Godlike 971 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Pytanko czy ta stronka dobrze pokazuje gdzie będzie boss swiata? Albo inaczej czy warto się nią sugerować albo ewentualnie jakas inna? https://helltides.com/worldboss Bo teraz korzystałem z niej i źle mi pokazała, stąd moje pytanie, bo może to tylko jakis sporadyczny błąd, a dobry drop miałem 😁
eNeSik 444 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Teraz, Godlike napisał(a): Pytanko czy ta stronka dobrze pokazuje gdzie będzie boss swiata? Albo inaczej czy warto się nią sugerować albo ewentualnie jakas inna? https://helltides.com/worldboss Bo teraz korzystałem z niej i źle mi pokazała, stąd moje pytanie, bo może to tylko jakis sporadyczny błąd, a dobry drop miałem 😁 Raczej dobrze pokazuje. Choc na 100% pewny jestem timingow ale nie miejsca Pamietaj jednak, ze WB pojawia sie czasem w dwoch miejscach na mapie
Godlike 971 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 47 minut temu, eNeSik napisał(a): Raczej dobrze pokazuje. Choc na 100% pewny jestem timingow ale nie miejsca Pamietaj jednak, ze WB pojawia sie czasem w dwoch miejscach na mapie To nawet nie wiedziałem, ale w mojej miejscówce czekałem z 15 sekund, a później znalazłem jakieś party i zdążyłem na końcówke ale w innym miejscu.
Dimazz 715 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) myślę czy spiritborna nie spróbować jeszcze przed amazonką. Mam tony mitycznych iteków mogę cos sklecić auradin fajny do farmienia itemków bo nic nie robisz ale nudnawy https://maxroll.gg/d4/build-guides/evade-spiritborn-build-guide potwierdzam to co było wcześniej pisane. Prankster dalej dropi. Mi poleciał. Lecą te same pieczęci co leciały. Żerowisko skarbników także Edytowane 9 Stycznia przez Dimazz
pijoter100 42 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Moja topka postaci na dziś to: 1. Paladyn 2. Sorka 3. Druid 4. Nekro 5. Barb 6. Łotr 7. Spirytysty Jak u was?
Dominix 499 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Do levelowania można, później już raczej nic ciekawego tam nie ma. 1
Dimazz 715 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia pograłem trochę spiritbornem i wygląda na spam jednym przyciskiem. Nie podoba mi się to
DITMD 880 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Seteczka zrobiona moim własnym buildem Czas odpocząć.
galakty 4 149 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Wyleciał mi pierścionek 3GA ale tylko 1 affix pasuje XDDDDD 1
Godlike 971 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Mi jak poleci jakiś 1GA to się jaram Ale generlanie itemy mam raczej crap 🤣
galakty 4 149 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 48 minut temu, Godlike napisał(a): Mi jak poleci jakiś 1GA to się jaram Ale generlanie itemy mam raczej crap 🤣 Kwestia czasu, potem te 1GA nawet nie patrzysz tylko do kowala lecą.
Mistrz zakonu Paladynów 858 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Tak sobie przekopuje pierwsze SS z D4 i znalazłem chyba pierwszy screen który był wypuszczony Zobaczcie jak to dojebanie wygląda gra na ultra z RT na oledzie nawet tak nie wygląda. Co prawda ten SS ma mega dużą rozdzielczość no ale zobaczcie na to oświetlenie i klimat. To chyba ta lokacja z kampanii gdzie się schodzi w kopalni jak szukasz na początku lilith (w porównaniu do tego wygląda jak kupa ) albo jeszcze na tyle nie zwiedziłem D4 aby znaleźć coś co wygląda podobnie. Może diablo 5 takie będzie Edytowane 10 Stycznia przez Mistrz zakonu Paladynów
Dimazz 715 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W dniu 10.01.2026 o 08:41, galakty napisał(a): Który build? Bo jest ich kilka https://maxroll.gg/d4/build-guides/evade-spiritborn-build-guide
galakty 4 149 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Grałem, niby fajny ale denerwował mnie ten evade.
azgan 1 277 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Po świetnym Remake Diablo II i ja skusiłem się na nowego diabełka z dodatkami w zestawie i totalnie mnie zassało 😁👍 3
Godlike 971 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia @azgan mam tak samo, pograłem trochę w D2R żeby zobaczyć jak to się zmieniło wizualnie i mi się mega podobało a potem odpaliłem DIV i już mi się nie chce wracać do 2 A z innej beczki, gdzie najlepiej dropic klejnoty najwyższego poziomu? Opcji żeby przerobić 3 takie same niższego do wyższego nigdzie nie widzę u złotnika, tylko opcja craftu z tych okruchów ale zanim zbiorę ich tyle ile jest wymagane to lo matko
galakty 4 149 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Podziemia z affixem do gemów, generalnie to wymaga czasu i tyle Jeśli gemy są dla Ciebie czasochłonne, to powodzenia z sezonem i paragonami
Dimazz 715 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia o której ta nowa aktywność ma wejść do D4?
Dominix 499 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Pewnie jak sezon się zaczyna czyli wieczorem.
Godlike 971 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia 5 godzin temu, galakty napisał(a): Podziemia z affixem do gemów, generalnie to wymaga czasu i tyle Jeśli gemy są dla Ciebie czasochłonne, to powodzenia z sezonem i paragonami Pragony mam już 22x, teraz glify ulepszam
Pavel87 778 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Ten Paladyn na Judgement to faktycznie przegięcie Ale póki co jeszcze sprawia mi radość ta rozwałka Wcześniej grałem trochę Łotrem, Barbarzyńcą, to tutaj od samego początku czuje się mocno OP
lukadd 3 408 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Ja trochę też pograłem w sumie od premiery gdzie to więcej grywałem w pierwszych miesiącach to pierwszy raz na dłużej wróciłem. I w sumie jest bardzo spoko, mega wciąga. POE2 jak testowałem w darmowym weekendzie szybko mnie znudziło, a tutaj co innego, jest klimat. Jedak co Diablo to Diablo W ogóle jakoś przegapiłem, że pierwszy dodatek to już wyszedł jakiś czas temu i po narzekaniu, że MS chce mnie skroić za paladyna i następnie zapoznaniu się z tematem dotarło do mnie, że w tym pakiecie jest zawarty również poprzedni dodatek i przyszły + palladyn. Więc git A rejon Nahantu wraz z graniem paladynem robi naprawdę świetny klimat. 2
Rekomendowane odpowiedzi