Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Kurde 20zł więcej dałem

przepłaciłeś :boink:

ja byłem gotów nawet i 120 dać, jak mi ktoś to aktywuje

29 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Już by na kebsa było

u nas już nie ma takich tanich kebsów, 30 >> trza dać

• Sad 1
Opublikowano

Obejrzałem kilka filmików i powiem szczerze że gra wygląda ciekawie. Murzyn kawał chłopa z ciężką bronią będzie taranował wrogów jak buldożer. Kobitka Japonka będzie pocichutku eliminować cele i jest mistrzem skradania. Krytyka graczy jak widać podziałala i pewnie Ubisoft zrozumiał że chcemy zagrać w dobrą grę a nie fuszerkę. Ja pre -order biorę i daje Ubisoft szanse. :yuppie:

Jestem fanem serii Assassin's Creed i mam nadzieję że Ubisoft nie da dupy. Czekam cierpliwie. :kupa:

Być może 20 dzień to szcześliwy dzień bo w tym dniu na konto wpływa mi reta scialna. :szatanek:

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Opublikowano

Dzisiaj czytałem o problemch rasistowskich  na świecie i tak sobie myślę ile trzeba nienawiść by człowiek zniewalał drugiego człowieka?:hmm:

Potempiam rasizm jednak faktów historyczny się nie oszuka.

Jeśli Ubisoft przedstawi historie czarnoskurego samuraja to potraktujmy to jako  legendę o czarnoskurym wojowniku w feudalnej Japoni. Kronik wspominaja że czarnoskury samuraja istniał i był na sługach pana. Pytanie komu służy i jakiemu rodowi tego dowiemy się wszystko w grze.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

To akurat wiadomo z licznych zapowiedzi. Na początku Yasuke służy Nobunadze, który chce pod swoim panowaniem zjednoczyć cały kraj i zaprowadzić idealny porządek. Niestety - jak to już mają czarni w zwyczaju - nasz bohater zdradza swojego pana i dołącza do wywrotowców, bandytów i morderców - czyli asasynów. :E 

Edytowane przez Zas
Opublikowano
38 minut temu, Blacktiger napisał(a):

Pytanie do osób które korzystały z promki intela, czy procek intela jest weryfikowany ? i dostaje się kod do uplay ?

Robi weryfikacje, kodu nie dostajesz tylko linkujesz konto intela z uplay i on ci aktywuje gre.

• Like 1
Opublikowano

najlepiej zrobić od początku do końca na jednym kompie, mając już konta tak na intel offer jak i na ubiconnect

ubi intel kod ac.jpg

3 godziny temu, Czubatka Boża napisał(a):

Potempiam

czarnoskurego

czarnoskury samuraja

zlituj się, bez urazy..

• Upvote 1
Opublikowano

raczej nie będzie to opcjonalne, a przymus, tak jak osada w Valhalla którą trzeba było rozwijać. tu poszli krok dalej, robią Settlers na siłę.. nie podoba się mnie to pan

• Upvote 2
Opublikowano

Mysle ze bedzie bez problemu mozliwosc zrobienia tego byle jak i na szybko jak kogos to nie bawi. Jest bo jest, dla mnie zbedne i faktycznie lepiej jak by sie skupili na wazniejszych elementach gry.