Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli gra będzie skopana, to nawet 6090 nie da rady. Lubię to studio, grę zamówiłem w wersjo Royal, ale pierwszy KCD pokazał że technicznie to jeszcze dużo im brakuje, dlatego nawet w mokrych snach nie zakładam, że będzie to warto uruchomić w pierwszych 2 miesiącach po premierze. Ale tu na forum będzie grane, przykład Stalkera pokazał jak ludzie płakali i grali, a potem sporo osób wywaliło grę bo już psychicznie nie dało rady :D 

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
47 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Jeśli gra będzie skopana, to nawet 6090 nie da rady. Lubię to studio, grę zamówiłem w wersjo Royal, ale pierwszy KCD pokazał że technicznie to jeszcze dużo im brakuje, dlatego nawet w mokrych snach nie zakładam, że będzie to warto uruchomić w pierwszych 2 miesiącach po premierze. Ale tu na forum będzie grane, przykład Stalkera pokazał jak ludzie płakali i grali, a potem sporo osób wywaliło grę bo już psychicznie nie dało rady :D 

Ja mogę nawet po roku zagrać, ale niech będzie dopracowane + mody. Bo natywnie nie dam rady, przynajmniej save + kropka na łuk :E 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, galakty napisał(a):

Ja mogę nawet po roku zagrać, ale niech będzie dopracowane + mody. Bo natywnie nie dam rady, przynajmniej save + kropka na łuk :E 

Ja tam czekam z popcornem na dzień premiery :E

ezgif-4-bfe91c4066.gif

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano
4 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

To DLC ma sens tylko, jeśli skończyłeś quest Johanki, wtedy dostajesz też jej historię. Jeśli questu Johanki nie skończyłeś, dostajesz jedynie historię Teresy.

A co do gry na premierę, Panowie, no co Wy, przecież ona będzie w stanie technicznym na poziomie ostatniego Stalkera. 

No rozumiem ale nie wiedziałem tego. To jest w tym momencie karanie mnie za niewiedze. Znowu dzisiaj gram to żeby mieć w końcu z głowy i czuję jakbym tracił czas. Jestem graczem od ponad 20 lat i jest to najgorsze DLC jakie w życiu widziałem.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Slayer napisał(a):

No od godziny biegam w ciemności z jakimś głupim psem bo mam te cholerne płótna znaleźć...

Poczekaj jak przyjdzie czas na roznoszenie piwa :D

Ale końcówka jest całkiem w porządku, klimatyczna, mocna. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, Slayer napisał(a):

Może warto zacząć po prostu grę od początku? Nie wiem ile jeszcze godzin tutaj mam do odwalenia, odwalenia bo przyjemnością nie da się tego nazwać.

No co Ty, skończ to DLC jak najszybciej, rób je dosłownie na odwał aż do momentu kiedy nadejdzie ten dzień... 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Czemu ? Zamiatanie chałupy, noszenie kosza z jajkami, karmienie kur, piesze wycieczki na pole, zakupy na straganie - jak dla mnie topka. 

Dobra dobra, przyznaj po prostu, że ciągnie wilka do lasu a nie będziesz się noszeniem koszyka zasłaniał :E

edit

Teraz przeczytałem, że chodzi o DLC do "1" a nie KCD II.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
11 minut temu, Element Wojny napisał(a):

No w DLC grasz Teresą, trochę by było ciężko, chyba że jakiś dildos gdzieś był ale nie znalazłem. 

No to co? Teresa nie może zabawiać się z inną babeczką? :D W średniowieczu też był homoseksualizm, był nawet taki papież bodaj miał na imię Honoriusz to lubił babeczki, chłopców i zwierzęta :E Wampirzyca z Transylwanii też ponoć lubiła się zabawiać z łaziebnymi a jak jej któraś zrobiła źle to w dyby albo jakieś torturki były :E