michaelius33 354 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 6 godzin temu, Stjepan napisał(a): Pewnie sprzedali 50 mln kopii i nie chcą się pochwalić takim wyczynem. Nie chcą by Rockstar zmienił bohatera GTA 6 na Yasuke jak usłyszą ile kopii poszło 2
Phoenix. 4 730 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Niedlugo to beda ich akcje w talonach rozdawac w chipsach. 3
Kadajo 7 418 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Ich akcje są w cieniu, w cieniu AC Shadows... 3
Reddzik 2 777 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Teraz już wiem skąd był "ostry cień mgły", ktoś coś przewidział 3
ODIN85 3 503 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja To i tak niczego nie zmienia i kolejny Asasyn jest pewny 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Na prawdę nie umiesz kontynuować zabawy Tu nie chodzi o granie, a właśnie o ten cień, to on wiele zmienia jak widzimy, choć w przypadku Ubisoftu wiele nie zmienił, nadal kapiszon.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Kolejny Asasyn to bedzie Remake Black Flag i tu sprzedaz moze byc dobra jak nic nie spartola
ODIN85 3 503 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja A to tego nie biorę. Najgorszy pseudoasasyn jak dla mnie. 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Ubisoft postawił na czarny cień, I w czarną dziurę zapadł się, Już z niej nie wyjdzie bez cienia wątpliwości, Po Ubi zostaną czarne kości. 5
Czubatka Boża 176 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja (edytowane) Kusi mnie by gierkę kupić na PS 5 i chciałbym sam wyrobić opinię o grze. Mam tyle wolnego czasu że zdążę zagrać w każdą grę. Edytowane 16 Maja przez Czubatka Boża
michaelius33 354 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 15 godzin temu, Kadajo napisał(a): Ale pytanie czy będzie w cieniu ? W cieniu Tencentu 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Godzinę temu, Czubatka Boża napisał(a): Kusi mnie by gierkę kupić na PS 5 i chciałbym sam wyrobić opinię o grze. Mam tyle wolnego czasu że zdążę zagrać w każdą grę. Na PC Ci nie podeszła czy co? że chcesz kupić na PS?
Reddzik 2 777 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja https://tech4gamers.com/assassins-creed-shadows-367k-copies-on-pc/ Także.... no widzicie co to oznacza Cytat Assassin’s Creed Shadows seems to have sold 1.7 million copies on the PS5, but it sold only 367K copies on the PC. It is worth noting that after 2 weeks the sales on PC were so worse that these firms totally gave up on even checking further. There doesn’t seem to be a sales number for the Xbox platform, but even if we match the sales on PC, the total number would still be nowhere near 3 million.
Godlike 880 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja W dniu 16.05.2025 o 08:39, Czubatka Boża napisał(a): Kusi mnie by gierkę kupić na PS 5 i chciałbym sam wyrobić opinię o grze. Mam tyle wolnego czasu że zdążę zagrać w każdą grę. Ale jak to, L4 na 270 dni?
tgolik 548 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 3 minuty temu, Reddzik napisał(a): https://tech4gamers.com/assassins-creed-shadows-367k-kopii-na-komputerze/ Także.... no widzicie co to oznacza Na samym Steamie sprzedało się wg pesymistycznych szacunków 0,6 mln kopii. ~590.3 k by Gamalytic ~624.8 k by VG Insights ~681.4 k by PlayTracker
JeanPepin 333 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja W dniu 16.05.2025 o 08:39, Czubatka Boża napisał(a): Kusi mnie by gierkę kupić na PS 5 i chciałbym sam wyrobić opinię o grze. Mam tyle wolnego czasu że zdążę zagrać w każdą grę. I tak od 20 marca 1 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 12 minut temu, Reddzik napisał(a): https://tech4gamers.com/assassins-creed-shadows-367k-copies-on-pc/ Także.... no widzicie co to oznacza Ale najlepsza sprzedaż 1dnia to co jest ich to jest! 🤣 1
Tomek1623 266 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja (edytowane) 56 godzin, koniec. Boże kochany... Jestem fanem AC od pierwszej części, ograłem kazdą, miałem jakieś tam nadzieje na tą odsłonę, ale takiego dziadostwa to się nie spodziewałem. Do samego końca liczyłem że coś się zmieni. Oceniam tu samą fabułe, setting mimo że mi nie do końca leży, ujdzie. Graficznie top, zdecydowanie najładniejszy AC ze wszystkich. Przecież ta gra z seriią, to ma tylko wspólne logo, pojawiające się w grze kilka razy... Gdzie te wszystkie tajemnice, gdzie jakieś nawiązania do tego czym AC stało, nie ma nic. Rzygam już tym motywem zemsty, nieopakowanym niczym więcej. Główne misje, kilka może ciekawie poprowadzonych, poboczne strasznie miałkie. Brakuje mi questów ze starych części, przykład loży romulusa, zadajesz sobie trud, odkrywasz coś, a w zamian dostajesz jakąś fest potężną zbroje. Stare części na koniec fabuły potrafiły pozytywne ryć beret, tu to jest komedia. Najgorsza część jak dla mnie z tych ostatnich 4 RPG, nie sądziłem że wyląduje za Odyseją. Mam już dość tej formuły... 4 na 10 I jeszcze na koniec, murzyn to jest najmniejszy problem tej gry. Edytowane 18 Maja przez Tomek1623 8
Rekomendowane odpowiedzi