Mistrz zakonu Paladynów 848 Opublikowano Piątek o 21:49 Opublikowano Piątek o 21:49 W dniu 29.01.2026 o 19:23, Dominix napisał(a): PTR nadchodzi na S12 https://news.blizzard.com/en-us/article/24247516/the-2-6-0-ptr-what-you-need-to-know Tak jak myślałem s12 będzie krótszy a w raz z lord of hatred ruszy s13 Ale będzie grilowane
azgan 1 194 Opublikowano Sobota o 14:42 Opublikowano Sobota o 14:42 Dajcie mi już te wszystkie nowości, praktycznie każdego dnia wieczorkiem odpalam teraz Diablo chociaż postać już gotowa na nowy sezon i dodatek 😁😉 Mega przyjemnie się w to pyka teraz dla relaksu 👍
PaVLo 994 Opublikowano Sobota o 19:55 Opublikowano Sobota o 19:55 Ja poczekam, aż Paladyn stanieje i planuję powrót 1
azgan 1 194 Opublikowano Sobota o 20:57 Opublikowano Sobota o 20:57 (edytowane) Edytowane Sobota o 21:39 przez azgan
Mistrz zakonu Paladynów 848 Opublikowano Sobota o 21:02 Opublikowano Sobota o 21:02 Godzinę temu, PaVLo napisał(a): Ja poczekam, aż Paladyn stanieje i planuję powrót Co najmniej do 28 kwietnia nie licz na promke na lord of hatred 1
azgan 1 194 Opublikowano Sobota o 21:19 Opublikowano Sobota o 21:19 Ta nowa klasa postaci w Lord of Hatred to pewnie będzię A Wy jak obstawiacie 🤔? Godzinę temu, PaVLo napisał(a): Ja poczekam, aż Paladyn stanieje i planuję powrót I w cenie są oba dodatki (Vessel of Hatred jest wliczone do ceny) 1
Mistrz zakonu Paladynów 848 Opublikowano Sobota o 21:32 Opublikowano Sobota o 21:32 (edytowane) 14 minut temu, azgan napisał(a): Ta nowa klasa postaci w Lord of Hatred to pewnie będzię Bardzo mała szansa popatrz na ten cień w tle na początku za paladynem, to jest ta druga klasa. To będzie jakiś oracle/warlock pod siłę woli. Dowiemy się w połowie lutego prawdopodobnie pokażą tą klasę. Edytowane Sobota o 21:33 przez Mistrz zakonu Paladynów 1
DITMD 844 Opublikowano Sobota o 22:21 Opublikowano Sobota o 22:21 49 minut temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): To będzie jakiś oracle/warlock pod siłę woli. Jak dla mnie git
Dimazz 704 Opublikowano Niedziela o 07:00 Opublikowano Niedziela o 07:00 9 godzin temu, azgan napisał(a): Ta nowa klasa postaci w Lord of Hatred to pewnie będzię A Wy jak obstawiacie 🤔? I w cenie są oba dodatki (Vessel of Hatred jest wliczone do ceny) Też obstawiam amazonkę. Ta ze zdjęcia nawet dobrze się wpisuje w dodatek wzorowany na mitologicznej Grecji 1
Mistrz zakonu Paladynów 848 Opublikowano Niedziela o 08:22 Opublikowano Niedziela o 08:22 (edytowane) @Dimazz Amazonka po pierwsze jest gender lock czyli nie ma faceta tylko jest kobieta po drugie czy to wygląda na amazonkę? a po trzecie mamy już dwie klasy na zręczność rouga i spiritborna. Edytowane Niedziela o 08:23 przez Mistrz zakonu Paladynów
Dimazz 704 Opublikowano Niedziela o 08:46 Opublikowano Niedziela o 08:46 pisalismy już o tym renderze. Może to być tylko peleryna dla zmylenia graczy ale może będzie jakiś warlock czy inna klasa. niedługo sie dowiemy
Godlike 954 Opublikowano Niedziela o 10:21 Opublikowano Niedziela o 10:21 1 godzinę temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): @Dimazz Amazonka po pierwsze jest gender lock czyli nie ma faceta tylko jest kobieta po drugie czy to wygląda na amazonkę? a po trzecie mamy już dwie klasy na zręczność rouga i spiritborna. No może i nie ma gender look ale jako druga płeć może będzie można zrobić, Osobę Amazonska, teraz przecież to takie modne
