lukadd 2 915 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) I tak dużo lepiej niż się spodziewałem Ale podobno w dalszej części gry wymagania wzrastają od strony vram. Pewnie kwesta poprawek, patch dopiero wyjdzie 9tego. Edytowane 6 Grudnia 2024 przez lukadd
Reddzik 2 776 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Pewnie będą miejscówki gdzie będą dopakowane i trzeba zjechać detalami, albo zainstalować kości 16gb na karcie, albo spokojnie odpalić dlss balans lub wydajność
lukadd 2 915 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Tam kolejne lokacje podobno są po prostu większe. 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 10 minut temu, Reddzik napisał(a): Pewnie będą miejscówki gdzie będą dopakowane i trzeba zjechać detalami, albo zainstalować kości 16gb na karcie, albo spokojnie odpalić dlss balans lub wydajność No wiesz, na razie część graczy zapłaciła żeby potem reszcie grało się lepiej W pewnym sensie powinniśmy im podziękować ze płacą za beta testy 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Godzinę temu, Tomek1623 napisał(a): Na ile godzin zabawy? Wpadlem na info o 12-20 godzin w zaleznosci od tego czy jedziesz tylko fabule glowna czy eksplorujesz, ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc, biorac pod uwage ze gra zawiera ponad 3h samych cutscenek. Edytowane 6 Grudnia 2024 przez Element Wojny
Reddzik 2 776 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Ta gra mnie tak nie kręci, gdyby to jeszcze była Lara a tak facet z machającymi rękoma? Nie tędy droga. Pewnie kiedyś się sprawdzi, nie mam GP. Do tego czasu to może zmienię GPU, poprawią łatkami to i owo. W grze nie ma żadnego ekranu wczytywania powiedział Rysław Edytowane 6 Grudnia 2024 przez Reddzik
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): Ta gra mnie tak nie kręci, gdyby to jeszcze była Lara a tak facet z machającymi rękoma? Nie tędy droga. Facet, do tego FPP, a my lubimy ladne ksztaltne kobiece tyleczki, prawda? 1 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Facet, do tego FPP, a my lubimy ladne ksztaltne kobiece tyleczki, prawda? Zgadza się, ale nie przeszkadza mi granie Wiedźminem, ani nawet w Uncharted gdzie mamy kolesia, ale taka "Lara" to zawsze +99 do końcowej oceny aniżeli "machające ręce". Jestem ciekaw czy gra by nie była lepsza gdyby widok był za pleców.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Teraz, Reddzik napisał(a): Jestem ciekaw czy gra by nie była lepsza gdyby widok był za pleców. Stary temat, przerabialismy to juz przy okazji Cybera. Ja osobiscie wolalbym widok zza plecow, ale wiadomo ze kazdy ma inny gust.
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): a my lubimy ladne ksztaltne kobiece tyleczki, prawda? Najfajniej jeszcze, jak nie mają siusiaczków. 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 15 minut temu, Reddzik napisał(a): Ta gra mnie tak nie kręci, gdyby to jeszcze była Lara a tak facet z machającymi rękoma? Nie tędy droga. Ale to nie byle jaki facet, to Indiana Jones. Czy może sugerujesz ze mieli z niego zrobić kobietę ?
Reddzik 2 776 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): Czy może sugerujesz ze mieli z niego zrobić kobietę ? No co, Ubi zrobiło z Hansa Solo kobietę, to mogli dać dla odmiany kobietę oczywiście żartuję, oglądałem filmy z Indianą Jones.
lamparcicho 697 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Nie spodziewałem się, że sobie pogram w 1440p na najwyższym presecie (domyślnie ustawił się ultra) i to z DLAA w 60 fpsach Vulkan kolejny raz robi robotę Gra imho jest świetna, udało im się uchwycić klimat filmów i jak ktoś jest fanem Indiego to bankowo +1 do oceny i odbioru gry. U mnie nie chciał działać Reshade 6.3.3 przy instalacji domyślnej dla Vulkana, trzeba go zainstalować w trybie dx11/12 i wtedy śmiga także mały protip dla potrzebujących Pozostaje mi życzyć Państwu miłego weekendu
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 WOW! Rysław podsumował, że dla niego bezdyskusyjnie gra roku ! I możliwe, że wyłącznie dla tej gry kupi PSpro, żeby móc sobie zagrać na max maxa! No to jest rekomendacja! 1
userKAMIL 857 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 11 minut temu, lamparcicho napisał(a): i to z DLAA w 60 fpsach Nie masz dziwnego ''mydła'' przy DLAA pod czas ruchu kamery? U mnie DLSSQ wygląda jednak lepiej i ostrzej nie wiem dlaczego.
dawidoxx 976 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): Kto to jest Rysław? Gość odpowiada za tłumaczenia na nasz język np diablo i wiele innych dużych tytułów. Ogólnie spoko kulturalny facet - znajdziesz go na yt 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 12 minut temu, lamparcicho napisał(a): Gra imho jest świetna, udało im się uchwycić klimat filmów i jak ktoś jest fanem Indiego to bankowo +1 do oceny i odbioru gry. Tak też podsumował to Rysław. Że jego czasy, jego film i gra świetnie "to oddaje". 6 minut temu, DżonyBi napisał(a): Kto to jest Rysław? LEGENDA polskiego devstwa. 2
lamparcicho 697 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 4 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Nie masz dziwnego ''mydła'' przy DLAA pod czas ruchu kamery? U mnie DLSSQ wygląda jednak lepiej i ostrzej nie wiem dlaczego. Nie zauważyłem nic takiego ale z ciekawości zerknę czy na DLSSQ nie jest faktycznie ostrzej i lepiej Blura, aberracje, ziarno masz powyłączane? Zakładam, że tak ale dla pewności pytam
userKAMIL 857 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 4 minuty temu, lamparcicho napisał(a): Blura, aberracje, ziarno masz powyłączane? Zakładam, że tak ale dla pewności pytam Tak tylko dziwne mydło jest przy ruchu kamery. Jak zmienię na DLSS to igła.
Rekomendowane odpowiedzi