tgolik 902 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) 13 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Powolna do kwadratu Epilog przeciągnięty w uj RDR 2 mnie odrzuciło mimo kilku prób. Kto wie, chyba pierwsza część na silniku dwójki mogłaby mnie zainteresować ze względu na wyższe tempo. Edytowane 13 Września przez tgolik
Element Wojny 5 755 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) 25 minut temu, tgolik napisał(a): RDR 2 mnie odrzuciło mimo kilku prób. Kto wie, chyba pierwsza część na silniku dwójki mogłaby mnie zainteresować ze względu na wyższe tempo. Bardzo możliwe. Jedynkę ukończyłem jeszcze na PS3 i gra była całkiem zacna z tego co pamiętam; do dwójki podchodziłem chyba ze 3-4 razy i za każdym razem odpadałem. Edytowane 13 Września przez Element Wojny
ODIN85 5 303 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 47 minut temu, tgolik napisał(a): RDR 2 mnie odrzuciło mimo kilku prób. Kto wie, chyba pierwsza część na silniku dwójki mogłaby mnie zainteresować ze względu na wyższe tempo. Na starym silniku nawet daje radę. Mapka mała i dużo lepiej się grało. Fabuła bardzo dobra. 1
JeRRyF3D 2 448 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) A za mną chodzi ostatnio przejście RDR2 z dlss 5, NR i z games readerem! Póki co, Dawnwalker. Spoiler Edytowane 13 Września przez JeRRyF3D 1
Rekomendowane odpowiedzi