azgan 1 194 Opublikowano Niedziela o 10:41 Opublikowano Niedziela o 10:41 2 godziny temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): @Dimazz Amazonka po pierwsze jest gender lock czyli nie ma faceta tylko jest kobieta po drugie czy to wygląda na amazonkę? a po trzecie mamy już dwie klasy na zręczność rouga i spiritborna. Nie zapominaj o ubrankach w Diablo IV jest przecież pełno tego 😉 3 godziny temu, Dimazz napisał(a): Też obstawiam amazonkę. Ta ze zdjęcia nawet dobrze się wpisuje w dodatek wzorowany na mitologicznej Grecji Albo 😉😁
azgan 1 194 Opublikowano Niedziela o 17:52 Opublikowano Niedziela o 17:52 15 godzin temu, ODIN85 napisał(a): A to nie ma być Wampir? Tej klasy nie znałem ale właśnie testuje jak się tym gra 😅😁😉
azgan 1 194 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu W dniu 12.01.2026 o 17:28, lukadd napisał(a): Ja trochę też pograłem w sumie od premiery gdzie to więcej grywałem w pierwszych miesiącach to pierwszy raz na dłużej wróciłem. I w sumie jest bardzo spoko, mega wciąga. POE2 jak testowałem w darmowym weekendzie szybko mnie znudziło, a tutaj co innego, jest klimat. Jedak co Diablo to Diablo W ogóle jakoś przegapiłem, że pierwszy dodatek to już wyszedł jakiś czas temu i po narzekaniu, że MS chce mnie skroić za paladyna i następnie zapoznaniu się z tematem dotarło do mnie, że w tym pakiecie jest zawarty również poprzedni dodatek i przyszły + palladyn. Więc git A rejon Nahantu wraz z graniem paladynem robi naprawdę świetny klimat. I gdzie są teraz wszyscy co twierdzili że jak wyjdzie POE2 to nikt nie będzię chciał grać w Diablo IV tylko Path of Exile II 🤭😉🤔?
Little Sun 65 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, azgan napisał(a): I gdzie są teraz wszyscy co twierdzili że jak wyjdzie POE2 to nikt nie będzię chciał grać w Diablo IV tylko Path of Exile II 🤭😉🤔? Jak bardzo mocno bym nie pluł na M$ i D4 to konkurencja jest zawsze dobra. Także bawcie się dobrze a GGG niech czuje oddech na placach. Edytowane 10 godzin temu przez Little Sun 1
Dominix 472 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Byl taki jeden ale chyba juz go nie ma Ja S11 skonczylem, 12 chyba lizne troche bo wychodzi kiedy dodatek do WoW-a bedzie wiec raczej czasu na d4 nie bedzie i poczekam sobie juz do dodatku i wtedy sie wroci. PoE 2 chetnie ogram ale jak juz bedzie za free. 1
wrobel_krk 892 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @azganJa np teraz już nie mogę grać w Diablo:) Może s12 coś zmieni Czekam na te wielkie zmiany itemizacji które nigdy nie nadeszły:) No i zdzierają z tych co już kupili poprzedni dodatek więc za pół ceny dopiero kupię dodatek:) Poe2 w sumie też mi się przejadło 1
galakty 4 016 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu PoE2 i D4 trzeba grać na zmianę, inaczej każda z nich staje się męcząca po kilku sezonach Choć ja i tak na PoE2 już czasu nie mam, obecnie pogram może 1h dziennie, to wolę handhelda w łapę na kanapie niż slęczyć przed monitorem po 8h pracy. 1
Rekomendowane odpowiedzi