Crew 900 1 000 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) 9 minut temu, marcin2468 napisał(a): Mam wrażenie że gościu uparł się na ubi. slalker 2 działa jak chce, borderlands 4 nie ma optymalizacji i tylko trochę czepia się tych gier a przy czymkolwiek co dotyczy ubi gada i gada A co mamy zgadzać się na każde g*wno jakie wydają w beznadziejnym stanie ? To właśnie doprowadziło do tego stanu rzeczy. Darmowy silnik graficzny UE i mają w dupie optymalizację bo se użyją dlss i fałszywych klatek... Kiedyś to nie było problemem a teraz to już jest przekraczanie granic z produkcji na produkcję. A tu ma rację bo problem jest duży i potwierdzony, że po zakupie po prostu nie działa. Edytowane 18 Września przez Crew 900
JeanPepin 333 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 7 minut temu, marcin2468 napisał(a): Mam wrażenie że gościu uparł się na ubi. slalker 2 działa jak chce, borderlands 4 nie ma optymalizacji i tylko trochę czepia się tych gier a przy czymkolwiek co dotyczy ubi gada i gada bo to sie sprzedaje i przynosi wyswietlenia, modne jest jeba***e po nich. 2
Crew 900 1 000 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 6 minut temu, JeanPepin napisał(a): bo to sie sprzedaje i przynosi wyswietlenia, modne jest jeba***e po nich. Tak, ale uzasadnione a nie wymyślone bo są to potwierdzone problemy. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Teraz, Crew 900 napisał(a): Tak, ale uzasadnione a nie wymyślone bo są to potwierdzone problemy. A no to tak wiadomo, ale jeżeli chodzi o tego typa to i tak jest kopiuj wklej tematów innych youtuberow, oni chyba z Arkadiusem to się sprawdzają zanim coś wrzucą żeby za dużo podobieństw nie było
Crew 900 1 000 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) 2 minuty temu, JeanPepin napisał(a): A no to tak wiadomo, ale jeżeli chodzi o tego typa to i tak jest kopiuj wklej tematów innych youtuberow, oni chyba z Arkadiusem to się sprawdzają zanim coś wrzucą żeby za dużo podobieństw nie było No tak to jest druga strona tego gościa. Oczywiście, że jest łatwiej powtarzać po oryginalnym twórcy i dodać swoje parę obelg Edytowane 18 Września przez Crew 900
ODIN85 3 504 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 9 minut temu, Crew 900 napisał(a): Tak, ale uzasadnione a nie wymyślone bo są to potwierdzone problemy. Tu mam więcej błędów niż przez całą podstawkę 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) Teraz, ODIN85 napisał(a): Tu mam więcej błędów niż przez całą podstawkę Ty żeś to kupił ?! ODIN weź się ogarnij! Ja podstawki nie kupiłem bo czekam co będzie po premierze a tym bardziej dodatków do lipnej produkcji... Kurde panie masz problem albo nie wiesz co z kasą robić Edytowane 18 Września przez Crew 900 1
ODIN85 3 504 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września No wiem przepłaciłem o 20zl. Ludzie tu po 50zl kupowali 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Teraz, ODIN85 napisał(a): No wiem przepłaciłem o 20zl. Ludzie tu po 50zl kupowali Brak szacunku do pieniądza Patrz na mnie nie ma w co grać to se poszedłem i robię ostatnią kategorię jaka mi została na prawku czyli na motury 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Kolejny dawca Wariatem nie jestem i póki co uprawnienia otrzymuję mając wszystkie uprawienia poza tym A z przewozem towarów i osób. 1 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Widze ze sarge wkoncu skonczyl. Zrobil gre na 100% lacznie z achivmentami. Platyna. W jego ocenie to najslabszy AC z tych ostatnich RPGowych. Zreszta pelna ocena od 21:05
Amp 20 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Ale i tak wolę w to zagrać jak w mirage którego nawet nie skończyłem....nie mówię że skończę ale może i na pewno bez dlc.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Najlepsze asasyny ostatnich lat to: 1. Origins 2.Odyssey 3.Valhalla dlugo dlugo nic 99. Mirage dlugo dlugo nic 999. Shadows Mirage tez jest slaby IMHO
caleb59 1 635 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Nie wiem co Wy chcecie od Mirage. To było takie "oczko" do fanów starych Assassynów, ukończyłem z przyjemnością i nie była to kolejna kobyła i jak za starych czasów akcja działa się w jednym mieście + okolice. Widać zależy kto czego szukał. 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Jak dla mnie lipa. Jeszcze te wymuszone ziarno i aberracja(WTF!). tragedia
DITMD 796 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Mirage ma strasznie ubogą walkę, ale sama gra jest całkiem spoko, a aberrację i ziarno naprawili w jakimś wczesnym patchu.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września 9 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Jak dla mnie lipa. Jeszcze te wymuszone ziarno i aberracja(WTF!). tragedia Mozna to juz wylaczyc, dodali taka opcje. 14 minut temu, caleb59 napisał(a): Nie wiem co Wy chcecie od Mirage. To było takie "oczko" do fanów starych Assassynów, ukończyłem z przyjemnością i nie była to kolejna kobyła i jak za starych czasów akcja działa się w jednym mieście + okolice. Widać zależy kto czego szukał. No to troche zacheciles bo mam ta gre z tej darmowki intela Ale czekam na ten jakis wielki update co zapowiedzieli bo maja byc jakies wieksze zmiany i wtedy ogram
Reddzik 2 777 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września 1 godzinę temu, caleb59 napisał(a): ukończyłem z przyjemnością Czy też miałeś crashe jak w Valhalii?
userKAMIL 857 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września (edytowane) 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): Nie wiem co Wy chcecie od Mirage. To było takie "oczko" do fanów starych Assassynów, ukończyłem z przyjemnością i nie była to kolejna kobyła i jak za starych czasów akcja działa się w jednym mieście + okolice. Widać zależy kto czego szukał. Tak to już bywa... Mi Mirage kompletnie nie siadło i osobiście uważam to za zbędny twór. Edytowane 21 Września przez userKAMIL 2
Roman_PCMR 866 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Godzinę temu, Reddzik napisał(a): Czy też miałeś crashe jak w Valhalii? Na PC i xboxie mialem zero crashy
ODIN85 3 504 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września 6 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a): Najlepsze asasyny ostatnich lat to: 1. Origins 2.Odyssey 3.Valhalla dlugo dlugo nic 99. Mirage dlugo dlugo nic 999. Shadows Mirage tez jest slaby IMHO Każda to praktycznie ten sam poziom. Najlepsza będzie dla każdego inna-jaki lubimy okres historyczny. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi