Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Reddzik napisał(a):

Ja nie biję 1, biję stożkiem, ten opis informuje o "aoe" zbiera się moby w kupie i tym bije:

Ale postać jest mniej mobilna i musisz stać jak walczysz. A tych za plecami jak atakujesz 😉? "Iskierka" powinna być cały czas szybka i w ruch. Tutaj nawet jak robisz teleport to masz "nastakowane" te orbitujące wokół Ciebie kulki. 

Opublikowano
14 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Tak to ma działać

Spróbuję dzisiaj tego bulidu, podoba mi się :E

Twoja wersję @azgan też sprawdzę bo czasem grałem w party z czarkami które miały do okola siebie te kule i niezle też kosily :E a tak się składa, że chyba gdzieś mam tego focusa, co prawda nie tak wypasiony ale sam koncept przetestuję chociaż.

Opublikowano (edytowane)

Z tym fokusem, który przywołuje kule w około nas- wersja Azgana, że tak to nazwę, to przetestowałem, na niskich piętrach w dołach jeszcze ok ale im wyżej tym gorzej, lepiej mi się sprawdza ten mój sposób, bo wali non stop stożkiem i nie trzeba iść w moby, przy okazji przeskakująca roziskrzona "iskierka" zadaje obrażenia w około nas, bo sama celuje w przeciwnika. Tymi kulami w około nas jest bardzo wolno, wchodzę w moby i nic, a tutaj  pojawia się stożek który czyście okolicę z mobów. Nie tak jak na tym filmie, bo nie mam tak mocnego buildu, niby nie mam najgorszego sprzętu ale niestety uświęcenie nie przyniosło mi szczęścia, no i pewnie praktyka. Tak jak pisali czy to na yt pod filmikami czy gdzie ja to widziałem, wersja z normalnym fokusem daje większe obrażenia, widać to też w przypadku plannera, gdzie ten planner co wrzuciłem dotyczący "mojego" sposobu/buildu, koleś ma tam kilka na wieżę i doły itd., widać że w statach build z zwykłym fokusem ma dużo większe obrażenia- nie wiem jak bardzo to jest precyzyjne, mogę powiedzieć że samemu testując widzę na sobie różnicę.

Dodam, że jeszcze z rękawiczkami z legendarną mocą dzięki której mamy ten "stożek" ten build Azgana czasem idzie w miarę, ale z mocą taką jak ma na sobie- pokazywał screeny, to niestety to nie działa tak jak powinno, próbowałem zrobić 102... to była masakra, moim sposobem to idzie kilkukrotnie szybciej, tam musiałem wyjść z dołu, bo nie dałem rady skończyć, za mały dmg, mimo, że te staty w fokusie nie są takie złe.  
Wczoraj grałem, testowałem fokusy, zmieniałem rękawiczki pod odpowiedni build, no i wymaksowałem glify na 100lvl, więc się udało. robiłem 102 poziom.

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)

To że ta na zdjęciu wygląda jak babochłop? :E To wszyscy wiemy. Chyba, że mają jakieś sekrety i nie znamy ich powiązań z Diablo, pewnie stąd nastąpiła ta ich przemiana, efekt uboczny bycia w piekle w wielkim kotle, który był przygotowywany na ucztę dla najstraszniejszego zła. 

Tak na serio, to bardzo fajna postać, na pewno lepiej mi się nią gra niż Spirytystką w D4. 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a):

Jutro o tej godzinie dowiemy się co w trawie piszczy i co blizz pokaże :P

Myślę, że do D4 może być jakiś ciekawy updejt na zachęte do kupna dodatku. Co do D2R, to 20 lat temu z wywalonym jęzorem bym się łudził, że może 4akt dadzą na ten jubileusz, ale teraz znając obecnego Blizzarda, to pewnie zakładka do stasha plus jakaś lepsza tekstura czegośtam, to max, na co mogę liczyć.

A i może jeszcze sklepik mikrotransakcji.

Edytowane przez Sidr