Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Rusław napisał(a):

Czy komuś jeszcze gra crashuje dzisiaj jak głupia? Zaktualizowałem sterowniki karty graficznej, wyłączyłem profil OC karty w MSI Afterburner, przeskanowałem i naprawiłem pliki gry w Battle.net i dalej nic. Wczoraj wieczorem wszystko było OK a dzisiaj gra potrafiła dwa razy zrestartować całego kompa po minucie grania, teraz już nawet gra się wykrzacza w menu gry.

Masz Intela 13-14?

Opublikowano (edytowane)

Na zombie to chyba tylko tutaj na forum słyszałem narzekania 🤣 I to garstki ludzi nie łapiących klimatu coda bo najlepsze Zombie od poczatku coda robi/robilo wlasnie Treyarch w Black Opsach i jest to bardzo fajnie wplecione przez nich.  Dlatego jak ktos randomowo ogrywa sobie tylko kampanie coda to nie dziwne ze sie nie rozumie lub sie nie podoba, a wszystko jest polaczone z trybem zombie i kolejnymi sezonami coda przez caly nastepny rok, az do wyjscia nastepnego coda.

4 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a):

Odpaliłem w GamePssie i bawię się przewybornie.
Jednak, jak kosmicznie DURNA jest ta gra fabularnie, to aż zwieracz szczypie.
Ten koleś bardzo celnie punktuje. POlecam dwa najnowsze filmy o BO6.

https://www.youtube.com/@grajowo/videos

Takie filmy są bez żadnej wartości , lepiej zagrać i ocenić a nie wrzucać co jakiś gość punktuje bo to subiektywna ocena podkreślę „kogoś innego”. Bo po co oglądać coś co narzuca czyjeś zdanie zanim się zagra ? Co najwyżej po ograniu można zobaczyć taki materiału i porównać ze swoimi wrażeniami.

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
20 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Takie filmy są bez żadnej wartości , lepiej zagrać i ocenić a nie wrzucać co jakiś gość punktuje bo to subiektywna ocena podkreślę „kogoś innego”.
Bo po co oglądać coś co narzuca czyjeś zdanie zanim się zagra ? Co najwyżej po ograniu można zobaczyć taki materiału i porównać ze swoimi wrażeniami.

Oczywiście, że najlepiej PO, żeby nie psuć sobie zabawy.
Nie zmienia to faktu, że jeżeli coś jest KRETYŃSKIE, to będzie tak samo kretyńskie bez grania, w czasie grania i po zagraniu.
Typ punktuje debilizmy BO6 i robi to bardzo celnie.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 20.11.2024 o 09:36, JeanPepin napisał(a):

Skończyłem kampanię, imo świetna, taki Michael Bay + jakiś Bond trochę :D Feeling strzelania jak zawsze top. No i wyjątkowo długa...jak na coda :E

Bardziej bym powiedział Mission Impossible. Zapożyczyli trochę patentów z innych gier.

Nie licząc przekombinowanej końcówki to jest najlepszy COD od lat. Ale od strony optymalizacji gra leży zwłaszcza po ostatnich łatkach przynajmniej GP i do tej pory nie poprawili resetujących się ustawień od skalowania.

Edytowane przez sideband

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Lepiej żeby oni nie implementowali RT do tej gry bo z ich umiejętnościami to nawet 5090 nie wyrobi z 4K/30fps 
    • Prosze bardzo, wg zyczenia Pana intelektualisty wysokich lotow:        Gdzies wspomnial o nowych IP od N, czy poprostu stwierdzil, ze te gry sa dobre = jest sprzedaz = jest zysk = kolejne gry (nawet jesli jest to Mario edycja pierdylion). Jeszcze na koncu zarzucasz cos, czego nie napisal i zakazujesz uzywac jakiegos argumentu, bo nie, akurat ten sie nie liczy  
    • @rybaJak cytujesz to cytuj dokładnie, a nie wkładasz swoje słowa w usta innych. W każdym razie brawa za nadinterpretację. Te pyskówki o szkole sobie daruję, bo nie chcę się zniżać do Twojego poziomu.   A nie zauważasz tego, że dla kogoś innego mogą to być bardzo dobre gry i powód do zakupu konsoli? Sam jako przykład sztandarowego exa od Sony podajesz TLOU2, które jest bardzo kontrowersyjne i nie trudno znaleźć jakiegoś antyfana, który nazwie ten tytuł crapem. Dla mnie Returnal niszczy prawie wszystkie exy z PS4 i jest grą 10/10. A Ratcheta wstawiłem na tę listę głównie dlatego, bo to ex (nie uważam go za coś świetnego/wybitnego tak jak Ty).   Sequel zazwyczaj oferuje lepiej/więcej tego samego i to dostaliśmy w przypadku Horizon, GOW i Spider Mana. Tobie te gry się nie podobają i spoko, ale nie zmienisz rzeczywistości - są to wysoko oceniane system sellery. Nie wiem jakich postępów graficznych oczekiwałeś po przejściu z PS4 na PS5, ale wspomniany Horizon FW, który Cię nie zachwycił, należy aktualnie do topki najładniejszych gier i sporo w nim poprawiono.   Sprawdziłem i przenosiny miały miejsce na początku 2016 roku, czyli sporo przestrzeliłeś i ten argument o spadku jakości z uwagi na zmianę lokalizacji siedziby nie ma sensu. Już lepiej winić Jima     BOTW było oryginalne w 2017 roku i co wydali po 6 latach? TOTK - gdybym oceniał krytycznie jak Ty gry Sony to stwierdziłbym, że to kalka poprzednika z cheatami. Z Mario mnie też nie rozśmieszaj. 2D stoi od lat i nic się nie zmienia. W 3D jest znacznie lepiej, ale z tym totalnym zmienianiem sposobu zabawy nie przesadzaj. Odyssey się ciepło przyjęło to od razu polecieli w podobne Kirby 3D. Plus najnowszy dodatek do remastera 3D World jakoś bardzo nie odbiega od utartego schematu platformówek i nie zwiastuje niczego nowego. Ale dobra, wymieniłeś Zeldę, Mario i co dalej? Gdzie ta oryginalność? Większość świetnych exów od Nintendo to sequele, które aż tak bardzo nie różnią się od swoich poprzedników. Już kiedyś o tym pisałem - ludzie traktują Nintendo jak egzotykę, coś dodatkowego i przez to nie są tak krytyczni.
    • wszystko masz w instrukcji płyty   w 99,9% płyt głównych należy obsadzić banki 2 i 4
    • Bo widzisz - branża poszła w tę stronę, że większość gier osiąga swój "peak jakości" po kilkunastu tygodniach/kilku miesiącach. A wtedy zainteresowanie gameplayerów oraz publiczności jest znacznie niższe niż w chwili premiery. 
  • Aktywni użytkownicy

1. 1
      Jaycob
      Jaycob
      192
    2. 2
      Kelam
      Kelam
      168
    3. 3
    4. 4
      Camis