Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, azgan napisał(a):

Co tak mało? 😂🤭

W kolejnej było lepiej :E 

Znaczy coś przynajmniej wpdło dla mnie pod build do kolejnych prześwięceń. Wpadły 3 czy 4 Sundered Night w tym 2 sztuki po  **, kilka march of the stalwart w tym jedne ** też pod build, no i jeden fiolet, ale nie dla mnie doombringer.

JgH8vIx.png

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Dimazz napisał(a):

męczę się jak nie wiem spirytusistą. Nie dość że gra jednym klawiszem to często mnie ubijają. 
Zrobiłem czarodziejkę, chwila pod Durielem i mam 35 lvl i moge ubrać mityczne przedmioty. 
Jeszcze coś pod pradziada bym sobie sprawdził bo mam sporo dwugwiazdkowych pradziadów. Z uświęceniem moze na 3 gwiazdki wskoczy jakiś

Czarodziejka i Paladyn to najlepsze klasy w Diablo II Remake też tak jest 

Opublikowano
3 godziny temu, Dimazz napisał(a):

męczę się jak nie wiem spirytusistą. Nie dość że gra jednym klawiszem to często mnie ubijają. 
Zrobiłem czarodziejkę, chwila pod Durielem i mam 35 lvl i moge ubrać mityczne przedmioty. 
Jeszcze coś pod pradziada bym sobie sprawdził bo mam sporo dwugwiazdkowych pradziadów. Z uświęceniem moze na 3 gwiazdki wskoczy jakiś

Skąd wy tyle tych mitykow dropicie? :E Ja mam zaledwie 6 z czego 3 na sobie.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Godlike napisał(a):

Skąd wy tyle tych mitykow dropicie? :E Ja mam zaledwie 6 z czego 3 na sobie.

jest wyżej filmik i pisałem już jak. Musisz wbić dary sezonowe zwłaszcza asmodana na maksa wtedy lecą tony pieczęci w tym prankstery i podziemia z mitycznymi przedmiotami. W pewnym momencie będziesz miał tyle mitycznych podziemi że nie będzie chciało ci się tego robić.

Jak masz repe na asmodana wbitą chodzisz na world bossy co mają resp 2h

niepotrzebne pieczęci mielisz i tworzysz nowe i liczysz na prenkstery

zaraz luty i coś nowego wpadnie. Liczę na amazonkę.

właśnie miałem zapytać czemu paladynem nie mogę tworzyć mitycznych włóczni czy patyków pod czarodziejkę?

Edytowane przez Dimazz
Opublikowano (edytowane)

@Dimazz Azmodana już dawno wbiłem na 5, w sumie wszystkich poza Andariel mam na 5, na world bosy latam i tylko mam trochę tych danin do podmiasta które zwiększają mi szanse na mityki i właśnie tam je wydropilem, ale tej pieczęci na prankstera ani razu nie dostałem, dzisiaj z ciekawości byłem na zerowisku skarbnikow bo ze dwie mam, to ponoć goblinow tam miało być tyle żeby ich łopata przerzucać a może z 5 trafiłem, do tego ponoć tony obducytu tam miały lecieć a zebrałem mniej niż na hordach piekieł 🤣 

Edytowane przez Godlike

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Jak w instrukcji nic nie ma to izo+woda destylowana chyba najlepsza opcja. Ja w swoim AW3225QF też chciałem użyć mixu woda destylowana+izopropyl  ale w instrukcji tego zabraniają. Nie wiem co tam na ten panel jeszcze nałożyli za powłokę, ale trochę strach sprawdzać czy rzeczywiście alko na dłuższą metę by zaszkodziło. Ja używam płyn do czyszczenia ekranów bez dodatku żadnego alkoholu i ściereczek bezpyłowych od @sideband bodajże. Na początek używam płyn na scierkę i na mokro czyszczę, a potem drugą suchą i czystą z opakowania na sucho przecieram. Przy mikrofibrach/okularowych zawsze mi jakieś smugi zostawały, a przy tych bezpyłowych to powiedzmy że efekt jest zadowalający - choć czasem kusi żeby jednak tego izopropylu użyć    No i coś tam jednak chyba te powłoki delikatnie się różnią między producentami, skoro MSI np. zaleca 70% roztwór etanolu a Dell/Alienware absolutnie zabrania   
    • @Dimazz Azmodana już dawno wbiłem na 5, w sumie wszystkich poza Andariel mam na 5, na world bosy latam i tylko mam trochę tych danin do podmiasta które zwiększają mi szanse na mityki i właśnie tam je wydropilem, ale tej pieczęci na prankstera ani razu nie dostałem, dzisiaj z ciekawości byłem na zerowisku skarbnikow bo ze dwie mam, to ponoć goblinow tam miało być tyle żeby ich łopata przerzucać a może z 5 trafiłem, do tego ponoć tony obducytu tam miały lecieć a zebrałem mniej niż na hordach piekieł 🤣 
    • Przecież rosjanie specjalnie mogą wynajmować Ukraińców do pracy dla nich albo udawać Ukraińców. Polskie służby złapały przecież dywersantów pochodzenia ukraińskiego którzy pracowali dla rosji. W samej Ukrainie ile jest zatrzymań. To nie są żadni Ukraińcy tylko szumowiny co za miedziaki sprzedali własną Ojczyznę. Tak samo jak polacy (celowo z małej litery) co donosili na AK albo Żydów. Albo polacy w UB co znęcali się nad patriotami w czasach stalinizmu. Samo urodzenie i narodowość nie świadczy jeszcze o przynależności do Narodu. Zawsze i wszędzie w czasie każdej wojny znajdą się kanalie. Po IIWŚ kobietom nawet obcinano włosy za sam sex z nazistami. ruscy nawet celowo mogą woleć werbować Ukraińców żeby właśnie potem ktoś w necie krzyczał jacy to źli są Ukraińcy. W artykułach prasowych nie powinni o nich pisać Ukraińcy tylko zdrajcy z Ukrainy. To już trochę za daleko pojechałeś  Polska nawet nie jest stroną tej wojny. Chyba nawet na Ukrainie za powtarzanie dezinformacji rosyjskiej nie grożą żadne kary.
    • Co Ty opowiadasz?   obecnie to dopłacasz co najmniej 2k, często więcej. To kasa, którą - biorąc pod uwagę różnice w wydajności - można zagospodarować inaczej, np kupując oleda zamiast LCD. Drugi raz ten sam argument wyciągasz i drugi raz bezcelowy, bo mówimy o UPGRADE a nie kupnie nowego kompa.
    • Cześć @kam111, a skoro chcesz tylko do oglądania w 4K to nie lepiej, prościej i taniej kupić monitor 27 cali 4K ze smartem? Na przykład LG Smart Monitor (4K, IPS, 27 cali, system webOS). Czy jednak zależy Ci też na funkcjach tabletu.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...