duniek 370 Opublikowano Piątek o 14:50 Opublikowano Piątek o 14:50 plaga kupno sobota godzina 21 poniedzialek gdzie moj paczka??? kupno poniedzialek godzina 18 sroda poludnie spor (wyslaem w srode) kupno wtorek rano, sroda populdnie - gdzie paczka????????????????????? ????? ???
Grolshek Opublikowano Piątek o 15:07 Opublikowano Piątek o 15:07 15 minut temu, duniek napisał(a): plaga kupno sobota godzina 21 poniedzialek gdzie moj paczka??? kupno poniedzialek godzina 18 sroda poludnie spor (wyslaem w srode) kupno wtorek rano, sroda populdnie - gdzie paczka????????????????????? ????? ??? Napisz kawałek regulaminu z adnotacją "kupujący ma 72h na wysłanie przesyłki".
AndrzejTrg Opublikowano Piątek o 15:10 Opublikowano Piątek o 15:10 Ja mam zazdroszczę sił i nerwów na takich dzbanów...
duniek Opublikowano Piątek o 17:23 Opublikowano Piątek o 17:23 2 godziny temu, Grolshek napisał(a): Napisz kawałek regulaminu z adnotacją "kupujący ma 72h na wysłanie przesyłki". 100% sprawny gwarancja rozruchiwa 30 dni taki opis a ludzie potrafili pytac czy napewno 100% sprwny, chociaz juz dawno nie bylo takich pytan tak samo jak "aktualne" ??
galakty Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W dniu 6.02.2026 o 16:10, AndrzejTrg napisał(a): Ja mam zazdroszczę sił i nerwów na takich dzbanów... Grunt to nie odpisywać, ja się nie wdaję w dyskusje, czekam aż ktoś kupi i wysyłam
AndrzejTrg Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja rozumiem, ale ile takich wiadomości się dostaje to nie chce myśleć nawet. Bo raczej więcej jest wiadomości tego typu, niż konkretnych pytań?
j4z Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W dniu 6.02.2026 o 16:10, AndrzejTrg napisał(a): Ja mam zazdroszczę sił i nerwów na takich dzbanów... Na lajcie... Ja np mam taki opis: Co chwilę dostaje takie zapytania: Normalnie, grzecznie odpisuję. W dniu 6.02.2026 o 18:23, duniek napisał(a): ludzie potrafili pytac czy napewno 100% sprwny Ze 2-3x dostałem nie do końca sprawny sprzęt, więc się nie dziw. W dniu 6.02.2026 o 18:23, duniek napisał(a): tak samo jak "aktualne" ?? Nie dziw się. Ludzie często nie zdejmują ogłoszenia po zakończeniu sprzedaży. Mi też zdarzyło się zapomnieć.
duniek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 135 wystawione 220 nowe ale nie ma to wpływu bo to sie zuzywa a po drugie uzywanych itemow takich nie ma nigdzie, wiec jak komus 90zł smierdzi moze kupic nowe Edytowane 1 godzinę temu przez duniek
AndrzejTrg Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, j4z napisał(a): Na lajcie... Ja np mam taki opis: Co chwilę ostaje takie zapytania: Normalnie, grzecznie odpisuję. Ze 2-3x dostałem nie do końca sprawny sprzęt, więc się nie dziw. Nie dziw się. Ludzie często nie zdejmują ogłoszenia po zakończeniu sprzedaży. Mi te zdarzyło się zapomnieć. Nie no spoko, tak tylko napisałem ze swojej perspektywy 🙂
j4z Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Spoko, spoko, a ja odpisałem. Moim zadaniem bardzo często, mocno tutaj przesadzają użytkownicy. Edytowane 1 godzinę temu przez j4z
Zhao Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Czy przesadzają to nie wiem - nagminnie zdarzają się pytania o rzeczy zawarte w ogłoszeniu.. Ja ostatnio sprzedawałem dwa HDD i było pytanie o SMART.. a w ogłoszeniu jak byk podane.. W końcu po jakimś czasie kupiło dwóch gości bez zawracania gitary
Rekomendowane odpowiedzi