Godlike 63 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu A teraz jeszcze kusze dorzucą i ręczną broń palną 1
voltq 154 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 godzin temu, skypan napisał(a): Po 10 animacji wyrywania chwasta zaraz zacząłem szukać moda na wyłączenie tego. Mnie takie rzeczy irytują i mam nadzieję, że mody szybko wyjdą. Ten sam silnik więc powinno być łatwo. Mnie odwrotnie niż ciebie cieszy dodanie animacji jedzenia z kociołka i mycia w bali , jeszcze niech koń nie przybiega na gwizdnięcie, szkoda że Henry nie umie pływać mogli chociaż dodać jak w RdR 2 że John po prostu tonie 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Ja tylko na save i kropka do łuku. Kropka powinna być w opcjach on/off żeby gra była bardziej przystępna dla części osób
Spychcio 164 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ale w lutym będzie zadyma. W jednym miesiącu premierę ma właśnie Kingdom Come 2, Asasin (Brooklyn Gangsta) Shadows, Avowed i Cywilizacja7
voltq 154 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Assassin odpada skompromitował się jeszcze przed premierą
ODIN85 305 Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu Godzinę temu, Spychcio napisał(a): Ale w lutym będzie zadyma. W jednym miesiącu premierę ma właśnie Kingdom Come 2, Asasin (Brooklyn Gangsta) Shadows, Avowed i Cywilizacja7 Tyle lat jestem w tej branży i Ci powiem że tylu premier wtedy nie będzie
Spychcio 164 Opublikowano 30 minut temu Opublikowano 30 minut temu Ja bym chciał zeby wszystkie wyszły bez opóźnień i specjalnych przekładan daty premiery. Byłaby szansa na pogrzebanie Asasina i Ubisoftu
Rekomendowane odpowiedzi