Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, lukadd napisał(a):

Może byś i rządził, ale jednocześnie musiałbyś na nią robić :E

TylkoWiatraki i to jeszcze ona utrzymywałaby ODINA. 8:E 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, crush napisał(a):

@ODIN85

Wokół których jest mimo wszystko bardzo dobra gra.

Jakbyś miał wybór między piękna i inteligentną dziewczyną z wadami, a piękną idiotką to którą byś wybrał?

Zależy o jakich wadach piszesz -__-

7 godzin temu, Vulc napisał(a):

Wspominałem o tym wcześniej w temacie, ale specjalnie dla Ciebie - oba są niepotrzebne. O ile postać czarnoskórego medyka ma i tak więcej sensu niż Nigguraja w Shadows, niewiele wnosi to do fabuły. Żeby nie powiedzieć nic. Natomiast romans homo, z punktu widzenia backgroundu postaci, jest zwyczajnie absurdalny. Niestety jego przebiegu Ci nie zrelacjonuję, choć widocznie jesteś zainteresowany. Wybrałem cycki Katarzyny.

Romans z jest opcjonalny więc nie widzę tutaj problemu , każdy sobie wybierze co lubi 

A co do murzyna mam zarzut do warhorse że nie podbudowali i nie rozwinęli jego historii , nie ma tam więcej jakiś jego pomocników w tym "szpitalu" tylko on jeden wciśnięty na siłę 

Spoiler

Ptaszkiem 

Edytowane przez voltq
Opublikowano

Czy ten miecz Radzika można przekuć od razu po dostaniu go? Czy trzeba czekać na koniec gry? Zawsze gdy próbuję go przekuć, przekuwanie jest nieudane.

Opublikowano
2 godziny temu, Frog67 napisał(a):

Szlag mnie trafia z przekuwaniem miecza Radzika, wiem że zrobiłem wszystko perfect a i tak pokazuje mi poziom III   

Bo mistrzowski poziom można osiągnąć tylko po zakończeniu głównego wątku.

• Upvote 1
Opublikowano
26 minut temu, Ig0r napisał(a):

A nie zależy od perku tego rzemiosła Martina?

Wygląda na to że nie można  przekuć go na mistrzowski - blokada fabularna 

mam 30 poziom rzemiosła i perk ojcowski do kucia mistrzowskich mieczy, wszystko wychodzi od ręki na 4 pioziomie ale nie ten miecz.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ale ja nawet nie mogę przekuć go na T3, zawsze Henryk gada że spartolił, mimo że robię jak należy.

Edytowane przez Ig0r
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ig0r napisał(a):

Ale ja nawet nie mogę przekuć go na T3, zawsze Henryk gada że spartolił, mimo że robię jak należy.

Pewnie dla tego, że masz za niski poziom rzemiosła.

A co do przekucia go na poziom 4 to czytałem na redditach, że dopiero po skończeniu fabuły się da.

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, lukadd napisał(a):

Pewnie dla tego, że masz za niski poziom rzemiosła.

A co do przekucia go na poziom 4 to czytałem na redditach, że dopiero po skończeniu fabuły się da.

Trochę to bez sensu bo zazwyczaj sie robi wszystkie rzeczy przed zakonczeniem fabuly bo potem traci sie ten zapał

Opublikowano

Nie wiem dla czego tak jest, ale dopiero na maxa można przekuć ten miecz jak będzie oficjalnie nasz, po skończeniu fabuły.

Jakby to był błąd w grze to twórcy by to pewnie zmienili w ostatnim dużym patchu. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Ogólnie to jest po przekuciu na 4 poziom najlepszy miecz w grze. Na 3 poziomie ~topka względem innych mieczy.

Opublikowano
2 minuty temu, luk21pl napisał(a):

Wie ktoś czemu po wymianie karty tylko w tej grze mam czerwone kropki w miejscu cieni?

po wymianie komponentów w PC , warto zrobic format dysku i zainstalowac wszystko na nowo bo moga sie pojawic rozne problemy 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, luk21pl napisał(a):

Wie ktoś czemu po wymianie karty tylko w tej grze mam czerwone kropki w miejscu cieni?

Tylko w tej grze czy również w innych?

Edit. chyba ślepy jestem bo tylko nie zauważyłem

Edytowane przez senac
Opublikowano
40 minut temu, luk21pl napisał(a):

Odinstalowywałeś sterowniki DDU przed ponowną instalacją ?

22 minuty temu, senac napisał(a):

Tylko w tej grze czy również w innych?

Masz odpowiedź w cytowanym przez Ciebie pytaniu.

Opublikowano
13 minut temu, skunRace napisał(a):

Próbowałeś różnych sterowników ? Jaką masz kartę ? Jak RTX 5000/4000 spróbuj tych  sprzed miesiąca, czy dwóch.

Mam 5070TI i najnowsze stery a starszych nie próbowałem