Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

No, nie widzę inaczej.
Raczej oczywista oczywistość (na logikę).

Słuchając podcastu UV i Rysława na moment jak grali nie dało się, mam nadzieję że to przeoczenie i był już patch który na to pozwoli (pomijam zabawę z podmianą plików)

swoją drogą srogo tam buildów mają do tej gry nawet dla Lucasfilm

https://steamdb.info/app/2677660/depots/

Edytowane przez Blacktiger
Opublikowano
1 godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Ta gra mnie tak nie kręci, gdyby to jeszcze była Lara :lovin: a tak facet z machającymi rękoma? Nie tędy droga.:cenzura:

Lara ma swoje grobowce, Indy swoje i Nathan też pozwiedzał. Wolę taką różnorodność niż mieć tylko jedną postać :cool:

Indiana strzela z bicza od 1982 roku, gdy Lara pojawiła się dopiero w 1996 jako nastolatka :gordon: i to on jest prekursorem takich gier, mimo że w 3D zobaczyliśmy go dopiero 3 lata po pierwszym Tomb Raider (1996r), w Infernal Machine.

41 minut temu, ODIN85 napisał(a):

12-13h fabuła. Z pobocznymi 20.

Pewnie robiąc speedrun-a można w tyle godzin skończyć, ale z recenzji wynika, że jest dużo sekretów i są misje poboczne, więc ja obstawiałbym +30h z eksploracją.

• Upvote 1
Opublikowano
32 minuty temu, Blacktiger napisał(a):

Słuchając podcastu UV i Rysława na moment jak grali nie dało się, mam nadzieję że to przeoczenie i był już patch który na to pozwoli (pomijam zabawę z podmianą plików)

Oj. To wybacz Kolego! Przegapiłem.
Przez myśl by mi nie przyszło, że tak oczywista rzecz może być niemożliwa do odpalenia.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Oj. To wybacz Kolego! Przegapiłem.
Przez myśl by mi nie przyszło, że tak oczywista rzecz może być niemożliwa do odpalenia.

Nie no spoko nic się nie stało, czasem decyzje devów są co najmniej dziwne, liczę że owe organicznie było do kopii recenzenckich aczkolwiek nie takie głupotki już się widziało, pewnie jakiś pacz to ogarnie a jak nie no cóż dłubanie w plikach zostanie i tylko graczy na konsolach szkoda...

nie no kurde nie zrobią takiego babola....

Edytowane przez Blacktiger
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, zozolek napisał(a):

Czas na przerwę od Stalkerka i do świąt zabawa z kapelusznikiem 😁.

fakt stalker grubo mnie styrał, trzeba jakąś odskocznie żeby wrócić mentalnie na właściwe tory :stukniety:

Opublikowano (edytowane)

Zerknąłem na materiał od DF i kuźwa ogólnie na prawdę dobrze to ogarnęli na xboxie.
Oczywiście są jakieś wpadki wymagające połatania jeśli chodzi o cutscenki są mocne skoki frametime. Zobaczymy czy i co będzie ogarnięte w patchu day one.

Ale ogólnie gameplay i to z RTGI ogarnęli w stabilnych 60 klatkach i średniej ~1800p rozdzielczości :E Wiadomo, że tam dochodzi np. VRS optymalizujący, ale jak na konsolkę petarda i tak jeśli chodzi o to co osiągnęli.
Jednak ten silnik to kozak, szkoda, że więcej gierek na nim nie powstaje.

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
Opublikowano
42 minuty temu, lukadd napisał(a):

Zerknąłem na materiał od DF i kuźwa ogólnie na prawdę dobrze to ogarnęli na xboxie.
Oczywiście są jakieś wpadki wymagające połatania jeśli chodzi o cutscenki są mocne skoki frametime. Zobaczymy czy i co będzie ogarnięte w patchu day one.

Ale ogólnie gameplay i to z RTGI ogarnęli w stabilnych 60 klatkach i średniej ~1800p rozdzielczości :E Wiadomo, że tam dochodzi np. VRS optymalizujący, ale jak na konsolkę petarda i tak jeśli chodzi o to co osiągnęli.
Jednak ten silnik to kozak, szkoda, że więcej gierek na nim nie powstaje.

A jak dziala na PS5?? :red:

Opublikowano
1 godzinę temu, pieciak napisał(a):

fakt stalker grubo mnie styrał, trzeba jakąś odskocznie żeby wrócić mentalnie na właściwe tory :stukniety:

Dotarłem do instytutu i również mam ochotę na przerwę. 

Dziś również POE2 ale drzewko umiejętności już mnie przytłacza 😁