Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Sobtainer napisał(a):

Oni chyba sami nawet chcą żebym nie grał, co włączę komputer to jestem wylogowany z Ubi Connect :cool:

Jest to niesamowicie upierdliwe. I pojawiło się stosunkowo niedawno - może od roku wylogowuje mnie przy każdym uruchomieniu komputera. A gram na TV obsługując kompa padem więc to logowanie jest dla mnie mega trudne.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

W moim przypadku Ubisoft Connect cały czas pamięta zalogowane dane, nie musze logować się za każdym razem. Przeinstalujcie program na czysto z usunięciem wszystkich pozostałości.

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1
Opublikowano
15 godzin temu, Sobtainer napisał(a):

Oni chyba sami nawet chcą żebym nie grał, co włączę komputer to jestem wylogowany z Ubi Connect :cool:

Matko bosko Terespolsko twój komputer dostał załamania nerwowego i trzeba go wysłać na leczenie techniczno - psychiczne do szpitala w Choroszczy!:E

Opublikowano
16 godzin temu, Czubatka Boża napisał(a):

Za 100 zł kupuje na komputer prawdziwe perełki takie  jak Robin Hood: Legenda Sherwood czy w planach mam kupić MDK 2. Są gry przy których człowiek bawi się świetne nawet gdy grę kończy po raz 100.:woot:

AI wrogów w grze jest naprawdę tragedią. Ubisoft dwa razy przekładał premierę i co Ubisoft dopracowywał  zbieranie  grzybów:E

To kup.

Ja cie tylko poprawilem ze raczej nikt nie placil tu powyzej 300 za ta gre.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Sheenek napisał(a):

To kup.

Ja cie tylko poprawilem ze raczej nikt nie placil tu powyzej 300 za ta gre.

Bardzo dziękuję za wypowiedz i mogę powiedzieć że za 300 zł nie kupuje się gry zwłaszcza kiedy jest średnia/dobra. :witojcie2:

Mogę powiedzieć że jeśli macie jakiś kryzys czy zły dzień polecam słuchania muzyki by się odprężyć.:woot:

Przypominam o dbaniu  zdrowia psychicznego które jest bardzo ważne w a takie kruche.:yuppie:  

Edytowane przez Czubatka Boża
  • Confused 2
Opublikowano
Godzinę temu, STALKER napisał(a):

Zastanawiam sie czy wyjebac to z dusku co myslicie? I zagrac w cos ciekaweo.

Ubiosft się dziwi czemu akcje  firmy tak mocno szybują w dół. :smiech:

Pytanie co cię tak odrzuca od gry że chcesz ja wyje!@#$ z dysku?:woot:

Opublikowano
1 godzinę temu, STALKER napisał(a):

Zastanawiam sie czy wyjebac to z dusku co myslicie?

Mysle, ze dorosly facet nie powinien zadawac takich pytan tylko miec wlasne zdanie ;) 

Bo jak ty sie o takie  pierdy kogos pytasz to nie chce znac twojej decyzyjnosci w zyciu ;)

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

- koń automatycznie podąża do celu, coś czego wielu brakowało

- odblokowanie fps w kryjówce, ciekawe

- resetowanie punktów mistrzostwa, przydatne

- poprawione walki AI , balans,   hmm...

reszta.. zobaczymy

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, STALKER napisał(a):

Chwilami mam ochotę to wywalić jak muszę grać tym zamulonym czołgiem.

ale ileż razy nim grasz, nawet jak są we dwójkę i gra się pyta kim chcę grać to wybieram tą chudzinkę

ale muzina też pograłem z ciekawości, jak ma inne bronie niż katana to fajnie młóci, tych misji jego z kata czy łukiem na koniu specjalnie nie robiłem, wkurzają mnie te sekwencje z klawiatury

40h za mną i do końca daleko... 30level, w bazie raz byłem, kużnie upgrejdowałem i dojo zbudowałem, mam jednego pomagiera co robi zamieszanie...

Opublikowano

Główny wątek skończony , 78 h :o przyjemne sesje ale jak to bywa w assassinkach przychodziły momenty znudzenia powtarzalnością dlatego odpowiedniej dawkowanie było wskazane. Przyjemniej mi się grało niż w Valhalle, ale z tych nowych części Origins wciąż na 1 miejscu dla mnie.

Spoiler

Słabo że zamknięcie historii z matką Naoe ma być dopiero w dlc (chyba?), kiedy to ma wyjść ? 

• Like 4