GordonLameman 9 523 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu @Pentium D ladnie z tobą allegro pojechało. I prawidłowo - chciałeś kombinować jak pasożyt to dostałeś karę
Pentium D Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): kombinować jak pasożyt W którym momencie?
GordonLameman Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 3 minuty temu, Pentium D napisał(a): W którym momencie? Tym z odstępowaniem od umowy tylko po to aby zyskać monety. To naprawdę żenada
Grolshek Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Teraz, GordonLameman napisał(a): Tym z odstępowaniem od umowy tylko po to aby zyskać monety. To naprawdę żenada A potem chwalenie się na tym forum jak tanio wyrwać procka a wy leszcze nie potraficie
huudyy Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, Pentium D napisał(a): W którym momencie? na przykład w tym Edytowane 7 godzin temu przez huudyy
Pentium D Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 7 minut temu, GordonLameman napisał(a): Tym z odstępowaniem od umowy tylko po to aby zyskać monety. To naprawdę żenada Zatrudnij się w dziale pomocy allegro z takim poziomem rozumienia tekstu pisanego. 11 minut temu, Grolshek napisał(a): A potem chwalenie się na tym forum jak tanio wyrwać procka a wy leszcze nie potraficie Serio myślisz, że przez rok bym 100 czy 200 monet nie zebrał bez kombinowania? Do tego wymiany pkt MasterCard na monety i Smart.
galakty Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Przecież to nie pierwszy raz jak czegoś Ci się nie chce wysłać albo wykonać, zawsze masz wytłumaczenie
GordonLameman Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, Pentium D napisał(a): Zatrudnij się w dziale pomocy allegro z takim poziomem rozumienia tekstu pisanego. Nie stać ich na mnie. A ty przestań żenująco kombinować, żeby wyłudzić darmowe monetki czy punkciki, bo to serio żenada.
duniek Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu dobra - a teraz na serio kupilem kompa w opisie: "ze wzgledu na duzy przebieg zalecam wymiane dysku HDD" (tutaj pomyslalem - pewnie dysk ma 50k h przebiegu wiec ludzie mysla ze dysk padnie zaraz - mimo to WD black 2TB - dalej cos warty i liczylem ze lekko za 100-120zł sprzedam) (1TB black z przebiegiem 30k h puscilem ostatnio po 90) komputer doszedł a dysk ma badsektory, niewiele - ale mimo jak tylko ta wartosc nie jest zerowa - to za automatu dysk jest nie sprzedawalny
Killer85 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu (edytowane) 3 godziny temu, duniek napisał(a): dobra - a teraz na serio Ty tak na serio? Czerwona lampka się nie zapaliła? Stary PcLAbowy wyga z Ciebie a liczyłeś na fart? Można było poprosić o SMART(sam tak robię) Nie chce podesłać bo to,siamto czy owanto to niech ... BTW. Ja jak sprzedaję jakikolwiek dysk pokazuję jednak status SMART z CDI aby nie było nieporozumień I w drugą stronę...bez SMART nie kupię dysku 3 godziny temu, duniek napisał(a): komputer doszedł a dysk ma badsektory, niewiele - ale mimo jak tylko ta wartosc nie jest zerowa - to za automatu dysk jest nie sprzedawalny Ja mam takie dyski i używam na mało ważne dane Działają pomimo ostrzeżeń już kilka lat ale przebiegi 20 000- 50 000 h ps. W takim stanie je kupiłem i widziałem SMART Niektórzy robią też dokładne testy poza SMART Przykład https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/archiwum/603f3ec8-5db9-49d2-bced-af7be54b0491/b5c54908-7ab7-4583-aa62-ab7aecdb3331 Mam ten dysk-to jest przykład wzorowej aukcji U mnie przepracował ok. 2000h Edytowane 6 minut temu przez Killer85
lukadd Opublikowano 17 minut temu Opublikowano 17 minut temu Komunikat od allegro do @Pentium D w skrócie
duniek Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu 34 minuty temu, Killer85 napisał(a): Ty tak na serio? Czerwona lampka się nie zapaliła? Stary PcLAbowy wyga z Ciebie a liczyłeś na fart? Można było poprosić o SMART(sam tak robię) Nie chce podesłać bo to,siamto czy owanto to niech ... BTW. Ja jak sprzedaję jakikolwiek dysk pokazuję jednak status SMART z CDI aby nie było nieporozumień I w drugą stronę...bez SMART nie kupię dysku Ja mam takie dyski i używam na mało ważne dane Działają pomimo ostrzeżeń już kilka lat ale przebiegi 20 000- 50 000 h to był caly komputer, opisane przez sprzedawce jak wyzej, nie pisalem bo zobaczylem aukcje 5min przed koncem i tak kupiłem gosc robił scan smart na linuxie i powiedział ze pisało smart OK ale wysoki przebieg ja wiem ze to moze dzialac i 10 lat - bo sam mam taki dysk 1TB ktory robi jako kopia zapasowa i ma badsektory (tzn kopia jest jeszcze gdzie indziej - tu trzymam glownie dla eksperymentu), z tym ze ludzie nie kupia juz tego - jak jest ostrzezniee ZŁY/UWAGA to juz pozamiatane - raz mi gosc napisał ze takie dyski skupuje po 10zł
Pentium D Opublikowano 7 minut temu Opublikowano 7 minut temu 4 godziny temu, GordonLameman napisał(a): A ty przestań żenująco kombinować A ty przestań być głupio-mądry. Na podstawie krótkiego podsumowania kilkunastu maili kogoś podsumowujesz.
Killer85 Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu (edytowane) 9 minut temu, duniek napisał(a): to był caly komputer, opisane przez sprzedawce jak wyzej, nie pisalem bo zobaczylem aukcje 5min przed koncem i tak kupiłem gosc robił scan smart na linuxie i powiedział ze pisało smart OK ale wysoki przebieg Ciekawe Chyba miał jakąś pomroczność że widział że jest ok Nieco słabe Edytowane 4 minuty temu przez Killer85
Rekomendowane odpowiedzi