galakty 3 803 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 3 godziny temu, Kandelabros napisał(a): 60 level wbijasz każdą postacią w około godzinę, idziesz w miejsce gdzie przywołuje się Azmodana, tam już zwykle jest kilku paladynów afk i jeden uruchamiający rytuał, zostawiasz postać i tyle. Wracasz za godzinę i wszystko. Testowałem na koncie kumpla który dał się nabrać na Diablo 4, to nawet już ciężko nazwać grą, zero wymagań, zero zaangażowania, a paladynem "grasz" afk. Nie no takie coś mnie nie kręci, wbijałem sobie normalnie. I tak musisz twierdze porobić go Legiony tam wypadają, jakieś dungeony też.
pijoter100 39 Opublikowano 26 Grudnia 2025 Opublikowano 26 Grudnia 2025 (edytowane) Zrobiłem se Auradina, jaki ten gameplay jest przegięty, idealne do picia kawy i grania https://maxroll.gg/d4/build-guides/auradin-guide Edytowane 26 Grudnia 2025 przez pijoter100
Dimazz 651 Opublikowano 26 Grudnia 2025 Opublikowano 26 Grudnia 2025 teraz gram tym buildem jest OP. Nie bawię się w gemy czy jakieś maksowanie a i tak idzie dobrze. Tylko broń przydałoby sie zdobyć podobno z Duriela leci. Robiłem dużo razy na piekielnych przypływach ale nie poleciała
Reddzik 2 896 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Po takim hejcie tzn niezadowoleniu z D4 muszę powiedzieć, że Piekło mnie pochłonęło do tego stopnia, że nie chcę myśleć o sprawdzeniu Druida w POE2, po takim czasie rozłąki gra się wyśmienicie, nadal ma zapewne swoje bolączki ale jak na siekanie potworków przystało robi to znakomicie. Cały czas ciupie w D4 i póki co Diablo nie chce mnie puścić ze swoich rąk. Nawet Paladyn nie jest mi do tego potrzebny, spokojnie czekam na sezon 12 grając w 11, jak i na kolejne informacje o nowościach i nowej postaci w dodatku, który zakupię w późniejszym czasie. 1
Dominix 460 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 11 godzin temu, Dimazz napisał(a): teraz gram tym buildem jest OP. Nie bawię się w gemy czy jakieś maksowanie a i tak idzie dobrze. Tylko broń przydałoby sie zdobyć podobno z Duriela leci. Robiłem dużo razy na piekielnych przypływach ale nie poleciała To raczej nie z tego duriela będzie leciało, tylko tego co przywołujesz w jaskini. Ewentualnie za obole można wydropic. Ja paragon 210, jeszcze mi trochę zostało żeby sezonowe zadania zrobić i pit100 a może ciut wyżej.
Dimazz 651 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 wypadł z losowań mieczyk i rękawice ale 750 poziom. Teraz to dopiero bije 1
Kaczkofan 280 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Biegam buildem pod zeal, Czerwone Kazanie udoskonalony na maksa jest przekozacki Jasne, to tylko Eternal Realm, ale zabawa przednia. Trochę taki "glass cannon" build zrobiłem, nie narzekam. W sumie mogę już grać na U4, U3 wydaje się za łatwe, mam 168 poziom mistrzowski i tylko ostatnia kraina została do wymaksowania.
galakty 3 803 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Przecież wiadomo z kogo wypada co https://maxroll.gg/d4/resources/boss-loot-table-cheat-sheet
Godlike 934 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Polecicie jakas stronkę z bulidami, ewentualnie jakiś bulid na Pala pod młoty? Tylko taki dobrze opisany co i jak bo z D4 zaczynam przygodę.
