Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez killbwoy · Opublikowano
RX 9070 XT wersja od Hellhounda, kupiona tydzień temu niestety na kościach Samsunga -
Przez Sidr · Opublikowano
Przeleciało godzinę z w pamięcią, więc zakładam , że jest stabilnie. Sprawdze keidys z CO-35, to przetestuję. A to, że się nie ceni własnej prywatności, no cóż... inni to docenią. -
Przez miro · Opublikowano
pzyrosty są, przynajmniej w benchmarkach w 3dmarkach miałem wyniki " bardzo dobry" jak były na 2650 ( fabryka 2520 ) dałem na 2800 i zobaczyłem " legendarny " np w steel nomad uj że potem włączyłem ac shadows, pograłem chwilę i się sterownik zwiesił i zresetował prędzej pewnei przez -100.. ważne że jest " legendarny " oczywiście mowa przypomnę o 9600xt, ale na hynixaxh i chłodzenie od 9070 z termopadami fabrycznie > saphire nitro+ . faktem jest też że nitro ma podniesione napięcie względem innych o 20W -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@Kyle Mialem na myśli skrzypienie środka i to jak pracuje zawieszenie (czasem pracuje głośno). Bez jazdy tego nie zobaczysz. Może być ładnie i błyszcząco a trzeszczeć okrutnie -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
A ten kwadracik "Back in my days it cost 20000$ for 40MB" to jakby z krzyża zdjął @VRmani wkleił jego wspomnienia, że 25 lat temu na 128MB trzeba było pensję minimalną wydać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi