Element Wojny 4 776 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca https://www.gry-online.pl/newsroom/przedpremierowe-recenzje-switcha-2-i-gier-nie-istnieja-nintendo-n/z72db87
Amphilyon 8 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 2 godziny temu, Meuron napisał(a): Ja wracam do Nintendo po długiej przerwie bo skończyłem przygodę na Game Boy Color. W oczekiwaniu na Switcha 2 kupilem pare tytulow zeby nadrobic zaleglosci, czegos mi brakuje sensownego ? Zalezy mi na od Nintendo, third party mnie nie interesują. + Mario Kart World ze Switchem 2 trochę dużo tych Marianów i Zeld, nie lepiej było tu gdzieś wcisnąć np któreś Fire Emblem/Smash Bros/Xenoblade itd i tak tłuką je jako keksy
tomeek85 30 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca No i w końcu nadszedł ten wyczekiwany dzień Teraz tylko czekać na kuriera i cieszyć się nową konsolką i grami Została mi spora kupka wstydu ze Switcha 1 więc będzie co ogrywać w trochę lepszej jakości/fps. 1
daerragh 103 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Ciekawe czy dzisiaj wpadnie jakis update firmware dla Switch 1. A moze i jakies gierki dostana update dla Switch 1? Edytowane 5 Czerwca przez daerragh
Phoenix. 4 732 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Dostaną np zelda ale to nie będzie to samo co płatny upgrade na switch 2.
galakty 3 346 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 1 godzinę temu, daerragh napisał(a): Ciekawe czy dzisiaj wpadnie jakis update firmware dla Switch 1. A moze i jakies gierki dostana update dla Switch 1? Nie wiem czy dziś ale update dla S1 będzie, już HATS przygotowany w sumie. Tylko wiele nie wyciągną już z jedynki, jedzie na oparach. Co mają w grach zmienić skoro tam ciężko utrzymać 30 FPS?
galakty 3 346 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Może i na LCD nie ma HDRu, ale za to na TV też jest średnio 3
bourne2008 1 207 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Nie ma czegoś takiego jak HDR na LCD który nie ma żadnych stref To jest zwykłe podbijanie jasności. Edytowane 5 Czerwca przez bourne2008 1
Phoenix. 4 732 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Bardzo slaby jest ten ekran, tylko 420 nitow i slaba czern. Trzeba czekac na oleda. 1
galakty 3 346 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Cofnięcie o jakieś 7-10 lat z tym ekranem. Ale to nic dziwnego, typowa polityka Nintendo, skoro ludzie się łapią to czemu nie wykorzystać? Mnie ciekawi ile modderzy wyciągną o ile się będzie dało, układ z DLSS daje pole do popisu. 1
daerragh 103 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Nie moge oprzec sie wrazeniu, ze tu sami malkontenci. Sam mam Nintendo Switch Lite i mi tam ekran nie przeszkadza. A w Switch 2 na pewno jest o kilka klas lepszy. No ale ja dalem 900zl za nowke z Animal Crossing w Media Expert, wiec troche tez niska "cena czyni cuda" i za ta kwote nie moge narzekac. Inna sprawa sa przede wszystkim nowe, wyzsze ceny gier, a i cena samej konsoli Switch 2 jest bardzo duza. Tu dosc mocno odjechali - chciwosc japonczykow przechodzi ludzkie pojecie. Ale ja nie kupie pierwszej wersji Switch 2 - poczekam na Switch 2 Lite, o ile bedzie cos takiego. Moze tez dzieki temu unikne jakichs problemow wieku dzieciecego calej platformy Switch 2. Edytowane 5 Czerwca przez daerragh
zozolek 313 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Co to za życie, bez narzekania Moje pierwsze N wiec podjarka jest, tytułów do ogrania na rok jeśli nie dwa . . . do premiery GTA 6 sie wyrobię Gry tanie nie są, ale sprzedać zawsze można lub kupować z 2 ręki Na PS5 ogrywanie wychodziło prawie free.
galakty 3 346 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Sorry ale usprawiedliwianie Nintendo gdy wrzuca badziewny ekran w 2025 roku do konsoli PRZENOŚNEJ jest żałosne. Tu nie ma usprawiedliwienia, a że ktoś ma małe wymagania i mu pasuje to jego sprawa. Hatfu na takie praktyki, moich pieniędzy nie zobaczą dopóki OLED nie będzie.
Meuron 90 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Ide grać, jestem oczarowany Switchem 2 #Zaleglosci Edytowane 5 Czerwca przez Meuron 3 1 2
Reddzik 2 777 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Info z pewnego discorda "Dwa wyścigi ograne w Mario. Zelda sprawdzona. Reszta się pobiera. Wszystko cacy…. Tylko… Bateria tu będzie chyba mankament. Dosyć szybko spada. Trochę pograłem i 25-30% w pizdu. Jasność na full i reszta fajerwerków włączona. W Docku nie sprawdzałem bo gripa nawet z pudełka nie wyjąłem W terenie spoko mam power bank ale bez tego jakieś sesje myślę 2-3h i trzeba będzie szukać prądu. Myślę że przy cp i yakuza taki czas da się wyciągnąć w handheld"
Kadajo 7 426 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca @galakty Nintendo to robi specjalnie bo zarobią podwójnie na tych co pobiegną wymienić na wersje OLED
galakty 3 346 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Oczywiście, ale wkurza mnie pisanie że marudzę bo dali badziewny ekran i cofnęli o 10 lat rozwój konsoli. No sorry, będę to krytykował. 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca No i prawidłowo. Przecież to jest jakaś farsa Gdyby jeszcze były dwie wersje i każdy sobie może wybrać to by było spoko. A tu wyglada ze premiere ma wersja lite
bourne2008 1 207 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 15 minut temu, Reddzik napisał(a): Info z pewnego discorda "Dwa wyścigi ograne w Mario. Zelda sprawdzona. Reszta się pobiera. Wszystko cacy…. Tylko… Bateria tu będzie chyba mankament. Dosyć szybko spada. Trochę pograłem i 25-30% w pizdu. Jasność na full i reszta fajerwerków włączona. W Docku nie sprawdzałem bo gripa nawet z pudełka nie wyjąłem W terenie spoko mam power bank ale bez tego jakieś sesje myślę 2-3h i trzeba będzie szukać prądu. Myślę że przy cp i yakuza taki czas da się wyciągnąć w handheld" Słowo klucz: jasność na maxa. Ekran LCD na maksymalnej jasności będzie żarł duuuuuużo. 1
galakty 3 346 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Jasność na maxa, bateria w oczach ginie, a na ekranie 400 nitów Lekkie słońce i nic widać nie będzie 1 1
Rekomendowane odpowiedzi