Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 3.01.2025 o 08:58, galakty napisał(a):

Jak oni rekomendują do 1440p 7800X3D to panie, będzie optymalizacja jak ta lala....

Tylko DLSS i FG mogą uratować sytuację.

Nie no, bez przesady, że taki proc bedzie wymagany xD przecież to gra singleplayer jak dobrze pamietam ; D

Opublikowano (edytowane)

Jedyneczka miała swoje momenty procesorowe. Więc w drugiej części też ich pewnie nie zabraknie.

Tutaj test CPU z 2024 roku w KCD wiadomo w jednej z najmocniejszych miejscówek, no, ale i tak gra lubi cpu.

https://www.pcgameshardware.de/Kingdom-Come-Deliverance-Spiel-16151/Specials/Re-Test-2024-Kingdom-Come-Deliverance-2-Release-Vorfreude-Mods-1445422/3/

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Slayer napisał(a):

Ah to może w takim razie ta jedyneczkę spróbuję ogarnac : D

Obowiązkowo , świetna gierka , jak ogrywasz na pc to warto zainstalować mody nielimitowane save i celownik w łuku 

Opublikowano
Godzinę temu, azgan napisał(a):

Ale i tak będzie wyglądać i działać lepiej niż S.T.A.L.K.E.R 2

Nie bardzo można to porównywać możesz KCD pokazać w taki sposób, że będzie wyglądać biednie na zrzucie ;) Ale i można pokazać ładny widoczek.

Co do działania niektórzy pewnie będą włączać wolumetryczną mgłę z konsoli to im trochę dojedzie GPU ;) 

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

To pewnie screeny od UV.

Też myślę że UV bo mówił że dostanie wcześniej kod , zastanawiam się kiedy sklepy dostają wersje fizyczne wysyłka jest 3 lutego więc kopie muszą już być co najmniej w styczniu 

Opublikowano (edytowane)

To ładnie 

P.s powie mi ktoś jakie zadania/aktywności przepadają jeżeli będziemy cisnąć fabułę aż do wejścia do fortu wranik ? 

P.s znalazłem że aktywność z młynarzem Wojciechem przepada bo nie można ukraść konia z merchojedow jak tam wybuchnie zaraza i wszystkie zwierzęta padną , konie się nie "odradzają"

Edytowane przez voltq
Opublikowano

Ale bym już pograł, kończę właśnie 1 chyba z trzeci raz.

Co do wielkości gry, to nie wiem co na nią w głównej mierze wpływa, ale raczej nie wielkość świata, czy ilość zadań, a takie rzeczy jak jakość tekstur, ilość wersji dubbingowych.

• Like 1