Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, Pentium D napisał(a):

Czy oni są ku*wa normalni w tym Allegro?

"Hej, poproszę o dokładniejsze zdjęcie socketu."

"Poza audio reszta sprawna?"

Słowo klucz.. Poza :)

Ale na tych cfaniakow też mam pomysla:)

Edytowane przez Yedi
Opublikowano
W dniu 19.08.2025 o 07:20, Pentium D napisał(a):

Która?

"Hej, poproszę o dokładniejsze zdjęcie socketu."

"Poza audio reszta sprawna?"

Banda z**bów. Pewnie przez to poza już zbroja osrana bo 2,50 zł prowizji by przeszło koło nosa.

Dziwny algorytm mają :E 

Opublikowano

Tematu nie będę zakładał, ale może tu ktoś będzie wiedział. Mam appkę z inposta, a że ostatnio złożyłem zamówienie to przyszło powiadomienie i otwierając appkę widnieje mi paczka do odebrania z czerwca :E która już odebrałem. Idzie się jakoś tego pozbyć? Niby pierdoła ale trochę irytująca :) 

Opublikowano
29 minut temu, j4z napisał(a):

Słabo...

która ze zmian na allegro w przeciągu ostatnich 4-5 lat była z korzyścią dla użytkowników? :E 

aktualnie allegro traktuje na równi z amazonem, kupuję tam jak nigdzie indziej nie znajdę.

• Like 1
  • Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja dla odmiany się na olx przejechałem i na komisariacie usłyszałem że to przez takie ustawodawstwo od przyjmującego zgłoszenie że na tym olx wszystko można. Nic nie będzie poza olx z jakiegoś ubezpieczenia i taka nauczka. Mało online kupuje i kiedyś byłem zdaje się mądrzejszy-mniej ufny. Wystarczyła gadka z kolesiem.

Opublikowano
26 minut temu, areczek1987 napisał(a):

Ja dla odmiany się na olx przejechałem i na komisariacie usłyszałem że to przez takie ustawodawstwo od przyjmującego zgłoszenie że na tym olx wszystko można. Nic nie będzie poza olx z jakiegoś ubezpieczenia i taka nauczka. Mało online kupuje i kiedyś byłem zdaje się mądrzejszy-mniej ufny. Wystarczyła gadka z kolesiem.

czyli co się stało?

Opublikowano
13 minut temu, areczek1987 napisał(a):

Nic z czym mi tu na forum pomogą. Dziwi mnie te psioczenie na allegro. Na tym olx to nic poza tą ich przesyłką olx nie warto sobie czymkolwiek głowy zawracać.

jakbyś opisał co się stało to może inne osoby nie dały by się złapać na to samo lub by nie wierzyły w ubezpieczenie 

Opublikowano

Dogadana wysyłka poza serwisem bo teraz tak w modzie. Przyłapałem na oszustwie i mogłem odrazu pisać mail do banku i uderzać na komisariat. Zobaczymy czy coś ustalą ale ja teraz szukam do wyboru osobiste i już nawet nie męczę się z takimi przesyłkami co nawet ten olx nie zapłaci za mnie podatku tylko sam kupując coś z drugiej ręki za powyżej 1k muszę się z tym kręcić. Zwykle chcą jakieś linki na maile wysyłać a mnie się trafił śmieszny gostek co dla drobnych się chańbić będzie bo nie ukrywać za taką kasę. Zobaczymy co tam ustalą. Koleś tak namajstrował przy tym że lepiej dla niego by był całej reszty pewny. Dla reszty uwaga. Te olx to do 1000 można się czymś tam wymieniać a reszta na odbiór. 

• Haha 1