Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Itemizacja ssie w D4 od samego początku i bez konkretnej przebudowy nie ma ona sensu. 

I przebudowy nie bedzie bo to gra dla casuali nie ujmujac oczywiscie im. Po prostu to luzna gierka na obecne czasy pod jak najwiekszy target swiezakow. ja to sobie kiedys przejde ale dla "fabuly" ograc raz i narka. Ta gra to drugi cod, maly prog wejscia i zostawianie pieniazkow.

Opublikowano
54 minuty temu, Dominix napisał(a):

d4 niby gowno a ciagle tu siedzisz. takie poe2 dobre a raptem 140h nabite.

Raptem 140h?

Zaraz zaraz. Cos mnie ominelo? 140h to malo?

Mam prace i firme, nie bede spedzal calych dni jak ty na granie w gry. Ja mam zycie, ty widocznie nie.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Tylko Ty pracujesz resztą siedzi i gra w gierki :E

Qrwa leżę.. Typ tak zarobiony a ma czas na wieczne pierdolenie głupot w temacie który go wcale nie "obchodzi" 

Btw pytam ponownie skończyłeś chociaż te soulsy z tymi cheatami czy też były za trudne? :E

Edytowane przez dawidoxx
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

No on tylko jeden jedyny tak ma i nie ma czasu na gierki, 140h w hns to jak przejscie samouczka ;) ale jak widzi ze ktos cos w temacie D4 pisze, to wszystko rzuca i idzie z krucjata pisac jakie to D4 jest mega slabe.

Ale on ma zycie, a zycie jest nowela... :D

Opublikowano
Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

Qrwa leżę.. Typ tak zarobiony a ma czas na wieczne pierdolenie głupot w temacie który go wcale nie "obchodzi" 

Btw pytam ponownie skończyłeś chociaż te soulsy z tymi cheatami czy też były za trudne? :E

Dla normalnych ludzi jak my 140h to duzo. Bezrobotny jak ty ma czas na spedzanie zycia przed kompem gdzie 140h to ledwo lizniecie gierki....

Brak slow

Opublikowano

Uważam, że mooocnooo przesadziłeś porównując ludzi, którzy sporo grają do bezrobotnych.

Pracuje w międzynarodowej korporacji IT jako specjalista i lajtowo znajduje czas żeby pograć sobie chociażby w trakcie prace więc zrobienie 140h miesięcznie to jest pryszcz, oczywiście pracuje tylko i wyłącznie z domu.

Opublikowano
3 godziny temu, dawidoxx napisał(a):

Skończył:gordon:

Opublikowano
Godzinę temu, Slayer napisał(a):

Uważam, że mooocnooo przesadziłeś porównując ludzi, którzy sporo grają do bezrobotnych.

Pracuje w międzynarodowej korporacji IT jako specjalista i lajtowo znajduje czas żeby pograć sobie chociażby w trakcie prace więc zrobienie 140h miesięcznie to jest pryszcz, oczywiście pracuje tylko i wyłącznie z domu.

Mozesz miec troche racjii. Na swoja obrone mam to ze napisalem to raczej zlosliwie w kontekscie kiedy dawidoxx stwierdzil ze 140h jest to malo.

Inna sprawa ze wiekszosc raczej nie ma czasu i mozliwosci zeby grac podczas pracy....i nabic 140h w miesiac.

To jest 4-5h dziennie....

Opublikowano
Godzinę temu, Slayer napisał(a):

zrobienie 140h miesięcznie to jest pryszcz

Na to składa się strasznie dużo czynników, jak i zmiennych :)  u mnie to akurat jest tak, że mam 120h w ER, gram tylko w niego i tylko jak mam czas, a gram od listopada :) 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Mozesz miec troche racjii. Na swoja obrone mam to ze napisalem to raczej zlosliwie w kontekscie kiedy dawidoxx stwierdzil ze 140h jest to malo.

Inna sprawa ze wiekszosc raczej nie ma czasu i mozliwosci zeby grac podczas pracy....i nabic 140h w miesiac.

To jest 4-5h dziennie....

Ty odklejeniu nawet nie wiesz kto napisał do ciebie  o tych 140h :E

Edytowane przez dawidoxx
  • Confused 1