Element Wojny 4 776 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Jeśli gra będzie skopana, to nawet 6090 nie da rady. Lubię to studio, grę zamówiłem w wersjo Royal, ale pierwszy KCD pokazał że technicznie to jeszcze dużo im brakuje, dlatego nawet w mokrych snach nie zakładam, że będzie to warto uruchomić w pierwszych 2 miesiącach po premierze. Ale tu na forum będzie grane, przykład Stalkera pokazał jak ludzie płakali i grali, a potem sporo osób wywaliło grę bo już psychicznie nie dało rady 1 3
voltq 1 372 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia @Element Wojny będzie dużo bugów byle można było ukończyć grę i żeby było lepiej niż w KCD 1, podobno gra ma być na starcie mniej więcej jak wersja royal kcd
Tomek1623 266 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): O której jutro te wrażenia z gry? 17:00 1 1
galakty 3 346 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 47 minut temu, Element Wojny napisał(a): Jeśli gra będzie skopana, to nawet 6090 nie da rady. Lubię to studio, grę zamówiłem w wersjo Royal, ale pierwszy KCD pokazał że technicznie to jeszcze dużo im brakuje, dlatego nawet w mokrych snach nie zakładam, że będzie to warto uruchomić w pierwszych 2 miesiącach po premierze. Ale tu na forum będzie grane, przykład Stalkera pokazał jak ludzie płakali i grali, a potem sporo osób wywaliło grę bo już psychicznie nie dało rady Ja mogę nawet po roku zagrać, ale niech będzie dopracowane + mody. Bo natywnie nie dam rady, przynajmniej save + kropka na łuk 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 11 minut temu, galakty napisał(a): Ja mogę nawet po roku zagrać, ale niech będzie dopracowane + mody. Bo natywnie nie dam rady, przynajmniej save + kropka na łuk Ja tam czekam z popcornem na dzień premiery Edytowane 9 Stycznia przez Element Wojny 1
Slayer 253 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 4 godziny temu, Element Wojny napisał(a): To DLC ma sens tylko, jeśli skończyłeś quest Johanki, wtedy dostajesz też jej historię. Jeśli questu Johanki nie skończyłeś, dostajesz jedynie historię Teresy. A co do gry na premierę, Panowie, no co Wy, przecież ona będzie w stanie technicznym na poziomie ostatniego Stalkera. No rozumiem ale nie wiedziałem tego. To jest w tym momencie karanie mnie za niewiedze. Znowu dzisiaj gram to żeby mieć w końcu z głowy i czuję jakbym tracił czas. Jestem graczem od ponad 20 lat i jest to najgorsze DLC jakie w życiu widziałem. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Czemu ? Zamiatanie chałupy, noszenie kosza z jajkami, karmienie kur, piesze wycieczki na pole, zakupy na straganie - jak dla mnie topka. 1 1
Slayer 253 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia No od godziny biegam w ciemności z jakimś głupim psem bo mam te cholerne płótna znaleźć... 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, Slayer napisał(a): No od godziny biegam w ciemności z jakimś głupim psem bo mam te cholerne płótna znaleźć... Poczekaj jak przyjdzie czas na roznoszenie piwa Ale końcówka jest całkiem w porządku, klimatyczna, mocna. Edytowane 9 Stycznia przez Element Wojny 1
PaVLo 921 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia @Element Wojny zapomniałeś o chędożeniu łaziebnych 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, PaVLo napisał(a): @Element Wojny zapomniałeś o chędożeniu łaziebnych No w DLC grasz Teresą, trochę by było ciężko, chyba że jakiś dildos gdzieś był ale nie znalazłem. Edytowane 9 Stycznia przez Element Wojny
Slayer 253 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Może warto zacząć po prostu grę od początku? Nie wiem ile jeszcze godzin tutaj mam do odwalenia, odwalenia bo przyjemnością nie da się tego nazwać.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Teraz, Slayer napisał(a): Może warto zacząć po prostu grę od początku? Nie wiem ile jeszcze godzin tutaj mam do odwalenia, odwalenia bo przyjemnością nie da się tego nazwać. No co Ty, skończ to DLC jak najszybciej, rób je dosłownie na odwał aż do momentu kiedy nadejdzie ten dzień... 1
Slayer 253 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Dobra ale jak szukam teraz bandaży i płótna żeby tego brata opatrzyć to jak już to zrobię to dużo mam jeszcze męczarni?
Kris194 4 720 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 12 minut temu, Element Wojny napisał(a): Czemu ? Zamiatanie chałupy, noszenie kosza z jajkami, karmienie kur, piesze wycieczki na pole, zakupy na straganie - jak dla mnie topka. Dobra dobra, przyznaj po prostu, że ciągnie wilka do lasu a nie będziesz się noszeniem koszyka zasłaniał edit Teraz przeczytałem, że chodzi o DLC do "1" a nie KCD II. Edytowane 9 Stycznia przez Kris194
Element Wojny 4 776 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 5 minut temu, PaVLo napisał(a): @Element Wojny chodzi mi o podstawkę A no w podstawce to żadnej dupie nie odpuściłem, gdzie nie zajechałem wpierw do łaźni a potem do karczmy. Narobiłem tylu Henryczków że hoho. 1 2
Godlike 880 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 11 minut temu, Element Wojny napisał(a): No w DLC grasz Teresą, trochę by było ciężko, chyba że jakiś dildos gdzieś był ale nie znalazłem. No to co? Teresa nie może zabawiać się z inną babeczką? W średniowieczu też był homoseksualizm, był nawet taki papież bodaj miał na imię Honoriusz to lubił babeczki, chłopców i zwierzęta Wampirzyca z Transylwanii też ponoć lubiła się zabawiać z łaziebnymi a jak jej któraś zrobiła źle to w dyby albo jakieś torturki były
Element Wojny 4 776 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Zaraz z jakąś babeczką, zawsze mogła podziałać ze starym i z bratem na sianie, a co jej tam, jak się bawić to na całego!
Godlike 880 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Oo to to to w tamtych czasach tez takie zabawy były modne, papiez Aleksander VI z coreczka i synem tez ponoc uskutecznial niezle trójkąciki
Roman_PCMR 866 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 4 godziny temu, galakty napisał(a): Ja mogę nawet po roku zagrać, ale niech będzie dopracowane + mody. Bo natywnie nie dam rady, przynajmniej save + kropka na łuk Amen. No i niech walke poproawia. KCD1 mial strasznie slaba walke
ODIN85 3 504 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Miał fajną ale nie każdy ogarniał. Dobrze że był łuk
galakty 3 346 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Nie, nie miał fajnej i nie chodzi wcale o ogarnianie. Mimo że ogarniałem to wolałem naparzać z łuku, większa frajda.
Rekomendowane odpowiedzi