wrobel_krk 888 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 https://maxroll.gg/d4/build-guides/blessed-hammer-paladin-leveling-guide potem masz endgame build: https://maxroll.gg/d4/build-guides/blessed-hammer-paladin-guide 1
pijoter100 39 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 (edytowane) Rob, zrobił pit 140 palkiem , za nim dwóch chińczyków 139 https://helltides.com/pit Edytowane 28 Grudnia 2025 przez pijoter100
Pablloo 93 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 10 godzin temu, Godlike napisał(a): Polecicie jakas stronkę z bulidami, ewentualnie jakiś bulid na Pala pod młoty? Tylko taki dobrze opisany co i jak bo z D4 zaczynam przygodę. 1
Dimazz 651 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 a da się coś zrobić z żetonami zasług. Mam max limit 99
eNeSik 348 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 3 minuty temu, Dimazz napisał(a): a da się coś zrobić z żetonami zasług. Mam max limit 99 jesli wydales na odbior nagrod (darmowe jak ew. z season passa) i nie masz co juz za nie odbierac - to nic z nimi nie zrobisz. Przechodza na kolejny sezon
Reddzik 2 896 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Znajomy bawi się Paladynem, boss pada po 10sekundach to nawet nie chce mu się podnosić tego co leży. unikaty u paladyna.mp4
Barosz 53 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 W dniu 27.12.2025 o 10:34, Reddzik napisał(a): Po takim hejcie tzn niezadowoleniu z D4 muszę powiedzieć, że Piekło mnie pochłonęło do tego stopnia, że nie chcę myśleć o sprawdzeniu Druida w POE2, po takim czasie rozłąki gra się wyśmienicie, nadal ma zapewne swoje bolączki ale jak na siekanie potworków przystało robi to znakomicie. Cały czas ciupie w D4 i póki co Diablo nie chce mnie puścić ze swoich rąk. Nawet Paladyn nie jest mi do tego potrzebny, spokojnie czekam na sezon 12 grając w 11, jak i na kolejne informacje o nowościach i nowej postaci w dodatku, który zakupię w późniejszym czasie. czym teraz grasz ?
galakty 3 803 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Mnie wkurza że trzeba mieć klucze żeby Lair bossy ubić, itemy są tak randomowe że sporo czasu zajmuje zanim wypadnie ancestral pod build, a potem się okazuje że roll gorszy od legendarki
pijoter100 39 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Wydropilem mityczną zbroję i tak się podjarałem, że zapomniałem w niej zrobić gniazda przed wizytą u Hadriela 5
Reddzik 2 896 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 3 godziny temu, Barosz napisał(a): czym teraz grasz ? Mam dwie postacie ale tak na prawdę najlepiej gra mi się "Heartseeker Rogue", bo "Beast Strike Spiritborn" czegoś brakuje na U4 i nie do końca to działa fajnie, pewnie potrzebuję lepszego wyposażenia albo jeszcze czegoś. Łotr z tym skillem sieje spustoszenie, gra się przyjemnie i fajnie i co ważne można bić bossy, póki co mam jeden Mythic, poleciał mi ring ale nic specjalnego. Mogę stworzyć z 2 Mythici u kowala i chyba to zrobię, bo bicie bossów nic nie daje, leci za przeproszeniem jedno wielkie Nie mam szczęścia. Tak samo jak póki co miałem maks 2* na starożytnych czy unikatach, nie trafiłem na 3-4* przedmioty.
galakty 3 803 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Mi żaden mythic nie dropnął, nawet ancestrali dobrych nie mam...
Reddzik 2 896 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Ten mythic co mi poleciał, to był z Azmodana gdzie otwiera się jedną z 3 skrzynek po jego ubiciu, aż się zdziwiłem. Sprawdziłem i mam materiałów na stworzenie dwóch skrzynek mythic u kowala, więc mały "hazardzik" co poleci
galakty 3 803 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Mi teraz 1 wydropił ale z Beiala. Z Azmodana sam syf wypada i 453534 Sygilów których nie ma gdzie ładować... 1
Mistrz zakonu Paladynów 831 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 (edytowane) Czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć czy HDR w D4 jest naprawiony czy nadal nie da się tego ustawić poprawnie nawet na OLED? @galakty może ty się bawiłeś? Tu jest mod który pomaga to naprawić ostatni post był z kwietnia że to niby nadal jest potrzebne https://www.nexusmods.com/diablo4/mods/13?tab=description Ja się nie znam kompletnie na kalibracji i implementacji HDR ale w d4 jest jakiś problem z tym i to trzeba się przyłożyć chyba żeby to zrobić. Edytowane 29 Grudnia 2025 przez Mistrz zakonu Paladynów
Rekomendowane odpowiedzi