Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Faktycznie, aż podejrzanie równo. Trochę szkoda, że nie Z i nie będzie co czytać. -
Przez Adikon · Opublikowano
To co pokazują na YT to bym akurat cedził przez sito. Jeśli używasz capframex to też w zależności od wersji będzie pokazywać idealnie gładki lub bardziej poszarpany. U mnie na 9800x3d wystarczy włączyć czujniki w tym programie plus overlay i na UE mam zacięcia średnio co 15-20 sekund. Wyłączam i luksus. Niektóre gry chyba już tak mają, bo naprawdę zrobiłem bardzo dużo (w tym podmiana CPU, płyty, RAMu, karty graficznej), żeby wyeliminować problem sprzętowy. Windows też instalowany 3 razy od nowa, więc to raczej nie moja wina, a totalny laik też nie jestem. Po prostu w pewnym momencie już zgłupiałem😅. Osobiście nie jestem fanatykiem Intela czy AMD, a po prostu zwykłym użytkownikiem, więc nie mam zamiaru tutaj pisać, że to jest lepsze czy tamto. Problemy bywają na obu platformach i czasem przez jakąś głupotę, a w większości przypadków to słaba optymalizacja gier. W 60Hz to jeszcze tego tak nie widać, ale 120+ bardziej i nawet gsync/freesync nie pomaga. Karty AMD nie miałem nigdy (przynajmniej nie kojarzę), więc nie pomogę w tej kwestii 🫤 -
Przez Doamdor · Opublikowano
Ceny będą rosły przez kilka miesięcy, aż się ustabilizują. Sytuacja na rynku poprawi się dopiero wtedy, kiedy produkcja wróci do normy, w 2027/2028 r. -
Przez Macius · Opublikowano
To + RX 9070 xt więc trochę nie ogarniam funkcji i mam wszystko wyłączone w biosie mam wyl. C-state jeśli chodzi o ram to na 6000 expo zostawiłem ale w 1% nie widzę różnicy czy wpływa na stuttering nie wiem bo miewam i tak ale mam na pewno niski za niski 1% low względem tego co widzę na yt -
Przez ForestRun · Opublikowano
Rozważam Kupiłem 5070ti Prime za w sumie 3600 ale gdzieś on taki nijaki Jak z tym chłodzeniem gainwarda, daje rade?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi