Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
13 godzin temu, Stjepan napisał(a):

Cały czas czekam na killera takim jak był Crysis w 2007 roku

Po co? Na swoim sprzęcie z sygny: "Pentium 166MMX 128MB RAM. ATI RAGE 2C + Voodoo 2" i tak nie odpalisz.

:E

• Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, Pavel87 napisał(a):

Ciekawe jak szybko powstanie mod na granie w TPP :) Skoro jest taki widok w wielu sytuacjach to nie powinno być trudne żeby to wymusić na stałe

I będzie jak w cyberze. To jest wtedy komiczne, bo o ile sam chód zrobić się da, to już animacje "mechanik" bez specjalnych animacji byłyby groteskowe.

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)

I tak dużo lepiej niż się spodziewałem :E

Ale podobno w dalszej części gry wymagania wzrastają od strony vram. Pewnie kwesta poprawek, patch dopiero wyjdzie 9tego.

Edytowane przez lukadd
Opublikowano
10 minut temu, Reddzik napisał(a):

Pewnie będą miejscówki gdzie będą dopakowane i trzeba zjechać detalami, albo zainstalować kości 16gb na karcie, albo spokojnie odpalić dlss balans lub wydajność :E

No wiesz, na razie część graczy zapłaciła żeby potem reszcie grało się lepiej ;)

W pewnym sensie powinniśmy im podziękować ze płacą za beta testy :D

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tomek1623 napisał(a):

Na ile godzin zabawy?

Wpadlem na info o 12-20 godzin w zaleznosci od tego czy jedziesz tylko fabule glowna czy eksplorujesz, ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc, biorac pod uwage ze gra zawiera ponad 3h samych cutscenek. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano (edytowane)

Ta gra mnie tak nie kręci, gdyby to jeszcze była Lara :lovin: a tak facet z machającymi rękoma? Nie tędy droga.:cenzura:
Pewnie kiedyś się sprawdzi, nie mam GP. Do tego czasu to może zmienię GPU, poprawią łatkami to i owo.

W grze nie ma żadnego ekranu wczytywania powiedział Rysław

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Facet, do tego FPP, a my lubimy ladne ksztaltne kobiece tyleczki, prawda? ;)

Zgadza się, ale nie przeszkadza mi granie Wiedźminem, ani nawet w Uncharted gdzie mamy kolesia, ale taka "Lara" to zawsze +99 do końcowej oceny aniżeli "machające ręce". Jestem ciekaw czy gra by nie była lepsza gdyby widok był za pleców.

Opublikowano
15 minut temu, Reddzik napisał(a):

Ta gra mnie tak nie kręci, gdyby to jeszcze była Lara :lovin: a tak facet z machającymi rękoma? Nie tędy droga.:cenzura:

Ale to nie byle jaki facet, to Indiana Jones. Czy może sugerujesz ze mieli z niego zrobić kobietę ?

Opublikowano
3 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Czy może sugerujesz ze mieli z niego zrobić kobietę ?

No co, Ubi zrobiło z Hansa Solo kobietę, to mogli dać dla odmiany kobietę:P  oczywiście żartuję, oglądałem filmy z Indianą Jones.

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że sobie pogram w 1440p na najwyższym presecie (domyślnie ustawił się ultra) i to z DLAA w 60 fpsach :D 

Vulkan kolejny raz robi robotę ;) 

Gra imho jest świetna, udało im się uchwycić klimat filmów i jak ktoś jest fanem Indiego to bankowo +1 do oceny i odbioru gry.

U mnie nie chciał działać Reshade 6.3.3 przy instalacji domyślnej dla Vulkana, trzeba go zainstalować w trybie dx11/12 i wtedy śmiga także mały protip dla potrzebujących :P 

Pozostaje mi życzyć Państwu miłego weekendu :E 

timmy-no-sleep.gif