Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance 2

FerreroRoche

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też sobie ogrywam na hardkorze warto z wszystkimi negatywnymi perkami ale warto sobie moda zainstalować na znacznik gracza żeby się nie zgubić na mapie

Nie pamiętam minuty na tym filmie ale Henryk podszedł do jakieś sadzawki i umył się rękami i była animacja , liczę że w łaźni też dodadzą coś 

Ogólnie taki krótki pokaz a już kilka błędów technicznych 

Ale te animacje jak podnosił miecz i zawieszał go wspaniałe 

16 minut temu, Mar_s napisał(a):

Nie wiem czy brak Denuvo to dobra decyzja, co innego usunięcie po pół roku jak już sprzedadzą odpowiednią ilość kopii.

Wiadomo że łatki w oryginale będą sporo poprawiać, ale pewnie piraci będą wypuszczać kolejne wersje bardzo szybko.

Jak ktoś chce kupić to i tak kupi

Nie wiem po co bawić się w torrenty jak za nieco ponad 200 zł https://www.eneba.com/pl/steam-kingdom-come-deliverance-ii-pc-steam-key-europe?enb_campaign=Main Search&enb_content=search dropdown - products&enb_medium=product card&enb_source=https%3A%2F%2Fwww.eneba.com%2F&enb_term=3 można kupić jeden z najlepszych tytułów w jakie będzie można zagrać w 2025 roku

Jasne, rozumiem to ale są gry które warto mieć w swojej bibliotece z możliwością ich stałego aktualizowania oraz dopływem nowej zawartości. Dla mnie taki Baldur's Gate III lub Kingdom Come Deliverance 2 to dobrze wydane pieniądze zwłaszcza że niedawno pierwsza część była rozdawana za darmo na Epic Games Store.

Dla mnie też, sam się zastanawiam czy by nie kupić sobie Golda w pre orderze, ale jak mają podać wymagania jeszcze w tym roku to poczekam i wtedy zdecyduje, ale będzie grupa odbiorców którzy by ta grę kupili z racji tego, że jest denuvo a tak to zamiast tego poleci z torrentow czy innego źródła, a to że patch względem oryginału będzie kilka godzin później (a może i nawet nie godzin a minut) to raczej nie będzie nikt na to uwagi zwracał. 

Jak komuś żal kasy to zniesie wiele.  :E 
Szczerze to nie wiem czy brać na premierę, Jedi Survivor u mnie około roku leżał zanim zacząłem w to grać, i nadal nie skończyłem, jakoś już brak mi cierpliwości i chęci na długie nasiadówki.

Ale kupię na pewno bo pierwszą część uwuelbiam.

7 minut temu, Godlike napisał(a):

Dla mnie też, sam się zastanawiam czy by nie kupić sobie Golda w pre orderze, ale jak mają podać wymagania jeszcze w tym roku to poczekam i wtedy zdecyduje, ale będzie grupa odbiorców którzy by ta grę kupili z racji tego, że jest denuvo a tak to zamiast tego poleci z torrentow czy innego źródła, a to że patch względem oryginału będzie kilka godzin później (a może i nawet nie godzin a minut) to raczej nie będzie nikt na to uwagi zwracał. 

Nie no GOLD to przesad bo nawet nie wiemy co i kiedy ma tam trafić ale podstawkę można "zaryzykować" 😉. DLC zawsze można dokupić jak będziesz chciał wrócić jeszcze do tego tytułu 😁

8 minut temu, Mar_s napisał(a):

Jak komuś żal kasy to zniesie wiele.  :E 
Szczerze to nie wiem czy brać na premierę, Jedi Survivor u mnie około roku leżał zanim zacząłem w to grać, i nadal nie skończyłem, jakoś już brak mi cierpliwości i chęci na długie nasiadówki.

Ale kupię na pewno bo pierwszą część uwuelbiam.

Ja miałem brać na premierę ale jak zobaczyłem że dają im dodatkową misję za to to podziękowałem, nie lubię takich zagrywek.

Do tego jeśli zrobią to samo co przy jedynce, to premiera będzie niegrywalna. A jak mam zagrać za kilka miesięcy to kupię wtedy taniej. 

1 minutę temu, galakty napisał(a):

Ja miałem brać na premierę ale jak zobaczyłem że dają im dodatkową misję za to to podziękowałem, nie lubię takich zagrywek.

To jest w zasadzie kosmetyczne DLC, jak ktoś ma zamiar ograć na premierę to i tak dostanie je za free. Już nie pamiętam ale w jedynce chyba też było takie zadanie z dodatkowymi itemkami.

11 minut temu, azgan napisał(a):

Nie no GOLD to przesad bo nawet nie wiemy co i kiedy ma tam trafić ale podstawkę można "zaryzykować" 😉. DLC zawsze można dokupić jak będziesz chciał wrócić jeszcze do tego tytułu 😁

Różnica między gold a zwykła nie jest jakaś duża a później dokupować DLC w które i tak będę chciał zagrać to bez sensu, no i jeszcze w goldzie jest zbroja dla konia takze must heave :E