j4z 943 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Pobierz se apke. Od razu dzban, pewnie naoglądał się YT i się napalił.
galakty 3 335 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada A na co mi apka? Żeby dostawać od razu wiadomości od nich? Wolę sobie wieczorem przejrzeć Jak się napalił to niech bierze w oryginalnej cenie, a nie negocjuje 20% z marszu
j4z 943 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Wolna wola, jeden odpisuje od razu, inny po trzech dniach. A oryginalna cena to ile mniej od nówki? Nie mów że 15% xd
galakty 3 335 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Jakieś 35-40% mniej od nówki i 1.5 roku gwary jeszcze. 1
galakty 3 335 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Chłop dalej dziennie 1 wiadomość wysyła i najczęściej "??" Chciał 1200, zjechałem z 1500 na 1400 i teraz proponuje 1350 zł Edytowane 5 Listopada przez galakty
Grolshek 518 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 2 godziny temu, galakty napisał(a): Chłop dalej dziennie 1 wiadomość wysyła i najczęściej "??" Chciał 1200, zjechałem z 1500 na 1400 i teraz proponuje 1350 zł 1 3
Killer85 52 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) https://allegrolokalnie.pl/uzytkownik/krycha58a 😀 . Edit. Nie moje konto Nie sprzedawał bym takich elektrośmieci😁 Edytowane 15 Listopada przez Killer85
Keller 728 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) Ciekawe ile tych 5600X za 200zł wyłowił swoim sposobem. Edytowane 15 Listopada przez Keller
duniek 255 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 19 godzin temu, Killer85 napisał(a): https://allegrolokalnie.pl/uzytkownik/krycha58a 😀 . Edit. Nie moje konto Nie sprzedawał bym takich elektrośmieci😁 no i co z tym? ja sie takiego zlomu pozbyulem za 1k w ciagu miesiaca jak? wystawilem pakiet po kilka plyt, 1 gpu, jakis dysk, kontroler, dzwiekowka itp jeden karton rozmiarow skrytki C z 120-180zl poszlo mi takich 5, a jeden gosc wzial samych kabelkow, przejsciowek (glownie sata molex za 50zl ):D u mnie nic sie nie zmarnuje
Killer85 52 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Chodziło mi o ceny tego co tam jest...
Brolly 765 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Standardowo mam wystawiony rower za pół darmo lajki są wyświetlenia są odzewu zero
galakty 3 335 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Lepsze to niż 3 wiadomości dziennie czy obniżysz o 30%
some1 537 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Cóż, listopad to generalnie kiepski czas na sprzedaż roweru. Wiem bo sprzedawałem
j4z 943 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada 16 godzin temu, Brolly napisał(a): Standardowo mam wystawiony rower za pół darmo lajki są wyświetlenia są odzewu zero Czekają aż zjedziesz. Pewnie są też ludzie, którzy ot tak po prostu obserwują sobie "rynek". xF
trepek 1 361 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada 1 godzinę temu, some1 napisał(a): Cóż, listopad to generalnie kiepski czas na sprzedaż roweru. Wiem bo sprzedawałem Ja właśnie kupiłem rower na wyprzedażach
Grolshek 518 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Sie uniesłem to naskarżem. Od jakiegoś czasu poluję na jakąś fajną 4070-kę. Były już oferty po 1600 do negocjacji. W tej chwili ludziki wystawiają po 2100-2200. Nówka 5070 Asusa Prime kosztuje 2400. Po co wystawiać stare trupy bez gwarancji w cenie nowych kart następnej generacji???
j4z 943 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada (edytowane) 12 minut temu, Grolshek napisał(a): Po co wystawiać stare trupy bez gwarancji w cenie nowych kart następnej generacji??? Bo się w dupach poprzewracało od tych olyksów. Ja swojego Asusa 4070s sprzedałem chyba za 1800 jakiś czas temu. Półrocznego Najlepiej jest i tak w audio. W sklepach z miejsca dają rabat 10% od katalogu. Dobrze podzwonisz po różnych, to i 30% czasem idzie zbić. Później patrzysz, na olyks używka -30% od nówki i jeszcze się obraża albo wyzywa, jak negocjujesz. Edytowane 17 Listopada przez j4z 1
Killer85 52 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada (edytowane) 33 minuty temu, Grolshek napisał(a): Nówka 5070 Asusa Prime kosztuje 2400. Gdzie? Ja w tej kwocie widzę jedynie duala Edytowane 17 Listopada przez Killer85
Grolshek 518 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada (edytowane) 4 minuty temu, Killer85 napisał(a): Gdzie? Przez ostatni miesiąc wszędzie. Ja brałem dla kumpla w Komputroniku, a później widziałem na Amazonie. W tej chwili nie wiem czy jest. Trzeba śledzić Peppera i posty użytkowników tego forum to perełki się zdarzają. Najlepiej jak był Zotac w X-komie po 2000pln i nie wziąłem. Głupi ja. Edytowane 17 Listopada przez Grolshek
Grolshek 518 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Teraz, Killer85 napisał(a): Ale to już było... ...i wróci tysiąc razyyyyy!!!
Rekomendowane odpowiedzi