadzieję że Ubisoft nie da dupy. Czekam cierpliwie. Być może 20 dzień to szcześliwy dzień bo w tym dniu na konto wpływa mi reta scialna. 1 1 1 1
PaVLo 917 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 1 godzinę temu, Stjepan napisał(a): Ubisoft zapowiedział prequel Assassin's Creed Shadows. Bez Yasuke Mam nadzieję, że będzie to historia niewolnika, na usługach Naomi. Traktuje go jako narzędzie do eliminacji mocniejszych przeciwników bez znaczenia czy mu się uda czy nie, a fabuła pozwoli szybko grać dalej bez niego. 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Dzisiaj czytałem o problemch rasistowskich na świecie i tak sobie myślę ile trzeba nienawiść by człowiek zniewalał drugiego człowieka? Potempiam rasizm jednak faktów historyczny się nie oszuka. Jeśli Ubisoft przedstawi historie czarnoskurego samuraja to potraktujmy to jako legendę o czarnoskurym wojowniku w feudalnej Japoni. Kronik wspominaja że czarnoskury samuraja istniał i był na sługach pana. Pytanie komu służy i jakiemu rodowi tego dowiemy się wszystko w grze. 1
Zas 287 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) To akurat wiadomo z licznych zapowiedzi. Na początku Yasuke służy Nobunadze, który chce pod swoim panowaniem zjednoczyć cały kraj i zaprowadzić idealny porządek. Niestety - jak to już mają czarni w zwyczaju - nasz bohater zdradza swojego pana i dołącza do wywrotowców, bandytów i morderców - czyli asasynów. Edytowane 9 Lutego przez Zas
Blacktiger 46 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Pytanie do osób które korzystały z promki intela, czy procek intela jest weryfikowany ? i dostaje się kod do uplay ?
Sheenek 330 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 38 minut temu, Blacktiger napisał(a): Pytanie do osób które korzystały z promki intela, czy procek intela jest weryfikowany ? i dostaje się kod do uplay ? Robi weryfikacje, kodu nie dostajesz tylko linkujesz konto intela z uplay i on ci aktywuje gre. 1
miro 702 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego najlepiej zrobić od początku do końca na jednym kompie, mając już konta tak na intel offer jak i na ubiconnect 3 godziny temu, Czubatka Boża napisał(a): Potempiam 3 godziny temu, Czubatka Boża napisał(a): czarnoskurego 3 godziny temu, Czubatka Boża napisał(a): czarnoskury samuraja zlituj się, bez urazy.. 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Oj tam zdaźy się błąd i od razu afera Ja czekam na premierę i zobaczymy czy było warto czekać
Roman_PCMR 866 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 18 minut temu, Reddzik napisał(a): mam nadzieje ze ten badziew bedzie opcjonalny 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Zobaczymy, ale zawsze muszą dowalić jakieś "badziewia". 1
miro 702 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego raczej nie będzie to opcjonalne, a przymus, tak jak osada w Valhalla którą trzeba było rozwijać. tu poszli krok dalej, robią Settlers na siłę.. nie podoba się mnie to pan 2
Sheenek 330 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Mysle ze bedzie bez problemu mozliwosc zrobienia tego byle jak i na szybko jak kogos to nie bawi. Jest bo jest, dla mnie zbedne i faktycznie lepiej jak by sie skupili na wazniejszych elementach gry.
Blacktiger 46 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) to teraz niech tytuł zmienią na Assasin's Creed Sims in Shadows ja pierdolę , sorry Edytowane 10 Lutego przez Blacktiger
crush 3 575 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego A będzie można usuwać drabinki z basenu jak w Simsach? 1
Godlike 880 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, crush napisał(a): A będzie można usuwać drabinki z basenu jak w Simsach? I w tym basenie zostawić murzyna Edytowane 10 Lutego przez Godlike 1
Rekomendowane odpowiedzi