Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, azgan napisał(a):

Co tak mało? 😂🤭

W kolejnej było lepiej :E 

Znaczy coś przynajmniej wpdło dla mnie pod build do kolejnych prześwięceń. Wpadły 3 czy 4 Sundered Night w tym 2 sztuki po  **, kilka march of the stalwart w tym jedne ** też pod build, no i jeden fiolet, ale nie dla mnie doombringer.

JgH8vIx.png

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Dimazz napisał(a):

męczę się jak nie wiem spirytusistą. Nie dość że gra jednym klawiszem to często mnie ubijają. 
Zrobiłem czarodziejkę, chwila pod Durielem i mam 35 lvl i moge ubrać mityczne przedmioty. 
Jeszcze coś pod pradziada bym sobie sprawdził bo mam sporo dwugwiazdkowych pradziadów. Z uświęceniem moze na 3 gwiazdki wskoczy jakiś

Czarodziejka i Paladyn to najlepsze klasy w Diablo II Remake też tak jest 

Opublikowano
3 godziny temu, Dimazz napisał(a):

męczę się jak nie wiem spirytusistą. Nie dość że gra jednym klawiszem to często mnie ubijają. 
Zrobiłem czarodziejkę, chwila pod Durielem i mam 35 lvl i moge ubrać mityczne przedmioty. 
Jeszcze coś pod pradziada bym sobie sprawdził bo mam sporo dwugwiazdkowych pradziadów. Z uświęceniem moze na 3 gwiazdki wskoczy jakiś

Skąd wy tyle tych mitykow dropicie? :E Ja mam zaledwie 6 z czego 3 na sobie.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Godlike napisał(a):

Skąd wy tyle tych mitykow dropicie? :E Ja mam zaledwie 6 z czego 3 na sobie.

jest wyżej filmik i pisałem już jak. Musisz wbić dary sezonowe zwłaszcza asmodana na maksa wtedy lecą tony pieczęci w tym prankstery i podziemia z mitycznymi przedmiotami. W pewnym momencie będziesz miał tyle mitycznych podziemi że nie będzie chciało ci się tego robić.

Jak masz repe na asmodana wbitą chodzisz na world bossy co mają resp 2h

niepotrzebne pieczęci mielisz i tworzysz nowe i liczysz na prenkstery

zaraz luty i coś nowego wpadnie. Liczę na amazonkę.

właśnie miałem zapytać czemu paladynem nie mogę tworzyć mitycznych włóczni czy patyków pod czarodziejkę?

Edytowane przez Dimazz
Opublikowano (edytowane)

@Dimazz Azmodana już dawno wbiłem na 5, w sumie wszystkich poza Andariel mam na 5, na world bosy latam i tylko mam trochę tych danin do podmiasta które zwiększają mi szanse na mityki i właśnie tam je wydropilem, ale tej pieczęci na prankstera ani razu nie dostałem, dzisiaj z ciekawości byłem na zerowisku skarbnikow bo ze dwie mam, to ponoć goblinow tam miało być tyle żeby ich łopata przerzucać a może z 5 trafiłem, do tego ponoć tony obducytu tam miały lecieć a zebrałem mniej niż na hordach piekieł 🤣 

Edytowane przez Godlike
Opublikowano (edytowane)

Na ponad 120 godzin ani razu nie wypadł mi ten prankster, a mityczne podziemia wcale nie gwarantują mitycznego dropu. Robisz 20 runów i zero mityków. Może z 15 mi wypadło na cały sezon, a te, które noszę, sam wykraftowałem.

Edytowane przez DITMD
  • Upvote 1
Opublikowano
26 minut temu, DITMD napisał(a):

Na ponad 120 godzin ani razu nie wypadł mi ten prankster, a mityczne podziemia wcale nie gwarantują mitycznego dropu. Robisz 20 runów i zero mityków. Może z 15 mi wypadło na cały sezon, a te, które noszę, sam wykraftowałem.

Nawet run to craftu nie mam, ale polatam po podziemiach kurast może nazbieram, ale nawet jeśli to niebieskie iskry mam tylko dwie  🤣 się wkurzę to zobaczę ile zestawy do craftu w item shopach :E

Opublikowano
7 godzin temu, lukadd napisał(a):

W kolejnej było lepiej :E 

Znaczy coś przynajmniej wpdło dla mnie pod build do kolejnych prześwięceń. Wpadły 3 czy 4 Sundered Night w tym 2 sztuki po  **, kilka march of the stalwart w tym jedne ** też pod build, no i jeden fiolet, ale nie dla mnie doombringer.

😂🤪

20260119-171035.jpg

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, Reddzik napisał(a):

Ja też mam kilka fioletów, nie jest ich dużo, a tworzenie to raczej cud, bo muszę mieć runy, dwa razy dostałem od znajomego, sam też oddałem brakującą znajomemu. 

a których run brakuje? ja dropię głównie z piekielnych przypływów i o ile na początku szukałem to później są tony run w bagach

niewiele z tych krzaczków widać

fdsfdsf.jpg

• Like 1