Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, galakty napisał(a):

W takim razie zero zdziwienia, od trzeciego sezonu czy tam drugiego bawią się w sockety i gemy wszelakiego rodzaju, ale emocje :E 

Ja największy żal mam do Blizzarda o sezony. Przed premierą D4 chwalili się że zawartość sezonowa będzie mega rozbudowana i ciekawa a sezon będzie tak napakowany contentem jakiego gracze D3 nigdy nie mieli. W rzeczywistości jedyna różnica pomiędzy sezonami to kolorki mapy :E

Wiem, hiperbola z mojej strony ale na serio mechaniki w sezonach są tak podobne do siebie że ja nie widzę między nimi znaczących różnic, one kompletnie nic nie wnoszą do gameplayu i w każdym sezonie robisz dokładnie to samo. 

Nie spodziewałem się lig na poziomie PoE gdzie mechaniki są mega rozbudowane i różnorodne ale żeby było aż tak słabo to mnie totalnie rozczarowali. 

• Like 2
Opublikowano

No znów słaby ten sezon się zapowiada. Problem taki ze zamiast robić seozny to poprawiali grę bo było dużo bez sensu. Teraz dają rzeczy co powinny być jak nie na start to w 2-3 sezonie jak armory.

Poprawili spoko, sezon przed dodatkiem z Hordami  dla mnie super był - najlepszy bo szybko alty się robiło i różne buildy grało. 

Dodatek rozczarował mnie, nie podchodzi mi ta klasa, ale z przesytu też mało pograłem. Ten sezon też wypróbuje jak mi się poe2 przeje

Dla mnie poe2 to inna kategoria bardziej w starym stylu czyli tez nie dla wszystkich, mi się i poe2 i d4 podoba ale pewnie jestem w mniejszości bo to całkiem inne targety graczy:)

Opublikowano (edytowane)

Pacze na tier listy maxroll i w s-tier nowości jak lacerate, cataclysm Druid. Jak mi się przeje Poe2 przed ichnim sezonem to spróbuję.

Nie ma spiritborna w s-tier. Mi nie podszedł to najmniej grałem w s6

Edytowane przez wrobel_krk
Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, wrobel_krk napisał(a):

Pacze na tier listy maxroll i w s-tier nowości jak lacerate, cataclysm Druid. Jak mi się przeje Poe2 przed ichnim sezonem to spróbuję.

Nie ma spiritborna w s-tier. Mi nie podszedł to najmniej grałem w s6

A tak chwaliles D4 jeszcze na labie ze D4 to  zbawca HnS :E 

Edytowane przez Roman_PCMR
Opublikowano

Bo w porównaniu do D3 to zbawca. Wg mnie. Poza tym to gra sezonowa. 5 sezon z hordami grałem prawie cały. 6 mi nie podszedł/przejadło się. Teraz pewnie znów pogram.

Poe2 jest bardziej w stylu D2, D4 bardziej nowoczesne, mi obie gry podchodzą. Dla wielu jest tylko jedna słuszna gra.

Opublikowano (edytowane)

Blizzard to się nigdy chyba nie nauczy... wczoraj pograłem troche w ten nowy sezon, dziś chciałem odpalić z rana i widze coś takiego :E

Pal licho ze dodatek i gra kupiona, wczoraj grałem dziś nie mogę :D Co sezon ci nieudacznicy coś psują tak aby chyba ludzi zniechęcić całowicie do gry.. 

Zrzut ekranu 2025-01-22 103641.png

edit:

no ofc to ich wina 

https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/free-trial-has-ended-despite-owning-game-and-expansion/211998

Edytowane przez dawidoxx
  • Haha 3
Opublikowano

Jak ktoś w ogóle gra to nie zapominajcie o najemnikach I zwierzątku.

Ja po Poe2 trochę dziwnie się czuje w D4. Na początku chcialem się WSAD poruszać.

Nie wygląda mi ten sezon na coś super ciekawego. Strasznie dużo tego wszystkiego runy, moce itd.

Ale na razie leveling lecę i te nowe aktywności są przesadzone, pełno ludzi, miliony dropów.

Na plus na pewno to że masz armory. To drzewko whispers że nie musisz skakać spowrotem.

Generalnie póki co odmóżdżenie totalne po Poe ale mi było potrzebne.

Zobacze jak endgame wygląda i chyba długo nie pogram ale może się zmieni coś w t4

Opublikowano

Wbiłem, pograłem jakieś 8h i jak na razie potrzebuję przerwy. Kolejny sezon który wygląda jak kopia wszystkich poprzednich. Pewnie jeszcze od czasu do czasu coś tam porobię ale D4 strasznie szybko mnie nudzi. Naprawdę szkoda bo mają fajną bazę, graficznie ładnie to wygląda, combat przyjemny ale ewidentnie brakuje pomysłów jak to popchnąć.

Żeby po raz kolejny sezon nie dodał żadnego trudniejszego bossa czy mechaniki która byłaby jakimś celem do grindowania? A tak jak ubiję wszystkich uberów na T4 co idzie naprawdę szybko zrobić to już nie mam po co grać. Pushowanie Pita do 150 mnie w ogóle nie interesuje ani wbijanie Paragonu na 300 bo i po co skoro nic nowego nie zobaczę przez to? 

Opublikowano

Ja mam ok 180 paragon, pit 85 obecnie, plan jest zrobić 120 potem przerabiam się na Barba, nim coś podobnego i później może druid na HC.

Jest sporo farmy w tym sezonie, ale drzewa się robi o wiele lepiej i jest sporo lootu z tego.

Ja bossy na T4 już trochę farmilem ze znajomymi ale jeszcze żaden mythic nie poleciał.

Armory to największy plus tego sezonu, że im to tyle zajęło żeby to dodać, jeszcze laddery do pitow dać. 

Ja gram z doskoku to się tak szybko nie znudze ;) teraz dopiero może w środę pogram znowu, więc do tego czasu zgłodnieje na chillowe mordobicie xd 

Opublikowano

Kurcze. Wlasnie do mnie dotarlo ze to pierwszy sezon od 13 lat kiedy...poprostu nie mam zamiaru, checi, ochoty grac w Diablo i mi dobrze z tym. Nawet nie wyszukiwalem kiedy sezon sie zaczyna i kiedy konczy. Wszystkie sezony w Diablo 3 ogrywalem, nawet te najnudniejsze ostatnie. Same levelowanie bylo przyjemne.

Poe2 wpelni zaspokaja moje wymogi i ochote na granie w gry...diablo podobne.

Cos sie konczy cos sie zaczyna. 

Au Revoir Diablo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Jaycob napisał(a):

Oby to był Paladyn!:D

na 99.9999999%

U made my day tym info :D w tym roku w takim razie zapowiedź na 100% obstawiam wrzesień/październik.

excited-hockey.gif

Edytowane przez Brolly
  • Upvote 1